banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 249 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2016, 21:02 
Citiraj:
A što su me oduševili specijalci koji na semaforu iz trake za lijevo uleću uslovno desno.

Brat hercog sa foruma redovan sto se ovoga tice... :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2016, 22:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Isto tako tri trake, skroz lijeva za lijevo, srednja za pravo, skroz desna pravo/desno. Ispred mene jedno auto, hoće da ide ravno i odluči se za skroz desnu traku, a ja već dao žmigavac da skrenem na uslovno desno... džaba, nikad se mi nećemo naučiti kulturi, pa ni saobraćajnoj.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 00:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ovo sa zmigavcem, cekam na pjesackom, iako ne moram, gorim na suncu i propustam lika iz suprotnog smjera, kontam pravo ce, a on skrece, kao meni je lijepo cvrciti se na suncu

nisam vozac, pa me ove stvari ne doticu, ali sa prozora vidim bar jednu seljacinu ili seljancuru, a ovo dojavljivanje podrzavam

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 07:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
munja.alex je napisao:
A što su me oduševili specijalci koji na semaforu iz trake za lijevo uleću uslovno desno. Il bagra koja se prestrojava bez žmigavaca, samo smota..

ili oni koji predju u suprotnu traku (jer su dve postojece, lijeva za lijevo i desna za ravno i desno, zauzete) da bi to isto uradili
blicat` sam prestao nakon incidenta sa budalom kojoj sam blicnuo jer je isao prevelikom brzinom, a nailazio je na patrolu i umjesto da smanji brzinu, kreten jos uzme i ugasi svjetla
narviraju me oni ubacivaci iz sporednih ulica ili prilikom prestrojavanja, misle da im se svako treba smaknuti

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 08:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
Citiraj:
narviraju me oni ubacivaci iz sporednih ulica ili prilikom prestrojavanja, misle da im se svako treba smaknuti

a jeste nemoguci ljudi se ubacuju,ljudi ne pustaju nikog...ili je crno ili belo...prvo guzve su zna se kad 7-8 i 15-16-17 rpbajte ih izbjeci ako mozete,ako ne bar malo krivudajte sporednim ulicima i to zna bit brze
Mene nerviraju jedino skuterasi koji se prave pametni u guzvama i pridju previse mom levom retrovizoru jako glupo i opasno od njih

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 08:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
A oni iz unutrašnjeg prstena kružnog toka kad sviraju da ih pustiš napolje? :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 08:23 
Citiraj:
umjesto da smanji brzinu, kreten jos uzme i ugasi svjetla

Ne mozes biti ovoliki retos... :lol: :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
A oni iz unutrašnjeg prstena kružnog toka kad sviraju da ih pustiš napolje? :D

Mene prije par sedmica gospodjica "sasjece" izlazeci iz unutrasnje trake, da nisam zakocio skucao bih se u nju samo tako...vjerovatno se vodila onim debliskim "vanjska samo za prvo desno"...fascinantno da ljudi stvarno misle da imaju prednost u takvim situacijama...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 08:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I vraćamo se na to da je ljudima izgleda najveća frustracija kružni tok. Eto, ja skoro svaki put ulazim u unutrašnju traku i nisam nikada imao problema sa isključivanjem, samo vodiš računa da ostaviš dovoljno prostora za ostale... il ubrzaš il usporiš, zavisno od situacije. E sad, što svako smatra da je on u pravu (ne samo za kružni tok, već uopšteno), a svjesno ignoriše saobraćajne propise... to je već spada u posebnu kategoriju.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
<Enter_name> je napisao:
I vraćamo se na to da je ljudima izgleda najveća frustracija kružni tok. Eto, ja skoro svaki put ulazim u unutrašnju traku i nisam nikada imao problema sa isključivanjem, samo vodiš računa da ostaviš dovoljno prostora za ostale... il ubrzaš il usporiš, zavisno od situacije. E sad, što svako smatra da je on u pravu (ne samo za kružni tok, već uopšteno), a svjesno ignoriše saobraćajne propise... to je već spada u posebnu kategoriju.

Исто.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 09:02 
Citiraj:
E sad, što svako smatra da je on u pravu (ne samo za kružni tok, već uopšteno), a svjesno ignoriše saobraćajne propise... to je već spada u posebnu kategoriju.

To je glavni problem, svako misli da je u pravu i ne misli sta ce biti ako dodje do suda.

Citiraj:
ja skoro svaki put ulazim u unutrašnju traku i nisam nikada imao problema sa isključivanjem, samo vodiš računa da ostaviš dovoljno prostora za ostale

Isto, pisao sam vec na forumu o tome, imao situaciju da 7-8 auta ceka u vanjskoj da se ukljuci u kruzni tok dok je unutrasnja prazna, ja najnormalnije usao u unutrasnju i izasao bez ikakvih problema...mentalitet je cudo...prosjecnog srbina je sramota napraviti jos jedan krug u kruznom jer ga to odmah karakterise kao mlitavu kitu od vozaca, nesposobnog da preleti preko drugih automobila, prije ce stati i sacekati pa izaci nego napraviti jos jedan krug...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 10:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sve je dobro, dok ne dođeš na dva "ruralna" pješačka... Kod Venecija mosta i malo niže kod fakulteta... Ja uživam u vožnji i ta bahatost na pješačkom me inače ne dotiče... Al neki dan, polu žurba i opet ispuštujem, iako samo mogao tri puta proći, da se tri gospođe "prevuku" od doma do fakulteta... U jednom trenutku kontam, nemoguće da konta da je pješački šetalište, kakav god da joj je mentalni sklop... I onda kap koja prelije čašu, staju ispred mene, da jedna drugoj pokaže nešto na telefonu... Blaži infarkt, legnem na sirenu i mala serija psovki, koje ne znam odakle su mi nadošle... Njih tri blago telećim pogledom gledaju, nije im jasno, kao "pa pješački je"... Jednostavno, neki ljudi mogu otići sa sela, al selo iz njih nikad...

off topic je, al pješaci su gori od vozača...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 10:59 
Citiraj:
off topic je, al pješaci su gori od vozača...

Nema to veze, seljacina je seljacina bio na nogama, biciklu, motoru ili autu.....

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 11:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odeš u Evropu (opet zavisi koju zemlju, pričam o ovim zapadnijim) i vozači auta i biciklisti puštaju pješake bez pogovora, čak i kad to ne djeluje previše racionalno. Isto tako vozači paze na bicikliste kad skreću u raskrsnici, a kad skreću lijevo i vide da ima pješak na pješačkom, neće ni da krenu u manevar dok pješački ne bude čist, iako ima prostora da stane auto bez da ikom smeta. Dakle, do nas je.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Normalno da je do nas... al skontaj dal' si ikad išao preko pješačkog, kao da te neko vuče nazad? Pritom auto stoji i čeka te da pređeš...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
<Enter_name> je napisao:

potpisujem.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
Idem preko Venecija mosta prema Starčevici, ispred mene biciklist vozi desnom stranom (do trotoara).

Nakon onog pješačkog kod K4 krenem ga preticati ali se frajer izbacuje bukvalno pred mene bez ikakvog upozorenja i prestrojava tako da vozi lijevom stranom trake. Kočnice, ABS i sirena, ni okrenuo se nije. Nastavlja voziti tako sve do semafora a na moje pitanje jesam li ga trebao ubiti na licu mjesta se samo blaženo osmjehuje. Retard.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Sto se tice 1 i 2. i ne treba upozoravati, samo udaraj po dzepu. Ionako previse ljudi gine zbog brze voznje, ovako mozda i nauce.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Sondri je napisao:
Normalno da je do nas... al skontaj dal' si ikad išao preko pješačkog, kao da te neko vuče nazad? Pritom auto stoji i čeka te da pređeš...

a zamisli tek bezobrazne balavurdije i suicidalne gerijatrije sto to rade i van pjesackih prelaza
ili krelaca koji obozavaju da glume gazele, idu plocnikom i samo odjednom skoce na pjesacki, bez ikakve prethodne naznake da ce to i uraditi. Naravno, ni ne gleda ima li saobracaja i da li bi ga neko mogao udariti

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 12:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja redovno blicam drugima... meni nešto ne blicaju i ustežu da me preteknu :D A pješaci... dok ga neko ne nadapne na haubu, neće se opametiti. Ko se na mlijeko opeče, taj i u jogurt duva.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 12:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ja obožavam da trubim kad na zapadnom tranzitu kamikaze trče ispod pasarele. Pa sunce mu jebem, ako im nije do života ne moraju drugom uništavati auto i praviti probleme sa policijom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 249 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]