Kao sto sam obecao ranije iako mozda nije vrijeme mi smo obezbjedjivanjem Evrolige napravili glavni posao, pa da krenem sa onim sto sam obecao...
Prva mozda i glavna stvar / uprskos dugovanjima i dobrim ponudama Radonja ostaje na klupi. Meni je to veliki plus, ove sezone je bez obzira kako ona zavrsi veoma napredovao. Ima i dalje svoje tikove, ali gledajuci sezonu vodjenje ekipe i pripremu veliki napredak kod njega.
Plejevi
Jovic najvjerovatnije ide uz obestecenje i hvala mu sto nije zelio da ode bez love. Mogao je da dobije raskid ugovora u jednom trenutku ali je pokazao da mu je stalo i do kluba. U slucaju da mu ipak propadne angazman ili se taj klub odluci za drugog postojhi mogucnost da ostane ali uz osjetno povecanje primanja (mada su zaista male sanse za to) Vasa definitivno ostaje (iako se licno to meni ne svidja ) Reba ide u klub gdje ce imati vecu minutazu, necemo ga se odreci u potpunosti i hvala mu za ono protiv Bajerna i Reala .
Bekovi
Laza ostaje , Kinsi zeli da ostane . Njemu se svidja ali je misljenja u klubu da trebamo nekog drugog, pri tome mislim na celnike. Vidjecemo kako ce se sve odvijati do kraja sezone i kakvo je misljenje Radonjica koji ne zeli o tome da se jos prica uopste. Guudura je planiran za jednog od nosioca. Moja licna zelja bi bila da se ako ode Kinsi da se vrati Djenka ali je to zaista tesko.
Krila
Danga - ostaje i zaista izrasta u vrhunskog igraca. Napredak ogroman, u odbrani je sve bolji, pravi timski igrac koji u buducnosti mora da bude manje nesebican

. Napredovao je u sutu a donosi veliku energiju u odbrani Koplja se lome i oko Simona, mada mislim da on zeli jos jedan jak ugovor u inostranstvu i da ide. Zelja nasih je definitivno Zagorac .
Krilni centri
MIler zeli u NBA i pitanje je da li ce ga neki od Evroligasa cekati. Njemu je povratak sve i rizikovace puno kako bi izborio ugovor. Nasi su voljni da ga cekaju do kraja, ali mislim da ce jos neki evroligaski klubovi itekako moci da mu ponude pitanje je samo da li ga zele cekati . On je zaista sjajan kosarkas u nekim stvarima cak i vrhunski ali su odlicni treneri itekako koristili mane posebno u odbrani. Gledao sam mec protiv CSKA nekoliko puta i Itudis je odlicno primjetio da stalno kasni u preuzimanjima i da sporo prepoznaje situaciju. Mozda i kljucne trojke smo primili kad je on zaboravio sta treba pa je ostavljao svog igraca da neometan sutira i nije na vrijeme reagovao. Luka najvjerovatnije ostaje (bilo je prije povrede interesovanje pojedinih klubova, tako da to nije definitivno ali i ako ode to moze samo uz obestecenje). Simanic ce biti u timu, dok o Tejicu zaista ne znam nista. Medjutim ono sto pokazuje Radonjic odnosom prema njemu mislim da je on takodje bivsi.
Centri
Cirbes ode u Makabi, dok je dilema oko Stimca . Cekaju se neki domaci igraci kao B opcije a moguce i da Stime ostane. U klubu se razmislja o centrima ali je sve to samo nagadjanje.
Od mladih za sad uz tim ce biti Aranitovic i Simanic dok ce sansu u prosirenom rosteru dobiti Radanov, Davidovac Dobric i najvjerovatnije Apic i Lazarevic. To ne znaci da ce biti u timu vec da ce raditi pa da ce odluka biti na Radonji.