banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 05 Okt 2016, 00:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Opet bila akcija u marketu a?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2016, 00:53 
Ne, ovo sam 'vako uzeo...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2016, 07:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
ako si pjan gledao, možeš opet danas gledati, al trijezan, opet ćeš se oduševiti

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 06:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
rekonstrukcija dogadjaja: E Zeljko treba nam deo tvoje zemlje dacemo ti finu lovu tajkuni smo. Zeljko: e hocu bezobrazno puno. Tajkuni: e sad kad seres,zabicemo i mi tebi prst u oko. Zeljko: a ja cu vama zapalit mup (umalo se samoubio od dima zapaljenog kreveta) Tajkuni: Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine... Zeljko: e sad cu da vam zgazim glavnog specijalca pred kamerama boli me q sto je ostao invalid i ko ce hraniti njegovu djecu pare su vaznije i od mene i od tebe

Bottom line lik nema obraza ni da prizna iako ga snimilo 300 kamera,i jos se zali,liku je puno odlezat 90 dana (60 uz dobro vladanje) zbog pokusaja ubistva policajca
Zeljko double wrong doesn`t make it right
Spoiler:
BANJALUKA - U Osnovnom sudu u Banjaluci Željko Vulić danas je proglašen krivim i osuđen na tri mjeseca zatvora. Vulić je optužen da je u julu 2013. godine na svom imanju u Banjaluci automobilom povrijedio policajca na dužnosti, koji je obezbjeđivao gradnju zgrade "Grand trejda" na lokaciji poznatoj pod nazivom "Picin park". Pred punom salom Osnovnog suda u Banjaluci Vulić je proglašen krivim, a uzimajući u obzir da je isti, prema nalazu sudskog vještaka psihijatrijske struke, bio bitno smanjeno uračunljiv, sudija Radmila Medaković je izrekla kaznu od tri mjeseca zatvora. "Ovo suđenje treba da pošalje i jednu poruku, a to je da mi kao pojedinci možemo da se ne slažemo sa aktima države, ali moramo da ih poštujemo", istakla je Medaković. Željka Vulića su prilikom izicanja presude podržali su mnogobrojni građani. Vidno potresem, Vulić je izjavio da će uložiti žalbu na presudu Okružnom sudu.

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... ora/391013

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 08:00 
On ono trazio 3 miliona za ono dvoriste pored?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 08:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pohlepa je čudo. Nekidan mi taksista u vožnji pričao za kolegu na tranzitu kojem su nudili masne pare, tipa milion ili dva za kuću da bi mogli put da naprave i on tražio još masnije pare i ovi mu naprave put pod prozorom.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imaš takvih slučajeva koliko hoćeš. Ima onaj na Starčevici preko puta Zodijaka, na onoj krivini, mislim da je ista priča

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Ljudi ne shvataju da se ne mogu cjenjkati sa javnim institucijama. Imas vjestake koji procjenjuju nekretnine, imas legislativu koja kaze kolika je cijena gradskog zemljista s obzirom na namjenu i lokaciju i dobijes ponudu, hoces - neces - hoce komsija. Ima slucajeva gdje ljudi nisu pohlepni, vec jednostavno nece ni metar kvadratni da prodaju iz ko zna kog razloga. Al obicno prolazi kod susjeda ili ako je projekat od drzavnog interesa mozes samo pitati kad treba da se iselis. Za sve ima lijeka.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta je sa onom kućom kod Nešković pumpe na Starčevici? Mislim na kuću sa desne strane na krivini kad se krene prema žutim zgradama. Čuo sam da tu vlasnik koči sve što se tiče povezivanja tranzita koji završava u Krfskoj i počinje kod Eurobenz pumpe.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Šta je sa onom kućom kod Nešković pumpe na Starčevici? Mislim na kuću sa desne strane na krivini kad se krene prema žutim zgradama. Čuo sam da tu vlasnik koči sve što se tiče povezivanja tranzita koji završava u Krfskoj i počinje kod Eurobenz pumpe.

Alkibijad Dajguz V je napisao:
Imaš takvih slučajeva koliko hoćeš. Ima onaj na Starčevici preko puta Zodijaka, na onoj krivini, mislim da je ista priča

i to kad je čuo da tu treba da se pravi put, nadogradio još tri sprata i sredio fasadu, i traži milione

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A to je taj. Još kontam gdje je sad Zodijak, zaboravio sam da se tako zvao.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 09:54 
ko ih j, takve i treba jebat'...brate dragi uzmes milionce, kupis 20 min od centra kucu, recimo ovdje kao kod mene u rosuljama za 300-400 'iljada i uzivati k'o covjek, nema gradske vreve, a sve bitnije je blizu...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 10:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Treba jebat one koji za 300-400k kupe bilo šta u ovoj državi...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2016, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Za 300-400 hiljada možeš naći kuću i u Novoj Varoši, bar 7-10 minuta si bliže centru. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2016, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
DETALJI SUROVOG UBISTVA U CAZINU Izrešetana i ostavljena pored puta
G. Obradović | 12. 10. 2016 - 09:59h
Više osoba privedeno je juče u okviru istrage o ubistvu Hazime Japić (47), čije je telo nađeno u ponedeljak pored puta Gnjilavac – Donja Koprivna kod Cazina.
Tweet

Share

Foto: cazin.net / Promo
pin on pinterestshare it
Izvor blizak istrazi pojasnio je da su juče utvrđivali motiv, ali i alibi privedenih, te da su svi posle saslušanja pušteni na slobodu i za sada nema osumnjičenog. Japićeva je bila poznata policiji, a odslužila je i zatvorsku kaznu.

Telo Japićeve nađeno je u ponedeljak oko 17.15 časova na proširenju pored raskrsnice zvane „Bašće“ u mestu Japića brdo kod Cazina.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je ubijena u klasičnoj sačekuši. Ubica je u nju ispalio rafal najverovatnije iz automatske puške, a zatim pobegao. Telo je nađeno nekoliko metara od njenog automobila „škoda oktavija“ koji je bio parkiran na proširenju pored puta.

Očevici su ispričali da je bila ispružena na zemlji i da je izgledalo kao da ju je ubica vukao za noge nekoliko metara od automobila. Prema pričama poznanika ona je živela nedaleko od raskrsnice na kojoj je pronađeno njeno telo.

-Znam samo da je živela sa majkom u Japića brdu, a ne znam sa čim se u zadnje vreme bavila – rekao je jedan od meštana ovog mesta.

Pročitajte još:
Cazin: Pronađeno telo mrtve žene, sumnja se na ubistvo
Ubistvo u Cazinu: Privedeno nekoliko osoba
Portparol MUP Unsko-sanskog kantona Bahuridn Dželalagić kratko je potvrdio da se desilo ubistvo i rekao da ne može iznositi nikakve detalje u javnost.

Osuđena zbog trgovine ljudima

Veće suda BiH u junu 2004. godine osudilo je Hazimu Japić na dve godine i deset meseci zatvora zbog udruživanja radi trgovine ljudima. Ovom presudom njen suprug Albanac Šanij Morina (59) osuđen je na tri godine zbog istog dela.

Citiraj:
11 ŽRTAVA ZBOG NESTALE DROGE Rat kotorskih klanova ne jenjava, policija traga za ovim čovekom
T. M. S. , Vijesti , | 11. 10. 2016 - 21:12h izmena vesti 21:47h
| Komentara: 31
Crnogorska policija izradila je fotorobot osobe koja je, kako se sumnja, 9. oktobra u Podgorici kupilo "reno megan" plave boje, a koje je, sumnja se, korišćeno prilikom ubistva Cetinjanina Radomir Đuričkovića (41).
Tweet

Share
Slika fotorobota koju je objavila crnogorska policija
Foto: Uprava policije / Promo
Slika fotorobota koju je objavila crnogorska policija
pin on pinterestshare it
To vozilo su policijski službenici pronašli zapaljeno na području Rijeke Crnojevića a u vozilu je pronađena automatska puška kao i drugi tragovi i predmeti.

-Osoba je muškog pola, starosti između 30 i 35 godina, tamne boje kose, visine od 180 do 190 cm, srednje sportske građe. Mole se građane da se, ukoliko prepoznaju lice sa fotorobota ili misle da su ovo lice videli, odmah obrate policiji pozivom na besplatni broj 122, dolaskom u najbliži centar ili odeljenje bezbednosti ili da na bilo koji drugi način kontaktiraju policiju - navode iz crnogorske policije.

Podsetimo, Radomir Đuričković (41) ubijen je kada je na njega pucano iz vozila u pokretu u ulici IV Proleterske, u blizini njegove kuće. Đuričković je pogođen u glavu, i sa teškim povredama je prebačen u bolnicu gde je preminuo.

Policija je na putu prema Ceklinu ispod Obodske pećine u mestu Začir pronašla zapaljen "reno megan" plave boje, podgoričke registracije, koji su, kako se pretpostavlja koristile ubice. U vozilu je pronađena automatska puška, koja je predata na veštačenje.

Goran Đuričković
Foto: Vijesti / youtube
Goran Đuričković
pin on pinterestshare it
Inače, Đuričković je kum Cetinjanina Gorana Radomana koji je prošle godine u februaru ubijen u Beogradu, a i u rođačkim vezama je sa pokojnim Goranom Đuričkovićem, koji je krajem oktobra prošle godine likvidiran u Budvi. I Radoman i Đuričković su članovi "škaljarskog" klana. Crnogorska policija veruje da je sinoćne ubistvo osveta suparničkog "kavačkog" klana.

Rat dva kotorska klana vodi se zbog 200 kilograma kokaina, koji je 2013. nestao u Valensiji. Do sada su u sukobu ubijena desetorica (od kojih dvojica greškom), a ranjena četvorica pripadnika klanova.

Rođak ubijenog Radomira, Goran, vlasnik budvanskom restorana "Fišermans" je zbog nestalog kokaina bio prva meta "kavačkog" klana. Najpre je u Španiji ranjen u vatrenom obračunu, zbog čega se vratio u Crnu Goru i prvi se našao na meti napadača. Međutim, umesto njega, ubica je greškom likvidirao njegovog kuma, Sašu Markovića biznismena i bivšeg poslanika LSG.

Usledio je novi plan za ubistvo Đuričkovića, koji je policija uspela da osujeti hapšenjem angažovanih ubica: Južnoafrikanca Gregorija Majkla Ferarisa i Cetinjanina Aleksandra Marković. Obojici se još sudi, ali njihovo hapšenje nije spaslo Đuričkovića. Ubijen je u oktobru prošle godine dok se šetao ispred svog restorana u Budvi. Smrtonosni hitac ispalio je skriveni snajperista.

RAT ZBOG DROGE U DEVET ČINOVA Mafijaši na nišanu plaćenika iz Bosne
Pročitajte još
NOVA LIKVIDACIJA U CRNOJ GORI Iz vozila u pokretu upucan Radomir Đuričković, kum Cetinjanina ubijenog u Beogradu
Usledila su novi obračuni i ubistva, a napad 19. juna u Novom Sadu, u kome je ranjen Slobodan Kašćelan je najavio veliku osvetu kavačkog klana, zbog čega se i očekuju novi zločini. Kašćelan sa Radojem Zvicerom rukovodi kavačkim klanom, i posle oporavka u novosadskoj bolnici, najavljeno je njegovo proterivanje iz Srbije. On, međutim nije stigao u Crnu Goru jer je za njim crnogorsko pravosuđe nedavno raspisalo potragu.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2016, 20:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Citiraj:
On kaže da se prepao kada je shvatio da je riječ o automobilu, jer je iz medija znao da se samo dva dana ranije na autoputu dogodila pljačka. Zbog toga je, kako kaže, oprezno prišao automobilu naoružan sjekiricom.

"Ponio sam sjekiricu, jer ko zna šta se dešava. Kada sam vidio da je riječ o vozilu pozvao sam policiju u Podgradcima, ali kako se niko nije javljao nazvao sam 122. Rekao sam im šta sam našao, a oni su me ponovo pozvali poslije par minuta i pitali me da li je to neka šala. Rekao sam da nije i u roku od 10 do 15 minuta oko auta se okupio veliki broj policije sa dugim cijevima", rekao je Berić.

Dnevnica za berbu jabuka

On je više puta ponavljao da ne zna ko stoji iza pljačke na autoputu. Ispričao je i da mu je nekoliko policajaca nakon toga pričalo da bi zbog pronalaska vozila ili svjedočenja mogao imati probleme. Na kraju svjedočenja Berić se raspitivao da li će mu sud pored putnih troškova, nadoknaditi i dnevnicu za berbu jabuka u koju bi išao da nije morao da se pojavi pred sudom. Kada mu je objašnjeno da za tako nešto mora da donese potvrdu od poslodavca Berić na kraju nije htio da naplati ni putne troškove uz obrazloženje da su optuženi “već dovoljno stradali” i da ne moraju plaćati i njegov trošak.

Dio svjedocenja lika koji je pronasao auto koje su vozili specijalci prilikom pljacke na auto-putu.
Sjekirica i dnevnica za berbu jabuka :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2016, 22:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... ke/wzvmnny

Lepo od blica sto su Rajvosa stavili u rubriku vesti pod Republika Srpska

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2016, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

oni inace sve vijesti iz bih podvode po rs, a neka je barba uhvacen

vlakanje je napisao:
Dio svjedocenja lika koji je pronasao auto koje su vozili specijalci prilikom pljacke na auto-putu.
Sjekirica i dnevnica za berbu jabuka :lol:

najbolji je dio onaj da su mu policajci savjetovali da bi mogao da ima problema zbog svjedocenja

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2016, 22:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
da, to su mu rekli jos u toku istrage, sto hoce reci da su vec tad imali saznanja ko bi to mogao da bude.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2016, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ali kad imas policiju koja ti iz predostroznosti kaze da se cuvas, mogu samo zakljuciti jebo norvesku, ovo je drzava

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]