Schlager je napisao:
shakal je napisao:
Ja i dalje čekam Šlagera, želim čuti njegov komentar nakon trijezne i prospavane noći.
Šta te zanima?
Ovo sinoć što Herc i ostali nazivaju neslogom,ja nazivam Festivalom Demokratije.
Sve je bilo na vrhunskom nivou,osim što je ona profina izjava na kraju povrijedila mnogo ljudi,i vjerujem da će je pojasniti malo. Npr,da se pogrešno izrazio i da je mislio reći da "su naši politički protivnici izgubili sinoć"
A taj koji traži "slogu",taj ide u jednu drugu stranku,u kojoj na ovakvim izborima nikad nema čak ni drugog kandidata,već samo onaj koga Glavni šef pošalje i taj se izabere aklamacijom

Skoro da me citirao Profa veceras

...i potvrdio da sam,nakon prvobitnog iznenadjenja kad ste postavili linkove,vrlo brzo,isto vece shvatio sta je on ustvari mislio reci...
Na Skupstini Podrucnog Odbora Centar 3,pred 54-oro ljudi,rekao je doslovno "mnogi mediji su zlonamjerno interpretirali onaj drugi dio moje izjave da su veceras porazene snage bliske vladajucem rezimu...naravno da mi ni u zadnjoj primisli nije bilo da ciljam na kolegicu vesnu ecim,ili mladog kolegu davora sesica,koji dolazi i koji je velika snaga i buducnost srpske demokratske stranke!!!....mislio sam na one koji su dosli na zadnjim izborima na funkcije preko sds,a sad osnovali svoje stranke i pod krinkom "neutalnosti" rovare po gradskoj organizaciji,blogovima,portalima,pricajuci kako se raspadamo,kako necemo skupiti kvorum,kako ovaj igra po notama ovog ili onog itd,itd..."
iako cak ni tu nije rekao na koga misli (to tako lici na njega

),mislim da je svima u sali bilo jasno da cilja na dr Stevandica i jos neke nase clanove i odbornike koji su otisli za njim...
ovaj post nije namjenjen TNS i njegovim pametnim "kad pocinje izbacivanje izdajnika

",vec ovim momcima koji vole sds,cisto da nesto ne ostane nedoreceno iz one nase kilometarske rasprave zadnjih dana....