1-biću grub
2-jebse Ćaća i ti viber na kome si me nagovorio da dođem i vidim šta se piše ovdje!!
3-Srpska Demokratska Stranka je stvorila sa narodom Republiku Srpsku,pa i taj 9.januar,dok su drugi u to vrijeme, prvo bili u KPJ,pa u Savezu Reformskih Snaga Ante Markovića,dok se stvarala RS...glasali protiv nje u Vens-Ovenovom planu.....bili smo svi kao jedan (zato smo i uspjeli stvoriti Republiku Srpsku!) do 1997 dok nisu došli ovi izdajnici na transporterima italijanskog bataljona SFOR,sa dva svoja poslanika,istjerujući iz Banskog Dvora legalno izabranog Predsjednika Republike Srpske,Predsjednika Narodne Skupštine Republike Srpske,dočekujući Medlinku kao narodnog heroja u Banjaluci,nazivajući nas Republikom Šumskom i nazivajući kukavicama dr Radovana Karadzića i đen Ratka Mladića jer drže kao taoce čitav narod ne predajući se Hagu (a sad se plaše za svoju bezbjednost,na isto tako nepravednom sudu u Sarajevu).....zauzvrat ih je njihova Medlinka nazivala daškom vjetra na Balkanu....taj narod je i danas podjeljen...čak ne više ni popola...malo nas je,al nas ima........instalirani su da izazovu i ekonomsku i demografsku propast ovog našeg naroda ovdje....5000 ljudi godišnje umre više nego se rodi....10 000 godišnje ode trbuhom za hljebom u uređene zemlje.....svake godine ostanemo bez opštine veličine Čelinca....za 30 godina će nas ovdje biti samo 400 000......a već za 5 godina ćemo izgubiti mogućnost demografskog opstanka uopšte!!!!
4-Drago mi je što vidim da na SDS stranku ovdje vulgarno laju samo sledeće kategorije....Milini zemljaci (osim Spije

),zaposleni u javnim preduzećima koji od drveta ne vide šumu (kao jednu od najvećih naših tekovina vidim to da smo i bili na vlasti,ali niko iz straha za posao nije morao glasat za nas,niti smo "sigurne glasove" radili sa zaposlenim u javnim preduzećima i institucijama,već samo,i isključivo sa članovima Srpske Demokratske Stranke!!).....djeca iz mješanih brakova kojima je SDS babaroga....ovi što se zovu Jugoslav,koji su ,pretpostavljam,ne tvrdim,zakačili koju desetinu ili stotinu hiljada maraka na tenderima ili poslovima,sa njima,bili u teritorijalcima,seoskoj straži koju niko nije smatrao za ozbiljnu vojsku a sad pišu ko da su sami oslobodili Staljingrad,usput nazivajući sve nas iz tadašnjeg SDS ubicama,a 1 BVP kukavicama koje su neki Teslićani maltene,postrojavali....ovi čiji su očevi iz kukavičluka bježali po 200 kilometara pješke,ali ne do prve čuke da se uspostavi linija i pruži otpor,već ženi i majci pod suknju u Banjaluku!!!...takvi pričaju "Radovan dođe u Ključ,Jajce,pokupi milione iz Banke,a sutra padne Sana ili Jajce"...samo takvi.....nećete to čuti ni od koga iz 16-te Krajiške,1 OKB,1 Bataljona Vojne Policije, i ostalih jedinica koje centimetra teriterije nisu izgubile.....pa čak ni od ovih formacija "SDS"...policije Tome Kovača,Arkanovih Tigrova,Vukova sa Vučjaka,Pantelije Ćurguza (tadašnjeg SDS-ovog načelnika Dubice) koji je odbranio Kostajnicu,Dubicu,Novi Grad,Gradišku sa momcima koji su se uglavnom tu slućajno zatekli,na odmoru od ratišta,iz Dubićke i ostalih brigada...bili ljudi na odmoru i pružili otpor...razbili 1 i 2 gardijsku,Tigrove i Gromove..u Sisku bilo 7 dana žalosti!!!...dalje,laju ovi što su svoje guzice sklonili po Austriji,Gruziji,Beogradu,pa sad podržavaju SNSD ubistva po Doboju i sudove koji ubice proglašvaju neuračinljivim......ako ima neko da je lajao mimo ovih pomenutih kategorija,duboko mu se izvinjavam!
5-Bilo je i gorih situacija u istoriji Srpske Demokratske Stranke.....sad imamo 8000 glasova u Banjaluci,imali smo nekad i 4500...2008...bili smo sedma stranka...al davno su pametni ljudi rekli,nije sramota pasti-sramota je ne ustati!!!
Onako,lično...nisam ni očekivao ovdje neki rezultat za nas kao stranku....svima sa foruma sam to i pričao pred izbore...em nas narod ne voli,em sam znao da će većina opozicionih glasča,po defaultu,kad zaokruži Čavu za Gradonačelnika,zaokružiti i nekog sa njegove liste....em nam je GO,pa čak i lista,dosta neprepoznatljiva....smiješno,al ja sa Čavine liste znam bukvalno svakog kandidata,Medu,Đoleta,Mirnu,Kornelu,Atlagića,Puzu,Talića.....a od naših 35 -bar 15 sam prvi put i vidio i čuo

...nebitno....bar zasad niko od naših ne prelijeće,što se ne bih mogao zakleti za Čavinog Mirošljevića ili Jaćimovića od onog čije ime nemam snage ni otkucati

...al moram priznati da mi je veliki šok Pale....Gradiška....Prnjavor (bravo carice,izvini što sam ti dva dana pred izbore pred ljudima u kafani rekao da griješiš....naklon do poda!!!)
6-Nek je otišao Mladen....volio sam ga....bio je,po meni,najveća brana u našoj stranci nekoj velikoj koaliciji SNSD-SDS..zamjeram mu.što je ,parafraziram,ovako zvučao....."ovaj referendum je Dodikova predizborna kampanja,al mi ćemo učestvovati u njoj.....pičkasto....ne SDS-ovski.....ako ja mogu po kafanama pričati da je taj referendum sedam dana pred izbore,politička kampanja SNSD,sa Milinim slikama na bilbordima,da neću izaći,reći čitavoj porodici da je to glupost i da ne izlaze jer će se Narodna SKupština RS 11 oktobra (kad prođu izbori) popišati sa svakim građaninom koji je izašao na to,donoseći novi Zakon o Praznicima,onda i Predsjednik SDS mora imati ta muda da pozove naše članove da ne izlaze na taj igrokaz!!!..što se 9.januara tiče...ja lično,jedno 20 godina uopšte nisam znao šta se desilo tog dana..bio na ratištu u Zapadnoj Slavoniji,Baniji,Lici već skoro godinu dana prije toga,dok su ti moji devetojanuarci tamo nešto teferičili i ispijali kafe sa muslimanima po sarajevu....to je bilo 3 mjeseca prije čak i ovog rata u Bosni....onda mi je prije 4-5 godina taj datum postao prepoznatljiv po jednoj forumašici koju sam upoznao tog dana

.....al i nakon toga,tri-četiri,godine nisam to nešto zarezivao,ne sjećajući se uopšte tog datuma kao nečeg prepoznatljivog iz tog doba...niko ga nikad pomenuo nije..........al ovaj zadnji,2016,kad ga je Bakir "zabranio"....taj sam sa Lešinarima,dočekao,ispratio do pred zoru...sa pjesmom...nudili mi da zapalim baklju nakon 12 godina (DA)

.......ne želeći da ga propustim ni za koje pare,iako sam imao temperaturu 38,8!!...bar pet forumaša je bilo tad kraj mene,više se i ne sjećam....Ziri...Ćaća...Filozof....Kitopsina...tako smo trebali i dalje...slaviti iz Prkosa.....nikad jače!!!.....a ne ovako,udarajući na najosjetljivije bilo ovog naroda,naciju,RS...koristeći ga za šugave lokalne izbore,prkoseći međunarodnoj zajednici za svoju guzicu,čak i I NAŠOJ SRBIJI!!!!... ...zato,Mladene,gospodin si čovjek,kulturan,pametan,obrazovan,al putuj Igumane,ne brini za Manastir (mada,vidim da sam danas bar sa 5 ljudi pričao koji će lobirati da ostane...mnogo uticajnijih od mene,ja sam kozojeb tu).....sad ko god da dođe,biću opterećen sa tim da li će mu životna želja biti da ulazi u koaliciju sa vlašću..za Miću Mićića sam siguran da hoće,jedva bi dočekao.....za Govedaricu mislim da ne bi...samo mislim,ne znam ga.....ove ostale još slabije znam,ovog Dr Milićevića iz Teslića....sve najbolje mi moji ljudi pričaju o njemu...gospodin čovjek,lafčina....kažu,u slobodno vrijeme po Teslićkim diskotekama i noćnim klubovima radi kao DJ

.....odlično....samo bih volio popiti kafu sa njim da vidim u kolikoj mjeri je za njega nepojmljivo praviti bilo kakve koalicije sa ovima koji su dovedeni da ovaj narod unište i ekonomski i demografski....Mirko Šarović.....ne znam...lojalan stranci,ali možda ipak malo potrošen da bude baš Predsjednik...
7-neću učestvovati u raspravama taman da mi deset Ćaća piše šta mi se replicira ovdje,a ukoliko neko misli da nešto nisam u pravu i da želi sa mnom uživo da raspravi,nek mi se javi na 066 70 20 30,Daniel....ne daj Bože da je neka prijetnja,već čisto da ne kuckamo po forumu već da mi uživo objasni gdje sam u zabludi....