banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 88  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2016, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Sad pročitah na fb: Ako niste u tom trenutku u svom gradu, možete glasati bilo gdje na posebnim listićima za to predviđenim.

Znači, ako nisi u svom gradu a zadesiš se bilo gdje u RS, možeš glasati?

Zna li neko provjereno?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Pa moze kako hoce, svakako nikakvu vaznost nema. Kontam da ce na kraju u mjestima gdje je slaba izlaznost biti i velikog dopisivanja. Kako bi stvorili sliku da su ljudi izasli zbog nekog ubjedjenja u snagu Dodikovog referenduma.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Све нешто контам, да гледамо СФ у ком је Босић организовао референдум, да ли би вас пар обожавалаца СДС-а заступали исти став? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

musakica je napisao:
Ljuti bošnjak sa klika

edo_79

"Ja LIČNO nikad nisam rekao da BiH ne vrijedi, jer da mislim tako nebih ostao ovdje i nebih prekantao sve ovo sranje iz prošlog rata preko glave, kao većina građana BiH, ali hoću da kažem ako se Haliloviću, Nikoliću, Dodiku, Baketu i njima sličnim dig'o qrac da ratuju, pa bujrum .... nek uzmu oružje u ruke i nek ginu, jer očito je njima JAAAAAKO stalo sad odjednom da se krene u oružani sukob, pitam se samo što li?

Dovoljno je napaćeni narod ove države (govorim o svim narodima i narodnostima) dao sa svih strana da bi sad tek tako ponovo prolivao krv zarad interesa i ideala drugih.

U proteklom ratu su ratovali ko? Bijeda i radnička klasa, sa svih strana .... jel Bake bio na prvoj liniji, jel Dodik čučao u zemunici kad 120-ke štijaju okolo, jel Nikolić gledao kako mu drug iz haustora izlazi sa svojom levom rukom u svojoj desnoj ruci dok govori ''nije mi ba ništa'' ???

NIJE NITI ĆE ..... I zato prestanite bacati te spinove kao država nevalja .....

Ja lično ne planiram ići iz BiH jer je smatram svojom državom, svojim domom i meni bolje nema, ali isto tako NE PLANIRAM NITI ĆU UZETI PUŠKU I IĆI BRANITI BAKETOVE ZLATNE KAŠIKE, DODINE VILE, HALILOVIĆEVE IDEALE itd itd itd .... da bi poslije sve opet ti isti ložači i ratnohuškači uživali i pljuvali i pišali po sirotinji .....

Hvala ali NE HVALA ..... nek pošalju svoju dječicu bajnu u zemunice, nek poltrone i pijune svoje pošalju na linije fronta i nek se međusobno poubijaju ..... Sjeme im se zatrlo ratnohuškačko"

http://forum.klix.ba/novi-rat-t144288s675.html

Ти су још ту? Сад ћеш већ мораи наврат-нанос да се пакујеш...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Blackrose je napisao:
Sad pročitah na fb: Ako niste u tom trenutku u svom gradu, možete glasati bilo gdje na posebnim listićima za to predviđenim.

Znači, ako nisi u svom gradu a zadesiš se bilo gdje u RS, možeš glasati?

Zna li neko provjereno?

Svi se slažu da se rezultat referenduma svakako zna tako da nije bitno gdje glasaš,bitno je da glasaš :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Све нешто контам, да гледамо СФ у ком је Босић организовао референдум, да ли би вас пар обожавалаца СДС-а заступали исти став? :)

Vjerovatno da ne bi. Ali ja licno te "BL" SDS-ovce i ne volim nesto pretjerano. Samo i iskljucivo lokal-patriotizam
Ali stvarno je organizacija referenduma na visokom nivou. Da li su kod vas u drugim krajevima na vrijeme formirani odbori, da li su prosli bilo kakvu obuku, da li se zna bilo sta osim eto bice referenduma.

Samo neko krajnje ostrascen nece reci da su pripreme zestoko kasnile ili bolje receno da ih nije ni bilo.
E tu se postavlja pitanje zbog cega je to tako kada je vrhovni Baja vec davno rekao bice referendum tad i tad.
Nije problem svi znamo rezultat, ali jebemu mater kad nesto organizujes daj to organizuj kako dolikuje. Rekao sam nekad pre u postovima ispucat cemo pojam referendum na ovu glupost od koje nikakve koristi necemo imati, a sta posle toga.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Znaci imamo pravo na samo jedan referendum.
Sad cemo to pravo potrositi i jbg,,,,,,,,, :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
sinip je napisao:

Vjerovatno da ne bi. Ali ja licno te "BL" SDS-ovce i ne volim nesto pretjerano. Samo i iskljucivo lokal-patriotizam
Ali stvarno je organizacija referenduma na visokom nivou. Da li su kod vas u drugim krajevima na vrijeme formirani odbori, da li su prosli bilo kakvu obuku, da li se zna bilo sta osim eto bice referenduma.

Samo neko krajnje ostrascen nece reci da su pripreme zestoko kasnile ili bolje receno da ih nije ni bilo.
E tu se postavlja pitanje zbog cega je to tako kada je vrhovni Baja vec davno rekao bice referendum tad i tad.
Nije problem svi znamo rezultat, ali jebemu mater kad nesto organizujes daj to organizuj kako dolikuje. Rekao sam nekad pre u postovima ispucat cemo pojam referendum na ovu glupost od koje nikakve koristi necemo imati, a sta posle toga.

Е видиш, ту се моје и твоје схватање овог референдума суштински разликује. Ма колико да је килаво организован (ако је, појма немам, контам да ови у представништву РС у Београду неће имати организационих проблема), битно је да је то први референдум, "апсолутно је небитно" о чему је али је ово први пут да РС организује тако нешто, поред свих притисака и пријетњи извана и изнутра.
Сваки сљедећи пут ће бити лакше. А сви знамо да шлаг долази на крају. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pfc88 je napisao:
...

A da pokusas malo kompleksnije analizirati znacaj ovog referenduma ?
Npr, uvid u reakcije OHR, "zapadnih sila" i naravno nasih "prijatelja" Bosnjaka ?
Sta treba promijeniti od zakonske regulative, da bi neki buduci referendum bio provoden bez gresaka i uz sto manju mogucnost opstrukcija, kako od strane nasih neprijatelja, tako i od izdajnickih bitangi iz tzv "opozicije" ?
Koje su to najznacajnije tacke u republickoj legislativi na koje treba obratiti paznju, na koji nacin izbjeci opstrukcija lokalnih nivoa vlasti, itd itd.

Kao i obicno, SDS-ovi biraci su kratkovidi kao i vodja im. Kad je trebalo popustati - nisu znali pa su smjenjivani. Sad kad ne treba popustati, oni navalili ko mutavi. Jebaji ga.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Danas sam bio u zgradi opštive i u prizemlju u hodniku sam vitio masu kutija za glasanje zajedno sa glasačkim listićima.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Sutra sam na obuci za referendum, član odbora za ref.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Rocker je napisao:
Pfc88 je napisao:
...

A da pokusas malo kompleksnije analizirati znacaj ovog referenduma ?
Npr, uvid u reakcije OHR, "zapadnih sila" i naravno nasih "prijatelja" Bosnjaka ?
Sta treba promijeniti od zakonske regulative, da bi neki buduci referendum bio provoden bez gresaka i uz sto manju mogucnost opstrukcija, kako od strane nasih neprijatelja, tako i od izdajnickih bitangi iz tzv "opozicije" ?
Koje su to najznacajnije tacke u republickoj legislativi na koje treba obratiti paznju, na koji nacin izbjeci opstrukcija lokalnih nivoa vlasti, itd itd.

Kao i obicno, SDS-ovi biraci su kratkovidi kao i vodja im. Kad je trebalo popustati - nisu znali pa su smjenjivani. Sad kad ne treba popustati, oni navalili ko mutavi. Jebaji ga.

"izdajnicke bitange iz tzv. opozicije "
Kako ovo blago djeluje na okolinu ......Rokeru !!!! malo ostrije po opoziciji!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
sinip je napisao:
musakica je napisao:
Ljuti bošnjak sa klika

edo_79

"Ja LIČNO nikad nisam rekao da BiH ne vrijedi, jer da mislim tako nebih ostao ovdje i nebih prekantao sve ovo sranje iz prošlog rata preko glave, kao većina građana BiH, ali hoću da kažem ako se Haliloviću, Nikoliću, Dodiku, Baketu i njima sličnim dig'o qrac da ratuju, pa bujrum .... nek uzmu oružje u ruke i nek ginu, jer očito je njima JAAAAAKO stalo sad odjednom da se krene u oružani sukob, pitam se samo što li?

Dovoljno je napaćeni narod ove države (govorim o svim narodima i narodnostima) dao sa svih strana da bi sad tek tako ponovo prolivao krv zarad interesa i ideala drugih.

U proteklom ratu su ratovali ko? Bijeda i radnička klasa, sa svih strana .... jel Bake bio na prvoj liniji, jel Dodik čučao u zemunici kad 120-ke štijaju okolo, jel Nikolić gledao kako mu drug iz haustora izlazi sa svojom levom rukom u svojoj desnoj ruci dok govori ''nije mi ba ništa'' ???

NIJE NITI ĆE ..... I zato prestanite bacati te spinove kao država nevalja .....

Ja lično ne planiram ići iz BiH jer je smatram svojom državom, svojim domom i meni bolje nema, ali isto tako NE PLANIRAM NITI ĆU UZETI PUŠKU I IĆI BRANITI BAKETOVE ZLATNE KAŠIKE, DODINE VILE, HALILOVIĆEVE IDEALE itd itd itd .... da bi poslije sve opet ti isti ložači i ratnohuškači uživali i pljuvali i pišali po sirotinji .....

Hvala ali NE HVALA ..... nek pošalju svoju dječicu bajnu u zemunice, nek poltrone i pijune svoje pošalju na linije fronta i nek se međusobno poubijaju ..... Sjeme im se zatrlo ratnohuškačko"

http://forum.klix.ba/novi-rat-t144288s675.html

Ти су још ту? Сад ћеш већ мораи наврат-нанос да се пакујеш...

Ma nemoj da se brines za mene bato.

Nego jesi li vidio da Hrvati preleću avionima? Pa prije tenkova za 5 min će da nas bombarduju ako im međunarodna namigne.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Incko...

Citiraj:
On navodi da je referendum kršenje Dejtona s obzirom na nepoštivanje odluke Ustavnog suda BiH. (TV1)

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/In ... uma/388766

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

musakica je napisao:

Ma nemoj da se brines za mene bato.

Nego jesi li vidio da Hrvati preleću avionima? Pa prije tenkova za 5 min će da nas bombarduju ako im međunarodna namigne.

Па ја видим да се ти нешто превише бринеш, контам стрефиће те срчка или слично, па боље да се макнеш док не осване 26. и видиш да је свијет исти какав је био и 25. А 'Рвати ме баш брину пра'о, сила у 3 лијепе са својим ваздухопловством. Као онај виц "какве су боје бродови словеначке ратне морнарице? Бијеле. Оба".

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
"izdajnicke bitange iz tzv. opozicije "
Kako ovo blago djeluje na okolinu ......Rokeru !!!! malo ostrije po opoziciji!!!

Pa kad poslusas Krsmanovica ili Sukala, nista drugo ti ne moze pasti na pamet osim - bitange.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
SARAJEVO - Valentin Incko, visoki predstavnik u BiH, rekao je da su sankcije moguće za one koji organizuju referendum u Republici Srpskoj. „ Moram održati sastanak Savjeta za sprovođenje mira (PIC). Mislim da ćemo govoriti o tome, da bi došlo do sankcija. Više snage imamo ako smo jedinstveni“, rekao je Incko u intervjuu TV1 koji će biti emitovan večeras. Najavio je da su, nakon održavanja referenduma, moguće sankcije za vlasti u RS, odnosno za one koji su sprovođenjem referenduma o Danu RS počinili krivično djelo. "Do sada nije bilo raspoloženja u PIC-u za neke sankcije, ali vidim da se tamo klima mjenja i sve više članova smatra da se mora nešto napraviti", kaže Incko. On navodi da je referendum kršenje Dejtona s obzirom na nepoštivanje odluke Ustavnog suda BiH.

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/In ... uma/388766

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Јесте, забраниће Дудеку одлазак у ЕУ и заплијенити му имовину коју тамо има. :lol: А ССМ има јединства исто толико колико и БиХ. Руси ће наравно да буду против. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Pfc88 je napisao:
sinip je napisao:

Е видиш, ту се моје и твоје схватање овог референдума суштински разликује. Ма колико да је килаво организован (ако је, појма немам, контам да ови у представништву РС у Београду неће имати организационих проблема), битно је да је то први референдум, "апсолутно је небитно" о чему је али је ово први пут да РС организује тако нешто, поред свих притисака и пријетњи извана и изнутра.
Сваки сљедећи пут ће бити лакше. А сви знамо да шлаг долази на крају. :)

Eto ja mislim da sljedeceg nece ni biti, jer nam nece biti dopusten. Nemojte sad samo udariti Bajinu pricu ko ce nama nesto zabraniti
Svi mi ili velika vecina cekamo JEDAN referendum sve do njega je jedno veliko sviranje kurcu.
O ozbiljnosti govori i to sto je dan prije odrzavanja obuka komisije. Doduse u nekim mjestima mislim i da nece biti obuke.
Zbog cega insistiram na ozbiljnosti, jer bas imam zelju da znam stvarni broj ljudi koji ce izaci. U kojim opstinama ce biti najveca izlaznost u kojim najmanja. Isto tako me jako interesuje po starosnoj liniji kakva ce biti izlaznost. I da li Republiku i dalje "brane" nasi ocevi i djedovi ili je omladina preuzela stvar u svoje ruke.

Jos cu nesto dodati, pa vise necu smarati ni vas ni sebe. Licno mislim da bi po pravoj izlaznosti referendum dozivio fijasko, i da je u narodu takva apatija da ih mrzi izaci ispred kuce, a kamoli otici na izborno (referendumsko) mjesto, pri tome znajuci da ce opet "morati" za sedam dana ponoviti postupak.

Ps: Ja cu glasati iz razloga da mi neko ne bi mogao nabiti na nos branjenje Srpstva. Ali apsolutno nikakva ocekivanja nemam, i sve sam vise u ubjedjenju da cemo ovim referendumom vise izgubiti nego sto cemo dobiti. Daj Boze da grijesim. Pred nama je pa cemo vidjeti.

Poslednji put menjao Pfc88 dana 23 Sep 2016, 21:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

empatija je nesto drugo, da nisi htio reci apatija?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 88  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]