banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Ko su Arijevci?
PostPoslato: 19 Apr 2005, 18:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2004, 22:55
Arijevci je termin korišten za opisivanje Bele, ili Evropske Rase. Naša Arijevska rasa se sastoji od nekoliko različitih pod-rasa ili pod-tipova. Neki ludi smatraju da među tim pod-rasama postoje ove grupe: Severni Evropljani ili Nordici; Mediteranci; Sloveni i Alpinci. Ovo je jednostavno polu-tačna podela Arijevske rase, jer ovde ovi ljudi sa takvom podelom Arijevske rase jednostavno greše. Naprimer: Sloveni nisu rasa, baš kao što to nisu ni Latini ili Germani ili Amerikanci, oni su radije lingvistička i etnička grupa. Naprimer: nemački narod se sastoji od svih 5 Belih pod-rasa (a tu je čak i manja grupa od dve van-evropske rase!), a ne samo od Nordiskog tipa, dok su među samim slovenskim narodima zastupljeni svih 5 Arijevskih pod-rasa! Prava naučna, ANTROPOLOŠKA, podela Arijevske rase je na 5 različitih pod-tipova: 1) Nordiski; 2) Dinarski; 3) Mediteranski; 4) Istočno-Evropski i 5) Alpinski tip. Naš sopstveni Srpski narod se najvećim delom sastoji od Dinarskog pod-tipa, ali tu je i manja grupa ostalih Belih rasnih pod-tipova ili njihova mešavina sa Dinarskim tipom.

Arijevska rasa je naj naprednija, naj razvijenija rasa na ovoj našoj planeti! Ona je evoluirala od svojih majmunolikih predaka mnogo pre i ranije nego bilo koja druga rasa - u stvari, najmanje četvrt miliona godina pre bilo koje druge rase. Što će reći, dok su rani Arijevci - prvi ljudi - živeli u Evropi, predci ostalih rasa su još uvek bili nalik majmunima.

Ovakav superiorni razvoj ili evolucija je dala Arijevcima nekoliko prednosti nad ostalim rasama. Arijevci su naj inventivnija, naj kreativnija rasa na Zemlji. Bukvalno sve kreacije i izumi koje danas imamo unaokolo nas su delo Arijevaca - točak; zemljoradnja; pisanje; pećnice za stvaranje gvozđa, bronze i čelika; brodovi; vozovi; avijoni; autoputevi; elektricitet; telefoni; sateliti; radio i televizija; kompjuteri itd, itd....

Arijevci su naj herojskija, naj hrabrija rasa na Zemlji - oni imaju najviše volje da stave dobrobit familije, roda i zajednice ispred svoje sopstvene dobrobiti; i naj voljniji su da se bore, naročito protiv velikih i nemogućih prepreka. Arijevci su naj odvažniji od svih zemaljskih ljudskih rasa - i također su naj lukaviji i naj okrutniji kada se radi o osnovnome životnome opstanku.

Ove prednosti su omogućile Arijevcu da stvori civilizaciju. Civilizacija je rezultat kombinacije herojskih nastojanja i invetivnosti. Osnovno, civilizacija je viši, razvijeniji način života i rezultira kada herojski, plemeniti, ratnički narod, pleme ili klan koristi svoju urođenu ili prirodnu inventivnost da prevaziđe izazove i probleme. Civilizacija znači da narodna zajednica prihvata i živi po plemenitim vrednostima časti, odanosti, dužnosti.

Do sada, u svetskoj istoriji, bilo je nekoliko originalnih civilizacija - poznate i prepoznatljive po njihovom civilizovanome načinu života, njihovoj inventivnosti i njihovim herojskim delima. One su civilizacije Albiona, Sumerie, Egipta, Grčke i Rima, Indije, Kine i Japana. Prva civilizacija na svetu je postojala u drevnome Albionu pre pet hiljada godina, i neka od njenih zaveštanja i dan danas preživljavaju - naprimer drevni monument Stonhendz. Od ovih pobrojanih civilizacija, pet (Albion; Sumerija; Egipat; Grčka i Rim; Indija) su kreacije Arijevske Rase - a postojeći dokazi daju sugestije da su Arijevci bili i osnivači onoga što je kasnije postalo Kineska civilizacija.

Arijevska rasa je važna zato što ona ima mnogo veći kapacitet da stvara civilizaciju nego bilo koja druga rasa. Ona je, esencijalno, kreativna rasa, obdarena sa herojizmom. Arijevska rasa je standardni nosilac civilizacije. Neke druge rase imaju kapaciteta da kopiraju, imitiraju ili održavaju civilizaciju (i možda da izmišljaju neke trivijalne stvari) - kada jednom civilizacija bude stvorena - ali njima prvenstveno nedostaje kapacitet za stvaranje originalnih pravih civilizacija (ovo se prvrnstveno odnosi na Žutu rasu) . Ako će Arijevska rasa izumreti, sa njom će izumreti i civilizacija - i buduća civilizacija će biti nemoguća. Sve što imamo sada i što cenimo - civilizovani način života, nauku, tehnologiju, medicinu i tako dalje - sve su to razultati Arijevske inventivnosti i Arijevskog herojizma. Sve što je civilizovano je rezultat toga da Arijevci slobodu žive prema Arijevskim vrednostima časti, odanosti i dužnosti.

Danas Arijevci gube svoju slobodu, baš kao što je plemenita kreativna Arijevska rasa u opasnosti da nestane sa lica zemlje. Danas, Arijevci su prinuđeni da žive u represivnim ne-arijevskim društvima koje su posebno stvorena da porobe i pripitome ponosna, neustrašiva, herojska plemena Arijevaca u Evropi. Danas, milioni Arijevaca žive sebičnim, dekadentnim, traćavim životima - nesvesni opasnosti sa kojom se suočava njihova rasa i sama civilizacija. Danas, mnogi Arijevci su se prodali - i telo i dušu - i to onim istim strancima koji nameravaju da porobe Arijevsku rasu radi svojih sopstvenih ciljeva.

Danas, ogorčeni i krvavi rat se vodi za Arijevsku slobodu, Arijevsko nasleđe i za civilizaciju. Na hiljade herojskih Arijevaca, širom Evrope i drugde, su zatvoreni zato što su se usudili da progovore protiv ili su se usudili da se suprostave tiranskom anti-arijevskom, stranom, sistemu koji je stvoren sa saglašnošću izdajničkih Arijevskih političara.

Naše Arijevsko nasleđe - koje traje sedam hiljada godina - je u opasnosti, baš kao i naša sama Arijevska rasa. Mi imamo jasan izbor: ili samozadovoljstvo ili da se herojski borimo za Arijevsku slobodu. Samozadovoljenje vodi jedino ka haosu i tami varvarstva, dok ako se borimo, mi možemo nastaviti slavno delo evolucije koje je Arijevska civilizacija.

uzeto sa :http://www.rasonalisti.com/

http://www.stormfront.org/forum/
http://www.28serbia.org/
http://www.heathenfolk.net/forums/
http://www.thepaganfront.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
mora da si isao na popravni iz biologije i istorije, a ni vjeronauka ti nije najjaca strana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
del_capo je napisao:
mora da si isao na popravni iz biologije i istorije, a ni vjeronauka ti nije najjaca strana

RESPECT :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 19:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Pored tih lijepih stvari izmislili ste i koncentracione logore, peći za loženje ljudi (Jevreja, cigana, Srba i dr.), gasne komore, holokaust. Na koji god kontinent je bijeli čovjek došao uništio je sve civilizacije koje su se na tom kontinentu nalazile (Maje, Inke, Indijance), u mnogim stvarima naprednije od bijelaca.

Lijepo naslijeđe, nema šta.

Vrh

Tema posta: Re: Ko su Arijevci?
PostPoslato: 19 Apr 2005, 19:52 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
WHITE DEVIL je napisao:
. Što će reći, dok su rani Arijevci - prvi ljudi - živeli u Evropi, predci ostalih rasa su još uvek bili nalik majmunima.

Ovo mi je ubjedljivo najbolje :lol: :lol: :lol: :lol: koji moron.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Not now, John! je napisao:
Pored tih lijepih stvari izmislili ste i koncentracione logore, peći za loženje ljudi (Jevreja, cigana, Srba i dr.), gasne komore, holokaust. Na koji god kontinent je bijeli čovjek došao uništio je sve civilizacije koje su se na tom kontinentu nalazile (Maje, Inke, Indijance), u mnogim stvarima naprednije od bijelaca.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Ovog White Devil-a prave ne treba banovati. Svakom Forum-u pokoja luda dobro dodje, a ovaj je smijesan bas do koske... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 20:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21

Ja se trudim da ne odgovorim 'postavljacu ove teme' ali moram reci bravo za Not now, John!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 13:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
istoricari su utvrdili da su na prostoru Balkana samo 2 nacije arijevske i to Srbi i Albanci (koliko god to cudno zvucalo)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14

ehehe touche

mislim da bi se jedino japan mogao izdvojiti kao posebna rasa iako
je naravno tradicija u pitanju, a sve ostalo su obicni ljudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 13:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 12:31
Citirao bih Ajnstajna: "Dvije stvari su beskonacne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran."

Vrh

Tema posta: Re: Ko su Arijevci?
PostPoslato: 20 Apr 2005, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
WHITE DEVIL je napisao:
Arijevci su naj herojskija, naj hrabrija rasa na Zemlji - oni imaju najviše volje da stave dobrobit familije, roda i zajednice ispred svoje sopstvene dobrobiti; i naj voljniji su da se bore, naročito protiv velikih i nemogućih prepreka.

NAJ su jachi.
Bash ne lupetash.Kad su toliko voljni, gde su na Severnom i Juzhnom polu, nadje se po koji Rus i to je to.Shta je sa pustinjama, Saharom, Gobijem ?I tamo se istiche beli chovek ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ja sam gotovo sigurna da je ovaj WHITE DEVIL klonirani Hitler....................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2004, 15:02
I_am je napisao:
ja sam gotovo sigurna da je ovaj WHITE DEVIL klonirani Hitler....................

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Dogma.
Btw ja sam se uvek pitao kako neko moze biti nacista, a u isto vreme pripadati nekoj od nacija koje su nacisti proganjali. Prema njihovim pravilima oni bi trebali biti mrtvi?? Izvinjavam se ako sam doneo pogresan zakljucak, ali neka mi neko objasni ako gresim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
ma pustite malog.. to je sad u fazonu.. moderno sta li.. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 00:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
Вала ови нацисти су гори и од јеховиних сведока :violent3: :sign3: :2gunfire: :snipersmile:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 02:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ajd shto je nacista, al je, brate, i nepismen... Prvo je nalupao gluposti da sam se pravo ismijala... Izostavlja slovo "j" gdje je potrebno (Nordijci se kaze WD), a stavlja ga kod avi(J)oni?! O moj Boze, uzmi svesku i olovku prvo u ruke, pa, poshto si tako napredan, ubrzo cesh nauchiti nash pravopis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
Шта ћеш, овај уредник пушта такву багру да лупа глупости, и он је неки Секташ

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2005, 13:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2004, 22:55
Lisa_Simpson je napisao:
Ajd shto je nacista, al je, brate, i nepismen... Prvo je nalupao gluposti da sam se pravo ismijala... Izostavlja slovo "j" gdje je potrebno (Nordijci se kaze WD), a stavlja ga kod avi(J)oni?! O moj Boze, uzmi svesku i olovku prvo u ruke, pa, poshto si tako napredan, ubrzo cesh nauchiti nash pravopis.

Ajd eto odgovoricu na to profesorice srpskog jezika
pogledaj jos jednom ja ovo nisam pisao,PA SAM ZATO POSTAVIO LINK S KOGA JE PREUZET NA KRAJU TEKSTA!!!!!!
a onaj ko je pisao sigurno nije pisao prijemni za studije srpskog jezika

http://www.stormfront.org/forum/
http://www.28serbia.org/
http://www.heathenfolk.net/forums/
http://www.thepaganfront.com/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]