ferdinand je napisao:
Kako se to unosi?
na stranici worldoftanks.eu ulogujes se i gore desno kliknes, otvori ti se padajuci meni i na dnu imas da aktiviras kod
kodovi ne rade jer su imali "tehnickih problema" cim su isti izasli na strimu. Krenula marva kucati msaovno i zakucaju server.
Da li imaju ogranicen broj korisnika ti kodovi, ne b znao.
Probajte kasnije opet.
Lucifer je napisao:
Ja uzmem T95E6 koji ima 0.4m preciznost i dva puta promasim kompletan tenk na 350 metara... trecim hicem mu skinem gusjenicu.
Veceras gledam kako lik u IS7 sa istom 0.4m preciznoscu topa pogadja danija cetiri puta za redom na 500-550 metara...
Stronk russia!
sa is7, Cliff. iz baze dok se penjemo opalim 1390 koji se penje na svetionik, prodjem iza brda/planine, zavrsimo sa teskim tenkovim, krenemo prema njihovoj bazi, opet se okrenem gore i dovrsim 1390... oba puta po skoro 350-400 metara.
Juce, Himmelsdorf, e100 ne igra, ja stojim kod njihovog reda kuca... Do baze nema 200 metara mozda.
Od osam ispaljenih, pet puta donju plocu. Lete granate svuda sem tamo gdje bi trebale... Jos buba po meni neki levat Ferdinand sa HE, odbija 30-50 hp. Ja ganjao 12k kombinovano, i nedostajala mi hiljada, zbog ovog zumbula sa HE.
Dok je LTWT nenormalno precizan, ono je cak i bezobrazno. Skoro sam bat-cata zbubao, od pet komada, tri me promasio, jedna u gusjenice i zadnja me pogodi, nisam htio popravljati, pustio sam. Ja ispali 7 dok sam ga naganjao, 6/7, jedna je rikoset bila. na 250-300 metara smo kruzili, Francuz ko operisan od zivota