banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 20:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 11:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Bash se ja nenadano otvori vama ovdje.
Sda go ahead koristi sve sve protiv mene kad sad znash malo vishe o meni, jer to je obicno sto ljudi rade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2005, 19:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2005, 16:46
Mr.X je napisao:
Bash se ja nenadano otvori vama ovdje.
Sda go ahead koristi sve sve protiv mene kad sad znash malo vishe o meni, jer to je obicno sto ljudi rade.

:thumbright: RESPECT.Mr.X,za sve- i za tvoj zivotni put i uspjeh i za to sto si nam sve to ispricao. :)

Takodje mislim da se treba osamostaliti sto prije,naravno ukoliko imas kakave-takve uslove za to.Ipak,neki od nas nisu ni imali izbora.Ja sam se odvojila od svojih sa nepunih 15,takve su bile prilike.Od tada sam stalno pokusavala da im se vratim,ali nije uspjelo,nije bilo sudjeno.
Sada vise ne pokusavam,ipak nas dijeli okean. :D I sada vidim da je to bilo dobro za mene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2005, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
....evo htjedoh isto reci....STO PRIJE!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2005, 13:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
WHITE DEVIL je napisao:
Ideja o izdvajanju iz porodice sa 18 godina je izum zapada koji unistava porodice
Nije da sam ja za to da djeca zive na grbaci roditelja citav zivot,ali potpuno odvajanje od porodice unistava porodice

tipicno bosansko razmisljanje sto na kraju najvise dovodi do raspada porodica jer se roditelji ne mogu da pomire sa cinjenicom da im djeca trebaju "prostor" da budu samostalni vec stalno zabijaju nos u njihov privatluk

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2005, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ha, ha. tacno tako!
i to da se na zapadu djeca odvajaju sa 18 godina je cista provala. ne odvajaju se. osamostaljuju se u smislu da vec sa nekih 17 godina pocinju sami sebi da zaradjuju dzeparac, a ne na grbaci roditelja do 30 - te godine.
mislim da se u tom smislu trebamo malo ugledati na njih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2005, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

A ja mislim da se ne trebash ugledati ni nakoga sto se osamostaljivanja tice a najmanje ugledati se na ljude sa zapada, sta je ovo oko zapada, svi ljudi misle da je tu gdje su stvri naj ispravnije, pa mozda i nije bash tako u potpunosti.
Znaci ugledaj se na svoje sposobnosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2005, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
slazem se. ali isto tako je cinjenica da smo od njih pokupili samo ono najgore, naravno, to je i najlakse bilo.
kao nacija , mora se priznati da smo jako lijeni, stalno kukamo i nista ne preduzimamo....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2005, 17:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Govori u svoje ime :lol: :lol: :lol: (sala mala)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2005, 14:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
I_am je napisao:
slazem se. ali isto tako je cinjenica da smo od njih pokupili samo ono najgore, naravno, to je i najlakse bilo.
kao nacija , mora se priznati da smo jako lijeni, stalno kukamo i nista ne preduzimamo....

tuzna i gorka istina koju ovdasnji ljudi ne zele priznati

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2005, 18:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
BSE je napisao:
I_am je napisao:

=D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2005, 04:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2005, 16:46
BSE je napisao:
I_am je napisao:

Potpisujem.Dodala bih i obavezno podcjenjivanje sposobnosti i inteligencije drugih naroda,praceno precjenjivanjem nasih vlastitih (ne)sposobnosti,pameti...itd.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]