motozeljo je napisao:
Brale001 je napisao:
Naravno da to nema nikakve stvarne veze sa: Trazi li ste gledaj te.
Medjuitim percepcije plebesa i prezentacije dogadjaja svakako da ima.
Jel moze neko da ogovori cija je to osveta ili cija je to odmaza?
ISIS,ID ISIL, Al Nusre,Boko Harama ili bilo koje druge organizacije koja je od A do Z sponzorirana, organizirana, trenirana i naoruzna od koga...???
Mani te se suplji o osveti i prica o neke dvije strane.
Po meni terorizam nema ime.......isis, boko haram alkaida.....ista govna
Sad javljaju da nije PRAVI musliman.....pije alkohol,jede svinjetinu,tuce zenu,ne klanja itd.
Moto, ,moto nedas se ti...moram malo da te kritikujem!!
Zar tebi ovo ne lici sve vise na rat.
A sam znas da stara istina je: U ratu neprijatelj je onaj koji hoce da te ubije nije vazno skoje strane dolazi!!!
Znaci ne gledat samo na ove pijune i marionete vec pogledaj ko iza njih stoji, ko financira i ko organizira ove teroristicke organizacije.
Pa kosta to covjece(ne mislim na iznajmljivanje kamiona i kupovinu par pusaka, bombi) ko hrani i snadbjeva i placa tu bagru godinama??
Ko gura iz pozadine i prosipa ova govna sto padaju po Evropi(mi smo i onako u kanalizaciji za nas je ok).
Ne treba ti ici oko svijet da ukapiras da je nebo plavo svuda.
Nisu Iranci dosli i ubijali i raznosili se po Parizu, Belgiji, Amerikama i sl, kako to da nema njih(daleka im kuca nije da ih prizivam).
Kako da njih nema a morali bi biti i oni tu ti mrski zli pripadnici Busove "Osovine Zla"(uh, spomenu mu ime, idem da se poklonim njegovoj ikoni)
Kako to da dolaze samo ovi sto su povezani na jedan ili drugi naci na jasle ili grabe sa kazana zapadnih gazda(znas se kojih) te Turskih i Saudijski jasli i za koje se ne zna ni gdje su ni otkud su ni koga da adresiras kad ga trazis (interesanto).
Jel mozes mi reci ko je terorista tu? Ovaj sto je drzo volan u rukama i gazio.
Budimo malo realni.