banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 18:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 10:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2004, 14:38
Lucifer je napisao:
Izvinjavam se sto ovako kasno odgovaram, ali buduci da sam prozvan prije...
Kao prvo ja ljude ne razlikujem po tome kako se oblace, onaj lik u drugom autu iz price nije mogao biti niko normalan nego samo neki seljak, a pod to "seljak" nisam mislio na onog koji obradjuje njivu i od toga zivi vec na gradskog seljaka koji je dosao sa sela u grad, pokupio svu pamet ovog svijeta i misli da je nivo vise od mene jer ima bijesno auto, markirano ovo, ono...i kad prolazi ispred mene isprsi se i toliko digne nos da se bojim da ce oboriti neki avion.

bate ti izvini ali iz ove tvoje price vristi ljubomora

Lucifer je napisao:
Sto se tice izlazaka, ja kad idem do neznamti-prijenavedenih mjesta normalno je da necu obut martinke vec cu se kulturno koliko-toliko obuci i pokusati se uklopiti u gomilu-prirodno. To da nema tucha... Prije koju sedmicu kad sam se vracao kuci, prolazim ja ispred signuma kad se 15tak likova shajbaju nasred ceste. Ako oni to tako vole, neka im.
Jos samo nesto, ja uopste ne mislim da likovi koji izlaze na ta mjesta da se ne zabavljaju, cak suprotno. Ali ja se nikad ne bih mogao tamo zabavljati vec samo isfuravati i kad zbog toga odem u park sa drustvom i kupimo pivo da cugamo to ne radimo zato sto nemamo gdje vec zato sto se to nama svidja.
To sto sam rekao da mi ne bi bilo zao kad onakav kreten koji kroz centar juri 160km/h pogine, ne samo da mi ne bi bilo zao vec bi ga ja odmah ubio da imam priliku da ne bi on ubio nekog dugog(ovo govorim zato sto sam imao dosta bliskih susreta sa doticnim osobama).

svaka cast
apsolutno se slazem sa tobom
covek treba da radi sta on najvise voli ako to ne ugrozava druge
jedino ti je malo nezrela ova prica o ubijanju
nemoj se kurciti vec delaj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 11:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
svaki veliki grad ima svoje "cice i fensere" bez obzira svidjalo se to raji ili ne.. to je tako svugdje, samo kod nas se unazad ide.. te fuj pederi, te fuj ovo, te fuj ono.. pa narode, jeste li vi svjesni da pravite mahalu od grada.. izgleda da su ljudi dole pojam "demokracija" shvatili kao - svak svakom moze psovat' mater - a da ti niko nist' ne moze :roll: .. mrzim sto moram politiku spomenuti, ali to je najbolji dokaz kakvi smo SVI..
Pustite grad da ide sa vremenom, ne samo grad.. bilo bi dobro i da nasi ljudi malo vise okrenu sebi samima.. vidjecete koliko toga ima da se popravi..
A ruku na srce :D , ima nas kojima je tiha patnja postati "cica ili fenser".. nije sramota priznati :wink: .. jedino ako koristis druge ljude da bi to postigao - onda je to druga prica..
DakleM, da rezumiram, opustite se nije sve lose sto sa zapada dodje.. MI (Balkanci) SMO CIST PRIMJER :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 12:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Tema je odavno prestala biti za Zabavu, pa ju prebacujem u "Covjek i drustvo".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Necu se upustati u ovu raspravu ali bas me iznenadilo kada sam vidio da je tema prebacena u drugi pdforum poslije 6 ispisanih stranica :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2005, 22:02 
METAK U CELO...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]