banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 88  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Avg 2016, 12:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
bakir: narode glasajte za mene,za cjelovitu bih,za unitarnu bih jedan covjek jedan glas
narod: bee bee
dodik: narode glasajte za mene,niko nam nece zabraniti referendum,ja cu vam licno sutirati visokog predsavnika,imamo mi pravo i na nezavisnost
narod: bee bee

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Vidi da se BN otvoreno stavio na Bakirovu stranu
http://www.rtvbn.com/3830240/danas-zast ... dik-opasan

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
СРТ одавно не зна гдје би. Удари по Милету то пролази.

Свеједно. Ово је национално питање, не питање политичке опције и позиције и опозиције. Истина сви ће жељети поентирати.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 14:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ne zna ni mile gdje bi pa dao ovcama ono sto medju ovcama prolazi.....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Бееее, беее... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
ERROR je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Error, prvo, pricam uopsteno, a ne samo o seoskoj politici. Drugo, sve je informacija. Pa i ovo da si se ti uspalio oko referenduma.

Ako te dotice kvalitet zivota gradjana BiH da li bi trampio Bosnu za bolji zivot gradjana unutar sadasnjih granica? :D

Ja se kolega nisam uspalio ni oko cega ovdje, mogu sve da sagledam i pokusam razumjeti bez emocija. Ja sam svoj zivot i zivot moje djece vec odavno trampio za kvalitetniji zivot vani, mislim da to puno govori. Ti ljudi koji tu zive, nek zemlju nazovu Tunguzija i nek se mole drvenom totemu od 5 metara, njihov izbor i meni sve taman koliko mene i moje niko ne dira kad dodjem, danas , sutra ili kad se vratim nekad, mozda - toliko o trampljenju Bosne. Isto tako, nek granice vuku kako god hoce, poznajem ljude kojim je i danasnjim "drzavama" imanje prepolovljeno, pa ljudi opet zive i snalaze se, cak stavise vuku i odredjene benefite od te situacije.

Nije stvar u tome sta se mene licno dotice, vec kao sto ti rece: informacije i informisanost, a ovo sto sam ja naveo je nepobitno i nevezano za dnevnopoliticke teme i zavrzlame, to je ono sto jebe nase koke, ne ko slavi ili ne slavi i koju drzavu voli ili ne

Jos jedan strucnjak koji "izvana" soli pamet i kao sikira se za jednu jedinu.....bih!!!
Lolo placas li porez ovdje u ...bih.....ili te nema kuci kad dodje koverta!!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ako mislis na mene, strucnjak za mnoge ovdje jesam po mnogim pitanjima, a sikiram se jedino za one moje kvadrate sto imam tu, nevezano u koju drzavu ili entitet vi to izglasali. Lolo, ja poreza i nameta u toj "tvojoj" drzavi platio vise nego sto ce ga pola mog grada platiti dok je zivo :wink:, i sta cemo sad? . Jel mogu onda malo s*ati ko ti?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
http://www.6yka.com/novost/112091/dodik ... doci-glave

Divos dominira sa komentarima
Spoiler:
Divos
Objavljeno: 24.08.2016. - 19:23
Како постоји збрка у глави неких читалаца, ту је чика Дивос (шта ћеђ Срби ко Срби, добри људи) да разбистри ту збрку. Наиме, м,оже ли референдум на нивоу целе БиХ ђутуре? О административном уређењу наравно да не, и због самог уређења БиХ, али и због чињенице да је ДМС којим је оваква БиХ конституисана (илити склепана) међународни акт. Но то је комплексна материоја коју би тешко схватили ови читаоци углавног плитког ума. Неки референдум о другим питањима, рецимо једно питање "прихватате ли наметнуте државне силмболе, заставу и грб, које је фебруара 1998.наметнуо извесни дрипац Вестендорп", можда и да. И ту би о таквом пиитању могли да се изјасне сва грла у БиХ ђутуре, али само ако би претходно тај референдум добио сагчасност из Решублике Српске, и НС Српске, и члана председништва из Српске, и у парламенту БиХ српских предстравника, тј прошао тзв ентитетско гласање (је*ај га, тако је Устав БиХ уредио). Не знам да ли је то реално, и да ли би у Српској дали сагласност било каквом референдуму на простору БиХ ђутуре, па и о оном о заштити права кишних глисти. .Добро сад, овај референдум о наметнутим симболима БиХ, грбу и застави (која а како је то приметио покојни велики сликар Мерсад Бербер асоцира на рекламу за дански јогурт) ипак би био стопиран од стране канц. ОХР-а из разумљивих разлога. А што се тиче укидања ентитета, може и то, није проблем, нека се прво ови у фед.БиХ одвоје, одцепе од Српске, па у свом дворишту нека презређују, укидају ентотета колико им воља. По вољи им, а и Српска ће некако већ својим путем. Ето како је Дивос увек нагодан за добронамеран савет, и нека каже неко да није добар човек.

Spoiler:
Откуд толике фрустрације, душевни немир, огорчење код многих (а које итекако провејава из пера овог Милована ко да му је неко лично велико зло учинио), на саму помисао да ће у Српској бити одржан референдум. Ја бих и разумио да је у питању референдум о административном преуређењу (рецимо да се Српска издвоји из ове неприродне и прилично несрећно склепане творевине, што би наравно било на добробит свима), али побогу људи, овде је референдум којим ће грађани Српске, и то сви ђутуре, и Бошњаци, и Хрвати, и Срби, и сви други, дати (или не) легитимитет датуму којим ће се обележавати рођење ове напе републике. Па има ли шта поштеније? И у чему је проблем? Овде је овај јако изнервирани и осфрустрирани Милован навео у свом умовању и то у десет ставки којима се упире. Ја ћу у наставку ипак обесмислити ових 10 тврдњи, што и није тешко. Пуцам;. 1) Да, референдум заиста јесте глас народа, ђутуре, није спиорно. Но, механизам референдума већ постоји на нивоу општина, МЗ, кантона у фед.БиХ, у чему је проблем да постоји и на нивоу Српске? 2) Који се то тачно члан или део ДМС распакује? Нити један. Обична произвољна конструкција. 3) Постојећим законом о референдуму нигде се не да закључити да ће бити прегласани Бошњаци и Хрвати. Опет произвољна тврдња. А Срби су и тако прегласани у фед.БиХ, и не само то. Постизборном манипулацијом дошли су у ситуацију да су Срби у Дому народа фед.БиХ неки Харис, Расим и Нермин и ини. Зато није покренут нити једном механизам заштите националног интереса Срба у фед.БиХ. Да, добро сте прочитали, Нити једном, Паметном доста. 4) Ако ћемо због оваквог ипак маргиналног питања доћи у сукоб са Западом, како ли ће то ичи код озбиљнијих питања? 5) Референдум који су најавиле бошњачке патије у Сребреници, је референдум о административном преуређењу. То дефинитивно не може бити надлежност локалних зајкедница, нити грађана једне општине. Наравно, административне границе Српске су недодирљиве, а ово је ипак провокација. Но исто би најавили и да није било овог референдума. Провокаторима и онима који би да роваре лако је наћи повод. 6) Држава не може покренути спор против своје конститутивне административне јединице. Тако нешто није нормално, осим ако се фед.БиХ није већ одцепила од Српске. (нешто ми то није познато, мада било би добро) Овде је спор покренуо један опасно задојени фанатик који је залутао у председнипштво БиХ. Јао држави, а и онима који су га бирали са таквим. 7) Референдум су подржале барем номинално све политичлке опције у Српској, више дижу тензије непотребним и суманутим потезима они у федералниом Сарајеву, и тамо је генератор проблема. 8) Ако ће овај референдум о обичном изјашњавању о ДАну Републике бити повод међунациопналне нетрепељивости у Брчко дистрикту, онда су тамо ствари одавно дошле до усијања. Изгчледа да Милован има кристалну куглу. 9) То да ће референдум Српску гурнути у још већу изолацију и сукоб са државама у региону и ЕУ, је ипак ирационално сијање страха. Баш ЕУ, а и околне државе брига за референдум о за њих неважном питању у Српској. 10) Ова задња тврдња у десетој ставци је тако глупа да не завређује коментар. То је то, десет јако неозбиљних тврдњи. Остаје питање, откуда порив аутора за таквим писањем. Ако је плаћен да тако пише, у реду је, мора човек од нечег живети. Ако је ово писање последице душевног немира, фрустрацијом изазазваном развојем догађаја (хоће то код оних којима је Српска трн у оку), није му лако, јер душевни немир зна водити у душевну патњу. Но то је већ његов проблем.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Ako mislis na mene, strucnjak za mnoge ovdje jesam po mnogim pitanjima, a sikiram se jedino za one moje kvadrate sto imam tu, nevezano u koju drzavu ili entitet vi to izglasali. Lolo, ja poreza i nameta u toj "tvojoj" drzavi platio vise nego sto ce ga pola mog grada platiti dok je zivo :wink:, i sta cemo sad? . Jel mogu onda malo s*ati ko ti?

Џебеш квадрате, још се око квадрата сикирати?!? Ено их мојих 77 стоји празно, нисам 4 године спавао у свом стану. Све то и онако "раздужи" једна граната, ако немаш среће, видио си како то иде '91. - '95. Или ниси?

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hajd pustite vi malo mene, gdje sam bio, placao porez i gdje sam, valjda ima zadata tema jbga. Nek je sa srecom referendum, eto izgleda da se nece puno cesati ovi iz EU, i ovi iz Sa ce garant sad oklepiti ushima i to je to, nece vise biti zanimljivo :wink:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ја те ни не држим, тобе јараби... Путуј игумане. И хвала. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka

ERROR je napisao:

Kao i sto sam mislio .....boli tebe patka za ljude tebe brinu KVADRATI???? A referendum???
Ovaj odgore ti lijepo objasni danas imas granata i sutra nemas.....

Takodje putuj igumane ne brini za manastir,drzi se ti inostranstva tamo su bitni kvadrati,ovdje su irelevantni!!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 21:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ovih deset tačaka je na nivou rasprave o politici dva starija maloljetnika.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A jeste vole ljudi čupati iz konteksta i onda ko pijan plota... Kvadrati

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2016, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Зар ти ниси отишао? :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2016, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka

Teroristicke pretnje zbog referenduma
Vehabijske komune iz Unsko-sanskog kantona , Cerska kraj Zvornika
Da li je moguc napad vehabija zbog referenduma u RS?

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2016, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Напад је могућ, али треба бити објективан, у сваком тренутку и не искључиво због референдума. Број "познатих" локација помножити са 3 да би се добио стваран број вехабијских локација.
И није да наша полиција нема имена, али џабе ти имена, кад још барем пута 3 имаш толико оних који вјеру другачије желе тумачити и у чијим главама људски живот није ништа до обичан број.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2016, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Na Kliksu je priča o referendumu dogurala skoro do 150-te strane.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2016, 07:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Postoji li republicka izborna komisija ili spiskove posjeduje samo CIK...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2016, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Само ЦИК, званично, колико ја знам.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 88  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]