Novi clanak:
http://lolamagazin.com/2016/07/29/tetov ... je-moguce/Kao sto sam i rekao, Lola magazin zivi u nekoj drugoj realnosti. Realnosti koja nema veze sa realnosti banjalucke zene.
Sajt se nece prosiriti. Iz kojeg razloga? Broj emancipovanih, obrazovanih, a ujedno i dovoljno finansijski stabilnih zena u gradu, ali i drzavi je previse mali. Izadji na ulicu Brankice... pogledaj malo realnost oko sebe i probleme prosjecnih zena. To ako zelis napraviti posjeceniji sajt.
Dakle samo postojanje sajta ja ne osporavam. Sajt je tu, da ga cita posebna grupacija zena.
Podsjeca me sve ovo na Rusiju, jadni, bijedni i izmuceni ruski narod, i oni isto tako imaju zenske magazine, gdje ti pisu kako iako imas platu 450 eura, moras biti srecan, u tom fazonu. To je prosjek plata u Rusiji, u Moskvi malo veca, poenta je da od toga nema zivota.
Rusku elitu razumijem. Citav zivot, kao djeca, zene, rodjaci istaknutih komunista bili povladjivani, zemlja se otvorila 90tih i oni su svoj uticaj monetizovali postajuci oligarsi. To su generalno ljudi koji nisu iskusili nikakvu vrstu bijede u svojim zivotima u vrijeme dok je 99% drzave bilo gola bijeda.
Brankice, ti si osoba koja je sigurno prije imala losiji zivot, dolaskom u BL i zaposlavanjem na dobro radno mjesto preko tetke (ili koga vec?) tvoj kvalitet zivota se mnogo popravlja. To je sasvim u redu. Svako svome rodu zeli najbolje.
Ono sto me buni je, kako to da si tako brzo zaboravila ono sto je bilo prije tebe? Pa nisi ti oduvijek zivjela glamurozan zivot, nije oduvijek zivot bio na relaciji od zgrade vlade do trga... od dubrovnika do splita...