banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 10:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 738 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Trump je nama Srbima nesto ko Bruce Lee braci Ciganima . . .
Svi navijamo za njega.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Postoje dve ravni
Američki demokratski deficit - oličenje kratoliskih unfala i dekadencije, civilizacijski sumrak zdravog razuma pod pritiskom novca
Druga ravan se ogleda u kontinuitetu proizvodjenja tenzija kao glavnog izvora prihoda i na nju američki izbori i prva ravan nemaju nikakav uticaj. Amerika je monstrum koji će svima koji se usprotive pušenju tutnuti agendu iz perioda 1990-2001, a svako pozivanje na promjenu uslova i drugačije razumjevanje biće sankcionisano takvom količinom hipokrizije da normalnost zanijemi.
Dakle, zazmuri, pusi i pravi se lud. Evo Hrvata, čist primjer političke submisivnosti i beskicmenjastva koje se kompenzuje "dozvoljenim" etno nacionalnim egzibicijama na unutrašnjem planu.
Tramp je klasičan idiot, njegova rola ima ulogu zbijanja redova, malo širi okvir "jedinstva nacije"

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da dodam, izbori u Americi su isti kao i izbori u Rusiji ili Srbiji ili BiH ili RS...obična farsa i posao za ko fol analitiku i predviđanja, a u stvari radi se o gomili zamagljivanja i ničega.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Можда су избори фарса, али ипак је демокртско уређење (каква год то демократија била) најмање лоше.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Можда су избори фарса, али ипак је демокртско уређење (каква год то демократија била) најмање лоше.

Ne bavimo se načinom vladanja, nego pričamo o praktičnim manifestacijama propasti čovjeka i njegovih vrijednosti od Vardara pa do Triglava od LA pa do Tokija
Svi mi znamo šta je demokratija a onaj ko smatra da u Americi postoji demokratija ne zna ništa :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Postoji. Sistem ti ne brani da budes bolesno bogat i/ili uticajan :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Postoji. Sistem ti ne brani da budes bolesno bogat i/ili uticajan :lol:

Ne brani, no američki demokratski sistem je propao poput bosanskog i to nema veze s tim da li on brani ili ne brani, već sa tim kako oni kojima je dozvolio moć manipulusu s njim.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg. To je njihovo demokratsko pravo :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, dobro, nemam vremena :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fala ti k'o bratu sto nemas vremena :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
manitu uci da svira je napisao:
Dakle, zazmuri, pusi i pravi se lud. Evo Hrvata, čist primjer političke submisivnosti i beskicmenjastva koje se kompenzuje "dozvoljenim" etno nacionalnim egzibicijama na unutrašnjem planu.
Tramp je klasičan idiot, njegova rola ima ulogu zbijanja redova, malo širi okvir "jedinstva nacije"

bogami nije tako. i mi smo pušili pa smo popušili. velike ne zanima kako se mali ponašaju. prosto prema njima imaju unaprijed izgrađene stavove, uglavnom iracionalne, u kojima smo mi loši momci.

tramp bi bio odličan da se malo zabave sobom.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
The_new_Statesman je napisao:
Jbg. To je njihovo demokratsko pravo :D

Tacno.

Samo da se ne zaboravi to pravo i ta demokratija je organizovana i pociva na ratnoj ekonomiji i ratu kao kulturi. :wink:

Koj je nama kriv sto smo miroljubivi!!! :lol:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:

bogami nije tako. i mi smo pušili pa smo popušili. velike ne zanima kako se mali ponašaju. prosto prema njima imaju unaprijed izgrađene stavove, uglavnom iracionalne, u kojima smo mi loši momci.

tramp bi bio odličan da se malo zabave sobom.

Šta smo mi pusili, haha, pa nije bilo qurcevitijih i pravdoljubivijih u galaksiji, i još uvijek je tako :lol:
Koji dio tačno ne razumiješ, ne sviđa im se naša dekoncentrisanost prilikom pušenja jer nam je ruski qurac u guzici ili ne sviđa im se naša promiskuitetnost?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Postoje dve ravni
Američki demokratski deficit - oličenje kratoliskih unfala i dekadencije, civilizacijski sumrak zdravog razuma pod pritiskom novca
Druga ravan se ogleda u kontinuitetu proizvodjenja tenzija kao glavnog izvora prihoda i na nju američki izbori i prva ravan nemaju nikakav uticaj. Amerika je monstrum koji će svima koji se usprotive pušenju tutnuti agendu iz perioda 1990-2001, a svako pozivanje na promjenu uslova i drugačije razumjevanje biće sankcionisano takvom količinom hipokrizije da normalnost zanijemi.

Nisi u pravu, u nekoliko nivoa.

Prvo, Trump nije idiot. Idioti kupuju kutije konjskih govana za black friday, jer su na popustu.
Idioti ne postaju milijarderi, ne ozene manekenke i ne postaju predsjednicki kandidati.
Trump je ekscentrik, i to bi bio najpriblizniji opis.

Sledece, Trump ne pripada tom establishmentu bogatih finansijera politickih partija u US. Establishment ga se uzasava, svi odreda horski kukaju kako je on "walking disaster".
No, ne laje kuca radi sela, nego radi sebe.

Trump vraca slobodu na politicku scenu, slobodu izrazavanja misljenja, bez straha da ce se naci neki libero-fasista i napljuvati ga u nekim novinama ili nekoj TV emisiji. Prosto ga ne zanima sta ce supci reci. Ne libi se stvari nazvati pravim imenom i ne pokusava svoje misljenje upakovati u celofan. Od samog pocetka unutarstranacke kampanje su pokusavali iskoristiti njegove ludorije protiv njega, ali svaki "scandal" mu je samo dizao rejting. Ok, jeste populista, ali i takav je bolji od onih zmijurina iz Clinton klana.

Iako licno mislim da u konacnici on nece postati predsjednik, zdusno navijam za njega. Na kraju, svi moji prijatelji i poznanici, osim jedne glupace, su odlucili da mu daju glas.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
manitu, ma ne zavisi ništa od našeg stava. nakon 2000-te srbija je bila više nego servilna pa nije uspjela ništa da postigne u vezi kosova. dodik je bio vrlo servilan u prvom mandatu -to je period kada smo izgubili najviše institucija. kako god okreneš oni ne mijenjaju politiku prema nama.
srbi su za britance i amerikance balkanski kolonijalisti koji su okupirali i ugnjetavali male jadne narode cijeli jedan vijek i to što nam se desilo smo apsolutno zaslužili. takav stav se jako teško mijenja jer dolazi iz njihovog kolonijalnog iskustva.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Friski ok, ne da mi se kucati

Nego ovo srpsko oduševljenje Trampom, znači shou :lol:
Evo najmizernija paralela, a mnogo je gore:
Ko su oni koji se odusevljavaju eksecentrikom?
Ma oplakah :lol: ćao.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 23:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ako amerikanci protiv nekoga ili nečega onda, to vjerovatno nije dobro za ameriku. Sa druge strane sve što nije dobro za ameriku da ga jebeš mora biti dobro za srbe i to valja podržati. :D

Još jedna bitna stvar je što Tramp ponekad podsjeća na Šešelja u svojim nastupima, a dobre stvari toga je suvišno i navoditi.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
I mene interesuje ta Rockerova prijateljica koja ne voli Trampa :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Philby je napisao:

Još jedna bitna stvar je što Tramp ponekad podsjeća na Šešelja u svojim nastupima, a dobre stvari toga je suvišno i navoditi.

Cijenim da si bio ironičan.

Melodramiše da pobjedi, a kad pobjedi, samo će reći "nastavljamo sa istom politikom, ne viidm da ona išta loše donosi ovoj našoj, mukom napaćenoj zemlji", i ćao đaci.

Boga vam, ljudi ovdje navijaju za nekog kandidata u SAD, tamo je bukvalnije nego ovdje, da sjaše kurta, a uzjaše murta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 738 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]