Ja posjecujem , neposjecivana mjesta, velika mjesta kao sto Drigi posjecuje ja izbjegavam, nazalost zbog posla uvjek sam u prolazu kroz ovakva mjesta i nikada nisam vidjeo fascinaciju i wow faktor u ovakvim mjestima, zbog guzve pretejerane naseljenosti i mnogo mnogo toga drugog, tako da necu pominjati dosadna Evropska mjesta u kojma sam bio jer nisu vrjedna pomena, naglasicu mjesta koja sam namjerno posjetio i koja su me facinirala.
Juzna Australija, Sjeverni Japan Mjesto zvano Kitkyushi u Shikokou distriktu, Novi Zeland(koja drzava, nikad dosta tog mjesta )Skocka mi je skoro pa iza coska geograficki tako da posjecujem veoma cesto a pogotovo ostrva Aeran i Isley, Afrika ,Kamepala, Isuse ovo je bilo putovanje mog zivota, spavanje u satoru okruzen lavovima, ma koje putovanje je ovo bilo ljudi, U americi sam zivjeo posjetio sam vecinu states , vecnom mjesta su metropolicka osim nekih izuzev, koje samo ja mogu pronac,,,

Ne idem bas na holiday cesto ali to je sve gdje sam dosad stigao otici.
Mjesta kao Evropske drzave i kapitalni gradovi sam svake sedmice u prolazu, nisu vrjedni pomena, kao sto rekoh, ali vrjedno je reci da uskoro idem u Indiju na 10 dana, pa cu vam se javit kako mi je bilo.
Ja imam neobican ukus sto se tice biranja mjesta za posjecivanje , volim ona koja su misticna, opasna, nepronadjena i interesantna...
Nije mi cilj da zvucim sarkasticno al ja idem na mjesta koja ljudi ne znaju da postoje.
ps. charmed, ako sljedis primjer Drigijeve trase putovanja nikada neces istinski upoznati sta znaci predivno mjesto na planeti.Al ako zaista zelis da saznas istinski predivna mjesta onda posjeti manje man-made mjesta a vise nature-made extrodinary places.