miki_sa je napisao:
citam i ne vjerujem sta citam. Kako ovdje na ovom forumu tako i na nasim "federalnim". 2016. je godina, a svi zivimo u najmanju ruku k'o u nekom proslom vjeku. U istim smo govnima svi i zar je vazno koja je strana? Jebu nas 'vamo, jebu vas tamo, pa zar ima razlike? Samo da mi je dozivjeti da ova ili ona strana kaze dosta je vise. Vas Dodik ima vilu ovdje, vilu ondje. Kuce, auta, stanove isto kao i "nas" izmetbegovic, dok mi zivimo od danas do sutra. Pojedincima ocito smeta sto se Ferhadija "otvorila". I neka je, simbol je to i vaseg grada, a Boga mi i drzave. Ili mozda sam se pogresno izrazio. Ne smeta otvoraranje Ferhadije, mozda smeta u sto se to samo otvaranje pretvorilo!? Neki politicki skup, gdje ce ovaj ili onaj ubrat koji bod.. E to i meni smeta. Na kraju drago mi je sto je proslo bez ikakvih incidenata.
Uzivajmo u ovo malo zivota i nemoj opet da "ginemo" za pogresne ideale.
Izvrti unazad ovih 20 i kusur stranica i pronadji ko je od nas rekao nesto protiv otvaranjadzamije!!! Ljudi se sprdaju sa tim koliko ste se vi tamo izlozili i prizeljkivali da sranje da se desi, kad ono prc! Mi ispadosmo u pravu a vi glupi! Doslo par hiljada starih ljudi, nigdje najavljenih par desetina hiljada, hajcali ste se za dz inista.
Dzamija ovakva kakva je stoji vec par godina i niko nista lose nije napravio i to vas pojede pa sad upadate i prosipate pricu kako su ljudi ovdje protiv toga.
Opet, vrati se unazad i pronadji ko je sta lose pisao! Nije ti ovo kljiks...