moze li mi neko da odgovori na neka pitanja koja me zanimaju?
1. Ako neko vozi dobro auto , odmah je seljak... po kojoj bozjoj logici dolazite do tog zakljucka ?
po toj logici Njemacka ili Svicarska ( uzimam ih za primjer ) su pune fensera ( seljaka ) jer ljudi voze BMWje , Mercedese ili Porsheje ... mislim mozete misliti seljaka , zaradjuju 5000e mjesecno a kupuju si BMW od 200 konja... kakvi foliranti... trbali bi si kupiti jugu ili suzu staru ko pantelija pa da se mole hoce li zivi doci do sljedeceg brda...sreca da ja zivim u BL , gdje ljudi znaju sta je auto i zivot i gdje uz Kubu i Kirgistan imamo najstariji vozni park...pa kad sjednem u svoj ford eskort iz 77 svi znaju da sam ja dobar covjek, a ne ko oni zli fenseri koji voze golfa3 ... koja je to ljubomora...sjecam se kad smo mi prije 3 god kupili auto, komsinica kad nije pala u nesvjest...i svasta je pricala a nije joj palo na pamet da brat, otac i ja godisnje napravimo bar 100 000 km u autu i da bi bilo ludos i stavljanje glave u vrecu da se vozimo u nekoj krntiji...a svi radimo i hvala bogu zaradjujemo i mozemo si ga priustiti...
i sad kad me neko vidi na semaforu u autu sam seljo...a to sto od 18 godine radim i studiram to nikom nista...pa neka radije budem seljo u BMWju nego klosar u golfu 1
i uvjek cu se parkirati ispred kafica u BMW da me svi vide , jer te osobe i onako nista ne rade vec samo sjede po kaficima i gledaju druge i tracaju, ja blage nemam ko sta vozi i ko sta ima jer zbog posla ( ili ucenja ) danima ne izadjem na pice...
sori , ali svi smo se goli rodili, rasnije je na nama da se snadjemo...
a cijeli zivot izlazim po svakakvim lokalima i niti jednom nisam imao frku, tako da ta glupos o tome da ces dobiti batina u fensi lokalima je bezveze...
stari ako ti izlazis s ciljem da se negdje potuces i pravis neke opasne face, sigurno ces naletiti na sebi slicnog...ako si normalan decko, moras bas biti baksuz i bas na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme da ti se nesto desi... ali to ne zavisi od lokala vec od slabe karme