banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 938, 939, 940, 941, 942, 943, 944 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2016, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Debili

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2016, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Kakvi su utisci? Jesu naši bili bolji od Rusa?

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2016, 19:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Panzer je napisao:
Kakvi su utisci? Jesu naši bili bolji od Rusa?

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Naravno da smo bili bolji, kao i mnogo puta ali dzaba kad nismo ucinkoviti

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2016, 19:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Meni je veci problem odbrana,nisam siguran u milunovica,baneta,kolarova...
Za napad znamo da nismo efektivni i da ako damo to je iz prekida ili neka muljaza(ovo veceras je bio ekstra gol i akcija ali to je izuzetak)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2016, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ali dobro, opet to izgleda dosta bolje. Vidi se napredak, sad pustiti Muslina da radi, pa se mozda i kvalifikujemo na SP. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2016, 19:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ali dobro, opet to izgleda dosta bolje. Vidi se napredak, sad pustiti Muslina da radi, pa se mozda i kvalifikujemo na SP. :D

Daj boze da je tako.muka mi dodje kad ovako dodje evropsko/svjetsko i moram gledati neke madjare,albance,vels...
Od njih bi trebali biti bolji i sa igracima iz jsl-a

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2016, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Ova utakmica je bila otprilike kao i sve ostale prijateljske utakmice odigrane u junu, gola karina. Učesnici EP nisu pokazali ništa od stvarne snage a sparing partneri su bili manje-više nezainteresovani. Srbija je danas ipak pokazala malo bolji fudbal, u odnosu na Rusiju i u odnosu na Srbiju kako obično igra.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2016, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
mi dajemo golove, ali nedovoljno u odnosu na sanse koje napravimo. danas smo imali 3 stvarno dobre, racunajuci i kontru 4 na 2 koju je mitrovic usr.o.
zavrsnica nam je najveci problem koji ne znam kako popraviti a drugi odbrana.
u ove 3 utakmice pokusava se odigrati novi sistem sa 3 igraca u zadnjoj liniji. bane je siguran, druga 2 se traze a mislim da je drugi nikola maksimovic.
treci je problematican i od njega ce posredno zavisiti status kolarova, da li ce igrati ili nece. milunovic ili rajkovic?! imamo i nastasica koji ako se konacno oporavi i skonta da ce da igra moze da bude to rjesenje za lijevog stopera.
kako god, izgleda da je rukavina beton na desnom bocnom dok se to ni blizu ne moze reci za lijevu stranu. kolarovu iskreno ne vjerujem u ovoj formaciji, sa njegovom glavom, trkom, pristupom...

al' kontam da se za razliku od realizacije, odbrana moze sasvim solidno ustimat i vjerujem da hoce.

za razliku od slike unazad 3-4-5 godina, ova ekipa i igra koju prikazuju ima kakav takav miris i ukus. nista specijalno za sada, ali naznake postoje. posto nas je toliko puta opeklo, nikako se ne moze reci, eto, to je to!
imamo srece sto nam je grupa relativno laka pa ce sa te strane posao biti malo laksi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2016, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Били смо бољи данас, штета што није настављена серија побједа у пријатељским.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 02:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Posle dugo vrenena ja sam optimista. Nije to jos dobro ali nakon 100 godina mogu naslutiti neku vizoju sta trener hoce. Ovo je inace 90% ekipe koja ce iznijeti kvalifikacije. Muslin tesko mijenja ista pa ne vjerujem da ce i sada. Grujic ce mijenjati Matica dok mu ne istekne suspenzija. Gore u napadu je trojac siguran. Rukavina i Kolarov su sigurni. Milunovic je siguran... Maksimovic dok Bane ne odradi, rajkovic vjerovatno. Najveca dilema je drugi srednjak.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 07:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nisam siguran ko ce biti lijevo? Kostic a tadic u sredini iza mitrovica? Ili obrnuto je tosic ce opet biti beton na desnoj strani.
A ne kontam kako nema mjesta za ljajica!? Mozda muslin ima antarin trip da je srpska reprezentacija?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 08:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
vlakanje je napisao:
Nisam siguran ko ce biti lijevo? Kostic a tadic u sredini iza mitrovica? Ili obrnuto je tosic ce opet biti beton na desnoj strani.
A ne kontam kako nema mjesta za ljajica!? Mozda muslin ima antarin trip da je srpska reprezentacija?

Nema kod Muslina u ekipi mjesta za te kreativce, umjetnike s loptom. Kod njega vezni red ima posao da osigura prostor ispred odbrane, kad se dokopa lopte, da je što brže distribuira, uglavnom na bokove... Zato mu i trebaju vezni igrači, koji su jaki defanzivno, a kreacija je samo plus. U vrijeme najvećih uspjeha sa Zvezdom, sav posao na sredini odrađivali su Leo Lerinc i Dejan Ilić. Znači nema tu prostora za neke fantaziste... Vidim da Vukomanović u onoj analizi spominje 3-4-3 formaciju. Mislim da od toga nema ništa, da Muslin igra sa trojicom u napadu. Ja sam prije očekivao još tvrđi vezni red, dva bek-krilo tipa igrača, jednog sidraša i jednog lažnog napadača. I ovo sa Kostićem i Tadićem je preofanzivno za njega... Ali ako se traži igra na rezultat, mislim da je on soldino rješenje. Lično, da sam nešto oduševljen njegovim izborom - nisam.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 08:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znam obrazlozenje za ljajica ali izmedju njega i tadica po nacinu igre i nema razlike. Juce tadic dribla, rola do iznemoglosti a kao igrac nije bas od pretjerane trke, defanzive i zatvaranja bekova. To mi nije bas najjasnije.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ljajic i Tadic su nebo i zemlja :D . Ja bih u sredinu stavio Matica i Grujica, e tad nam niko ne bi nista mogao u skoku: Ivanovic, Milunovic, Rajkovic, Matic, Grujic, Mitrovic.... kakav skok :D
Svidja se ovo meni, treba se spustiti na zemlju, nismo mi neki kvalitet, zato igraj krvavo i cvrsto i pobjedjuj 1:0 i cao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Грујић је велики таленат, могуће да ће бити велики играч, али је још млад и неискусан, то се видјело против Израела кад је скривио глупим потезом пенал.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zato mu i treba neko poput Matica pored, da uci od njega.. Naravno da ne moze Grujic biti prva opcija (barem ne jos).

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 21:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ok, a koga cemo za prvog golmana?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Stojkovića još ovaj ciklus, i realno bolji je od Rajkovića, ostali nisu u konkurenciji.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2016, 08:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
vlakanje je napisao:
Znam obrazlozenje za ljajica ali izmedju njega i tadica po nacinu igre i nema razlike. Juce tadic dribla, rola do iznemoglosti a kao igrac nije bas od pretjerane trke, defanzive i zatvaranja bekova. To mi nije bas najjasnije.

Ima dobre razlike između njih. Tadić je više krilni igrač, odličnog centaršuta, što je za Muslina nacrtan prototip krila. Nije sklon defanzivi, to stoji, ali je definitivno bolji od Ljajića u tom segmentu. Ovaj uglavnom gleda da kreira sebi prostor za šut i prodor, i uglavnom ide kroz sredinu sa loptom. Tadić daleko bolje korsiti prostor na protivničkim bokovima, a dobro se kreće i bez lopte, dok Ljajić igra samo kad je lopta u njegovim nogama. Šta znam. I ja da se pitam, igrao bi samo jedan i to Tadić. Ljajić može kao neka alternativa sa klupe, da mijenja ritam, kad se juri rezultat ili kad plan A (igra po krilima) ne daje rezultate...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2016, 08:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Meni nije jasno, nakon odlične sezone, da Katai nije ni na širem spisku bio...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 938, 939, 940, 941, 942, 943, 944 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]