_зока je napisao:
ERROR je napisao:
[ Sto se tice traka oko ruke, cuo jesam za to, a mislim i da je lako provjeriti vjerodostojnost, jer postoje zapovijedi, snimci sa radio Prijedora iz 92.
Postoji snimak Rade Mutića kojim apeluje da svi oni koji su lojalni i koji se predaju (u toku je bila oružana pobuna prijedorskih muslimana kojima su čelni ljudi iz SDA slagali kolike su srpske snage i naložili ih da "oslobode" Prijedor) izvjese na prozor bijeli čaršaf. Za trake ne postoji ništa niti ih je iko ikada spominjao do prije četiri godine.
Žalim sve žrtve al' prijedorskim muslimanima najviše trebaju biti krivi oni koji su ih potakeli da uzmu oružje.
Ako ne postoji dokaz, onda ne postoji, mislim da je lopta na strani onih koji tvrde da jesu postojale trake 92 i toliko o tome.
Opet ostaju zlocini i nevino ubijeni.
Ova zadnja tvrdnja je malo za povratiti. Jesu SDA govna kriva i budale koje su se primile snose svoj dio, ali ima u svakom narodu odredjen procenat budala koji su uvijek spremni. To ih opet ne stavlja na prvo mjesto. Kako god, to nije tema, ne raspravlja se ko je kriv, djelo postoji, obiljezavanje je tema.
Negdje sam nedavno citao knjigu, izdanu od ustaske emigracije, dijelom se radi o nasim krajevima tokom II svj rata. U njoj se mogu ´naci slicne tvrdnje povodom nepobitnih pokolja koje su ustase cinile nad srpskim stanovnistvom 41-45 . Slicna opravdanja, samo uloge malo drukcije podijeljene. Tuzno.
I isto kao sto moji sunarodnici slegnu ramenima, kazu da je izmisljeno,preuvelicano , zasluzeno, izazvano i sta sve ne (i uvijek ono jebeno ALI), kad se prica o nevino pobijenim Srbima u onom ratu, tako i vi danas. Niko sebe da pogleda, da razumije druge i barem za trenutak stavi prst na celo.