banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Avg 2016, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Citam ovo iz Busije o obiljezavanju godisnjice Oluje.

Istorija nas uci da su se zemlje velikom vecinom (cast izuzetcima) uvijek stvarale i sticale nezavisnost snagama iznutra a rasturale snagama iz vana.

Tako i Milina prica o njegovoj velikoj zabludi i rasturanju Ex juge prodje a da Mile a ni Aca ne spomenuse na cijim ramenima je doslovce nosen, pomagan i pod cim budnim oko je marsirao Hrvatski fasizam i prije Oluje i u Oluji i poslije Oluje. Cudo kako se dobro pamti i prvi i drugi sv. rat a zaboravlja se ovo skorasnje i ne "vrednuju" se svi ucesnici u igri .

Da je Oluja "timski rad" to i ribe u Dunavu znaju. :roll: :roll:
Zasto se spomnije ovjde cijelo vrijeme "Tim" a zaboravlja i niko da spomene "Klupu".
Brale, ni rijeci. Doslovce ni jedno slovo.

Ta ramena na kojima je harao Hrvatski fasizam tada Ukrajinski sada ta ramena uspravno i danas stoje i postoje. Tesko je ta ramena imenovat. Tesko je prevalit preko usta ta imena... tesko zaista.

Zaboravili govornici da nekad vise zaboli ono sto je precutano nego ono sto se kaze.
Zaboravili njih dva.
Da, desi se to svakome zasto ne bi i ovoj dvojici koji vode ovaj narod. :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2016, 15:45 
Citiraj:
PROSLAVA i sjećanje na veličanstvenu vojnu akciju Oluja kojom se prije 21 godinu oslobodio velik dio okupirane zemlje ove godine potpuno je pala u drugi plan.

Nakon što su pripadnici IX. bojne HOS-a jutros pred očima policije veličali zločinački ustaški režim, u popodnevnim satima nastavilo se neprimjereno ponašanje.

Skupina mladića i djevojaka tako je, uz taktove Thompsonove pjesme, na oduševljenje prisutnih zapalila srpsku zastavu. U prvom planu je mladić bez majice koji na stolu pokušava zapaliti srpsku zastavu. To mu nije pošlo za rukom pa mu je netko u pomoć priskočio bakljom. Zastava je planula, a to je izazvalo oduševljenje prisutnih, mahom mladića i djevojaka.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 10866.aspx

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2016, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Citiraj:
Такви ће да ми приговоре да сам екстреман што искрено кажем оно што мислим, а мислим да је свако ко плати аранжман за летовање у савременој НДХ безосећајно створење које у себи нема никакву емоцију према сопственом народу. Остављати новац у држави која је толико наших сународника побила, покрстила и протерала и која данас то велича готово на сваком кораку ствар је примитивизма и недостатка елементарног кућног васпитања

http://www.standard.rs/politika/35357-летујте-у-ндх-2

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2016, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
apokalipto je napisao:
Citiraj:
Такви ће да ми приговоре да сам екстреман што искрено кажем оно што мислим, а мислим да је свако ко плати аранжман за летовање у савременој НДХ безосећајно створење које у себи нема никакву емоцију према сопственом народу. Остављати новац у држави која је толико наших сународника побила, покрстила и протерала и која данас то велича готово на сваком кораку ствар је примитивизма и недостатка елементарног кућног васпитања

:roll:
Koje bacanje bana okolo taj prazni narativ falange i oslikanje fatamorgane.
Cuj on proziva "Gradjansku elitu"!!! To je to. Tu lezi izvor svega zla!!! :roll: :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2016, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
apokalipto je napisao:
Citiraj:

Da ne otvaram link, ne znam o kome se radi ali ocigledno nije ekstreman. Ali je zato glup i neobavjesten jebli ga Sloba, Vuk i Seki na smjenu.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2016, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Znači ljetuješ u Hrvatskoj nerodoljube :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2016, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ljetujem, a znam i za neke Srbe i Srpkinje koji tek ovde uspjese dobiti priliku da zarade neku crkavicu. U svom gradu i selu nisu mogli jer se veliki Srbi takmice u arcenju ostataka srpskog drustva i ekonomije.

Ali sta ja pricam, evo vam Apa. On je mag nacionalne politike :D

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2016, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Ljetujem i ja al nit se ih se bojim nit ih respektujem. Najgotivnije mi da zovem djecu po imenu da izadju iz vode na sav glas i da zderem Jelen i Nektar, ko skida naljepnicu taj je picka :)
Nikad nisam imao neugodnost u Hr a stalno sam tamo i ne sakrivam se, ono u pogledu vidim da im ne sjedam al ko ih j, 2016ta je, mozda se ne bih ni branio, poznanika mi porezao gliser pa se dobro naplatio, bilo bi zajebano naici na neke navijace ili branitelje al nisam imao taj slucaj za razliku od Bgd gdje sam morao trcati od vojvode Milenka do Basa sto najgore ganjali me grobari a ja navijac PFCa

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 05:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:

Da ne otvaram link, ne znam o kome se radi ali ocigledno nije ekstreman. Ali je zato glup i neobavjesten jebli ga Sloba, Vuk i Seki na smjenu.

Ti si pametan i obavješten jel ? :lol:
Tekst je dobar,poenta svima jasna.Naravno za tebe se zna čiju stranu držiš,sva sreća sve je manje takvih.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 05:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nazvao sam te magom nacionalne politike, sta ti sad ne valja? :D

Mada je moguce da sam pogrijesio, mozda nije glup, vjerovatno je samo obicna bezobrazna dzukela koja skuplja poene neupucenog dijela srpskog glasackog tijela.

Otvorio sam link i po komentarima vidio da nisam jedini koji ima ovakav stav ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42

Mada je moguce da sam pogrijesio, mozda nije glup, vjerovatno je samo obicna bezobrazna dzukela koja skuplja poene neupucenog dijela srpskog glasackog tijela.

Dusmani bi rekli da zelis reci da je i apu takav :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
http://srbin.info/2016/08/05/general-se ... stanisica/

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 08:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shako, kakav?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Druga rečenica tvog posta

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta je reci, ako mu brojimo ono mag i ovo shakino jutros onda je dobio dva komplimenta u zadnja 24 casa. Da nece snijeg?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
http://srbin.info/2016/08/05/general-sekulic-milosevic-je-predao-krajinu-uz-pomoc-karadzica-arkana-i-stanisica/

Zar samo proglasavanje SRJ 27.03.1992. ne postavlja ni jedno jedino pitanje?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne treba meni titula,pogotovo ne od takvih kao ti.
Malo je ostalo "neupućenih" među srbima,većina je na leđima osjetila ovo o čemu se piše.
To koliko laješ i odaje kvalitet i istinitost napisanog,to što se ne slažeš tvoj problem.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To sto je vecina vecina nemocnih "upucenih" Srba osjetila na svojim ledjima je skoro pa iskljucivo posljedica (ne)djelovanja nekih mocnih "neupucenih" Srba.
Nego, ne vidim razlog zasto se taj Vucicev poslanik ne vrati na djedovinu da svojim licnim primjerom brani pricu koju prodaje.

I trebas li maramicu da ne brises bale rukavom?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 10:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
apokalipto je napisao:
Malo je ostalo "neupućenih" među srbima,
Ti se trebaš uzdržati u procjenama političkih stavova u Srba. Na primjeru Dveri se vidi da si fulao maksimalno.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2016, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Sere mi se od takvih osvještenih, samo laprdaju, a nit se trude da ojačaju što imaju nit se trude da vrate izgubljeno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]