banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 19 Sep 2016, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Je li prešao ovaj na poziciji crnca?

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2016, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dukke je napisao:
Zna li neko je li Ognjen Dobrić planiran za prvi tim ove sezone?
Vidim da je igrao ove pripremne utakmice a i danas je bio na predstavljanju dresova.

Mislim da ce se Dobric vratiti u FMP jos ovu sezonu. Svi su pozitivno iznenadjeni njegovim napretkom u oba pravca, i stvarno fino izgleda sve to, ali dovodjenjem crnaca na pleju i centru nece biti mjesta. Tacnije bice do kraja oktobra dok se ne dovede taj centar za koga ce se cekati poslednja sjeca u NBA i drastican pad cijena tih igraca.
Mislim da je sledece sezone Dobric siguran jer isticu ugovori Lazicu i Simonovicu i on je jedna od zamjena, druga je Lazarevic. (lijepo je vidjeti da se planski radi u ekipi i da necemo morati ni sledece sezone dovoditi mnogo igraca.)
Rebic je takodje evidentno napredovao, jednostavno momcic se ne da. Bas sam pogledao utakmicu sa Megom na pripremama u Vrscu i izgledao je dobro, odigrao je zavrsnicu utakmice kao plej i podijelio asist i pogodio tricu u poslednjih par napada. Ali ni on nece imati mjesta u prvih 12 kad se dovede crnac. Ako ne bude zelio da ode u FMP jednu sezonu onda ce mu traziti vjerovatno klub vani, ali Rebic bi u bilo kojoj ekipi ove sezone postao ozbiljan, ali ozbiljan ABA igrac. Za nesto vise nema tijelo i to je jednostavno tako. Dakle, da sam neki kurac iu Igokei npr, otisao bih kod Cove i pitao mogu li dobiti Rebica na pozajmicu uz pravo da otkupim ugovor sledece sezone. On ima mala primanja i nije nikakav teret a moze biti bum u ABA uslovima. Ali naravno, strucnjaci u IGokei su se pokazali mnogo puta, pa i sada sa raznim Strahinjama Micovicima i sl, ali dobro.

Sto se tice x-mena, koliko znam on je jedna od opcija, moze doci ali i ne mora, tu je jos par igraca pa koji prvo spusti cijenu taj ce i doci. :) Sve u svemu, kazu da nemamo razloga za brigu, ko god bude dolazio posjedovace ozbiljan kvalitet.

Dakle mislim da cemo krenuti u sezonu (29.09.) sa ovakvim rosterom

Jovic, crnac
Dzenkins
Guduric, Lazic
Dangubic, Simonovic (Dobric ili Rebic ce biti taj sedmi niski)
Mitrovic, Simanic
Kuzmic, Bjelica

Naknadno cemo dovesti jos jednu peticu a Bjelica ce onda krpiti sve sto treba, i 4 ili 5, zavisno u kojoj utakmici bude podbacaja od strane Mitra, Simanica, Kuzmica i tog pojacanja.

U svakom slucaju imacemo vjerovatno jacu ekipu nego prosle godine za dobrih 20-30%.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2016, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Skeva može li koja rečenica o Rebiću, na osnovu čega misliš da bi bio neki faktor u ABA? Lik ima ozbiljnih problema da prenese loptu, ali baš ozbiljnih i to svaki put, ima šut i to je to, ali ne može na drugu poziciju zbog visine. Ok, možda u MZT ili Igokei da bi imao neki učinak, ali baš tvrditi da bi Rebić bio ozbiljan igrač bilo gdje, ne znam na osnovu čega. Ne kažem, možda je low risk high reward varijanta za lokalne klubove, ali je kod nas imao dovoljno šansi, osim Minhena(hvala mu), ništa se tu posebno nije vidjelo.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2016, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

prolup je napisao:
Skeva može li koja rečenica o Rebiću, na osnovu čega misliš da bi bio neki faktor u ABA? Lik ima ozbiljnih problema da prenese loptu, ali baš ozbiljnih i to svaki put, ima šut i to je to, ali ne može na drugu poziciju zbog visine. Ok, možda u MZT ili Igokei da bi imao neki učinak, ali baš tvrditi da bi Rebić bio ozbiljan igrač bilo gdje, ne znam na osnovu čega. Ne kažem, možda je low risk high reward varijanta za lokalne klubove, ali je kod nas imao dovoljno šansi, osim Minhena(hvala mu), ništa se tu posebno nije vidjelo.

Vec vidim da se ukorijenila misao da Rebic ima problema da prevede loptu... To nije tacno, Rebic ima problema prilikom udvajanja jer je "kratak" a nije prebrz da to izbjegne i onda zastaje u driblingu i ima problem da je preda dalje. U EL uslovima se to ne prasta, u ABA uslovima postoji 2 ili 3 ekipe gdje bi taj nedostatak mogao doci do izrazaja. Ali opet, to je 2-3 izgubljene lopte ili usporena napada, nista strasno. Zasto u Zvezdi to ne trepe, pa zato jer jednostavno imaju bolje opcije. Pa tako imas Jovica, Dzenkinsa, Gudurica... koji to mogu na bolji nacin organizovati i nema potrebe da se Rebic pati. (na stranu sto to poslije ovog ljeta izgleda kod Rebe mnogo bolje u svim segmentima, ne treba ni to zaboraviti).
Poredjenja radi, Jovic po nekad ima problem sa prevodjenjem u smislu da ga protivnik uspori i nerijetko prelazi centar u poslednjoj sekundi od onih 8 predvidjenih za to.

Prednosti Rebica.
Reba je vrlo dobar suter, u ekipama gdje bi imao slobodu i pravo na promasaj mogao bi isporucivati 10+ poena po utakmici u sasvim pristojnim procentima. Reba cak nije los u zavrsavanju oko obruca uzevsi u obzir nejgovu visinu i atleticizam. Kada krene na kos ima oko za podijeliti pas na stranu pomoci za cist sut. Dobro igra pik ukoliko ne zastane na prvom koraku, ali to se desava kad je sa druge strane Sloter ili Dorsi, tesko da ce sa nekim Bunicima zastajati. U stop ap situacijama imace ozbiljne procente suta. Dobro izvodi bacanja, skolovan je. Naucio je da igra pristojnu odbranu, vrlo je dosadan na prenosu lopte, caprka i otezava. Dobro rotira. Na vrijeme pravi prekid ako ostane na mismecu. Posjeduje i sut iz driblinga i generalno je veoma skolovan. Posjeduje iskustvo iako ima samo 21 godinu.
Dakle, treba mu samo jedna stvar. SLOBODA U IGRI. Ne kazem da ce 100% uspjeti ali definitivno mu vrijedi dati sansu ako si ABA klub.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2016, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ponudili ste ugovor Henriju Simsu. Uslov je da dodje prije pocetka ABA.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2016, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da smanji finansijske za 50% od prvog kontakta :wink: :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opaa. Novi generalni sponzor neka kladionica luckybet :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

500k+bonusi

vučiću pederu :P

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vucic kontrolise i turske kladionice 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nikad nije badava reći "Vučiću pederu" :).

Može biti turska koliko hoćeš, zna se ko postavlja uslove ulaska na srpsko tržište :).

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Znaci niko nikad nije dosao na srpsko trziste do sad, svi su cekali Vucica da dodje na vlast i da im on odobri, a naravno uslov je bio da se sponzorise Zvezda? :D
Ima logike, stvarno.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zajebava se covjek.

Inace, e ovo je pomak naprijed.... Ali nije ni cudo, ova nova EL je sve digla na visi nivo.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa to, zatvara se EL, naslicnije NBA, jaca liga, vece trziste, hoce svi da se sponzorisu. Nasli su nas zato sto im je jeftinije kod nas, nego kod neke od azdaja, a igracemo protiv svih tih ekipa. Ali jbg, lakse je reci Vucicu pederu. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Morao se probiti led. Sledece godine ce biti jos jaca EL sa jos jacim sponzorstvima, vjerujem da ce se ponuda poduplati. A realno, kako ce se taj Luckubet probiti na Evropsko trziste ako ne preko nekog KK brenda, fudbal je preskup a ove ostale ale imaju prejake ugovore. Dobar posao i za jedne i za druge.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj (pudlica) sazvao KZN i 80% vremena priča o Partizanu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja bih pricao da trpim toliku nepravdu :) . Kru te, 700.000 ste dobijali samo od grada Beograda :lol: , nije ni cudo sto je sada 900.000 od NISa malo. Aparhejd!

Ajoj, Covke prca opasno, izgleda da je rijesio da kaze sve sto zna :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, sigurno je imao i excel tabelu pri ruci da dokumentuje tvrdnje.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego, pokušajte proguglati "lucky bet". Cilje je pronaći logo kao na dresu ispod.

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vucic je smislio i natpis :lol:

Ali Cova me odusevljava, pare sa Kosova zavrsavale u Partizanu :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neko mu drma kavez. Obožavam što ga iz KKP niko ne jebe 2%. Nadam se da će nastaviti da ćute jer i kada je trebalo da pričaju (EC situacija), nisu. Pa da na kraju vidimo ko diže tenzije...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]