И ја у задње време имам проблема! Блокирају ми приступ одређеним сајтовима или ми одређени сајтови блокирају приступ са Елтиним ИП адресама.
Имам неки свој блог и лепо му све приступам као посетилац, али не могу да отворим страницу за логовање, добијем грешку 503 са реченицом да је сервис тренутно недоступан. Сви други могу лепо приступити тој страници осим мене. Ја могу једино кад употребим програм за промену ИП адресе (Сајбер Гост ВПН) и на тај начин превазилазим тај проблем, али свеједно не би требало то да се дешава.
Затим, три месеца сам користио ИПТВ листу од неког лика, све је савршено радило до момента кад нисам могао учитати пола канала, нпр нисам могао СК 1 и СК 2, а могао сам СК 3. Контактирао сам тог лика, он ме уверавао да је са мојом листом све ОК, ја му нисам веровао и откачио га. Постао сам претплатник код другог лика и засад сви канали ради, али није квалитетна услуга као код предходног лика, па сам угањао друга да му тражи тест листу и он му пошаље тест листу, ја пробам и останем затечен кад видим да исти канали који пре нису радили не раде ни сад. Пробам их гледати преко ИП адресе коју ми да Сајбер Гост ВПН и раде сви лепо и одлично. Нажалост, ту ми тај програм није од велике користи јер га користим само на рачунару, а ту ИПТВ гледам преко СМАРТ ТВ-а. Образложио сам проблем том лику који прави ту ИПТВ листу и он ми тврди да моје ИП Елтине адресе нису на блок листи код њега. Онда су вероватно његови канали на блок листи код Елте. Ма немам благе везе шта је проблем, али из дана у дан откривам све више недоступних сајтова тј. линкова са овим Елтиним интернетом.
Имате ли неки савет?