banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 249 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2016, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Besparica je napisao:
- Radarska kontrola, ogranicenje 70. Uvjek se neki moron sjeti da prikoci, pa da ispred kamere vozi 50 ili 40.

Meni ovo nikad nece biti jasno :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2016, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Nastojim uvijek pustiti vozace koji se ukljucuju u saobracaj.
Mrzim debile koji ne znaju voziti kruznim i pjesake koji pretrcavaju ulicu na tranzitu i kod Lesnine.
A onima koji se parkiraju na mjestu za invalide bih pozeljela, neka mi Bog oprosti, da postanu i sami invalidi.
Volim voziti brzo ali to stvarno nastojim iskontrolisati kada je u pitanju centar i naseljeni dijelovi. Ali me isto nerviraju oni koji se kilave i vuku i ne znaju voziti, te bih iskljucivala iz saobracaja kao i one sto divljaju.
Da sam nesto u gradskoj vlasti, prikacila bih kameru na skoro svaku raskrsnicu u gradu, tim novcem punila budzet da se kamere otplate a ostatak na popravak puteva. Nedopustivo je da u gradu bude toliko rupa i ostecenja.
Uvijek blicam kad je policija pa sam prije par mj u 3 ujutro blicala autu koji mi se priblizavao da upozorim na mobilni radar, i uspostavilo se da mi je u susret islo drugo policijsko auto. :lol: blam nevidjeni. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2016, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
U Brčkom svaka raskrsnica pokrivena kamerama.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2016, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Meni jednom policija blicala da ima policija. Išao sam prema Prijedoru pa kontam da je policijska patrola koja mi je blicala iz BL , a ovi što su čekali iz Pd.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2016, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Klajv_Biksbi je napisao:
Посебно мјесто заузимају ликови који ме покушавају заобићи кад станем некоме испред пјешачког. Пар пута је било за длаку да такви спраше пјешака.

prije nekih mjesec dana se iz ul. Petra Preradovica ukljucujem u ul. Jovana Ducica i kako je pjesacki odmah na samom spoju ulica, stajem skolarcu svojih 9, 10 godina da predje ulicu, auto mi pola u jednoj, pola u drugoj ulici, a 2 gospoje jedna za drugom se zaletile kroz ul. JD prema Cajavecu i obe me zaobidjose zamalo da pokupe djecaka na po pjesackog prelaza i jos mi sviraju sto blokiram ulicu. Prva je, naravno, na semaforu zaobisla kolonu i skrenula desno. E zbog takvih bih volio ponovno uvodjenje smrtne kazne.

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2016, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Svako jutro se najebem majke likovima koji kidišu jer imaju prvenstvo i zakoče da puste pješake i meni (i onima ispred/iza mene) zatvore prolaz. Vide oni pješake al vole zasrati onom koji treba da se uključi. U stvari nije da vole nego ih boli uvo.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2016, 04:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Ugradiš rolbar naprijed, stisneš Tale gas i ti par puta pa naplati štetu ;-)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2016, 08:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Jesam mu ja zdesna al on je na putu sa pravom prvenstva i ne napušta taj put a ja se uključujem.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Evo, išao u nedlju ćaći u Stanare, a plavci raspeli radar u Bukovici(10-tak km od DO prema Stanarima) i ,vala, ubiše se ljudi blicajući! Dobro bi i meni i bratu i svastiki.
Fala im đe čuli i ne čuli.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Spoiler:
[video]https://youtu.be/vyLYel64xQE[/video]

Sta kazete na ovo?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Russia is a state of mind

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Nothing that cant be fixed with AK47...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2016, 08:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Sjetih se jedne patologije... Vozači koji gmile, pa kad im signalizujes i krenes ih preticati, odjednom odluče da i oni brže voze, pa te od obicnog preticanja dovedu u glava u torbi - ni naprijed ni nazad makazice, i jedva se izvuces čitav. Kontam ako nekog budem nalupao u voznji to ce biti ovakvi majmuni.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2016, 08:19 
Takvi su najgori.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2016, 08:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Eto, juče se vozam po gradu, kolona, vozač iza nervozan brzinom kojom se krećemo, svira i mlati rukama. Iznerviran mojom sporom vožnjom, krene me preticati dok sam puštao pješaka i zamalo da ga udari... nema šta, najgori sam. U gradu nema žurbe, ideš kao i ostali. Na otvorenom, ako ti se žuri - pretiči kad imaš priliku, nemaš se šta nervirati i signalizirati bilo kome na bilo koji način, samo možeš izazvati reakciju koju si opisao. E sad, ako te nervoza dovede do toga da ulijećeš u makazice... tu nemam šta komentarisati.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2016, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
<Enter_name> je napisao:
Eto, juče se vozam po gradu, kolona, vozač iza nervozan brzinom kojom se krećemo, svira i mlati rukama. Iznerviran mojom sporom vožnjom, krene me preticati dok sam puštao pješaka i zamalo da ga udari...

Моји омиљени. Једне прилике, усправам ја да пустим пјешака, пјешак излази на пјешачки, а иза мене, видим у ретровизору, креће мајмун да ме обиђе. Те се ја цимни лијево, препријечим му пут. Пјешак прође, а до сљедеће раскрснице сам милио десет на сат и чекао да ми мајмун свирне.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2016, 08:38 
Enter, to sto ti opisujes nema veze sa ovim sto je gore momak napisao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2016, 08:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Možda nema prvi dio posta, ali drugi svakako ima. Prva stvar, nervoza u saobraćaju nikad nije dobrog donijela. Otvoreno pokazivanje nervoze nervira i druge, a kako smo mi inatan narod - dolazi do situacije koja je opisana. Volim ja laprdati o tome dok vozim, nekad napravim i glupost (kao što je opisana u njegovom postu), al na kraju skontaš da ništa nisi postigao i da si mogao zaginuti bez potrebe.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2016, 09:05 
Ja nemam problema kada neko vozi normalno, ali ovi sto idu 20-30 u zoni gdje je dozvoljeno 60, e takvi mi idu na onu stvar...kupi sebi j...i bicikl pa idi 20 na sat...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2016, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ja preferiram da mi neko signalizira kad se odluci da me pretekne. Sigurnije je.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 249 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]