banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: mrznja
PostPoslato: 16 Mar 2005, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2003, 22:48
koga i zasto mrzite? zbog bilo cega - narodnosti, vjerske pripadnosti, rase, pola, seksualnosti, politickog opredjeljenja, muzike, odjece. sta god. ovo mi treba za nesto. ne trazim da se zapocne diskusija ili da bilo ko napada one koji iznesu svoje misljenje. samo, ako postavljate, nemojte reci zato sto su ogavni ili bilo sta. napisite koga mrzite i obrazlozite to. unaprijed hvala.

Poslednji put menjao Kid_A dana 17 Mar 2005, 17:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta: Re: mrznja
PostPoslato: 16 Mar 2005, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Kid_A je napisao:
koga i zasto mrzite? zbog bilo cega - nacionalnosti, vjerske pripadnosti, rase, pola, seksualnosti, politickog opredjeljenja, muzike, odjece. sta god. ovo mi treba za nesto. ne trazim da se zapocne diskusija ili da bilo ko napada one koji iznesu svoje misljenje. samo, ako postavljate, nemojte reci zato sto su ogavni ili bilo sta. napisite koga mrzite i obrazlozite to. unaprijed hvala.

....ja ljude vidim kao muske i zenske...a mrzim takve budale kao ti sto kradu bajte i vrijeme ljudima kao sto su ovi sto mrze takve budale kao ti sto kradu bajte i vrijeme ljudima kao sto su ovi sto mrze takve budale kao ti sto kradu bajte i vrijeme ljudima kao sto su ovi sto mrze takve budale kao ti sto kradu bajte i vrijeme ljudima kao sto su ovi sto mrze takve budale kao ti sto kradu bajte i vrijeme ljudima kao sto su ovi sto mrze ....kuzis?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2005, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
A odkud tebi ideja da mi mrzimo uopste?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2005, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2003, 22:48
nemam ja ideju da bas tvi mrzite nekoga. nego potrebni su mi zbog necega misljenja ljudi zasto mrze nekoga. naravno da ima takvih odgovora na drugim temama - rasizam i homoseksualnost. i to cu iskoristiti. ali htio sam da mi vidim da li ce neko ovdje reci nesto cega tamo nema. ponavljam. zaista nisam ovo pokrenuo da osudjujem one koji mrze. potrebna su mi samo njihova objasnjenja tog osjecanja. zasto, ukoliko mrze boli koju grupu ljudi, mrze tu grupu ljudi? zaista mi je potrebna saradnja.

Vrh

Tema posta: Ne mrzi bliznjeg svog
PostPoslato: 18 Mar 2005, 01:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
Mrznja, mrznja,mrznja i mrznja su opake bolesti.Besmisleno je nekoga mrziti ,voljeti je pobijeda. "Vodite ljubav a ne rat" :)

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2005, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
sarah je napisao:
Mrznja, mrznja,mrznja i mrznja su opake bolesti.Besmisleno je nekoga mrziti ,voljeti je pobijeda. "Vodite ljubav a ne rat" :)

Mrzim besmislene komentare kao sto je ovaj i sto takvi komen. oduzimaju vrijeme ljudima citajuci ih!
Takodje mrzim nepismenost i kad se neko ne zna "odraziti" na nacin koji je mislio, tj. ne zna napisati ono sto mu je u glavi! :mad:
"Pobijeda" se pise (i kaze) pobjeda, iliti na ekavskom pobeda, osim ako to nije ovaj "novohrvatski"! :D

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2005, 15:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Michigenac je napisao:
sarah je napisao:

Mrzim besmislene komentare kao sto je ovaj i sto takvi komen. oduzimaju vrijeme ljudima citajuci ih!
Takodje mrzim nepismenost i kad se neko ne zna "odraziti" na nacin koji je mislio, tj. ne zna napisati ono sto mu je u glavi! :mad:
"Pobijeda" se pise (i kaze) pobjeda, iliti na ekavskom pobeda, osim ako to nije ovaj "novohrvatski"! :D

svaka cast :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2005, 14:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Ja ne mrzim, vec obicno pokusam objasniti il donjeti racionalno objasnjenje u necemu mizernom i nepotrebnim kao ovo iznad.
Nepismen nije covjek koji speluje jednu ili vise rjeci pogresno, niti je nepismen covjek koji nije prirodno dobar u izrazavanju misljenja,i isto tako nepismen nije covjek koji pokusava reci sve u jednoj kratkoj recenici , nepismen je onaj ko sve ovo smatra da je nepismenost.
Mozda jedan covjek nije dobar u izrazavanju svog misljenja a ti jesi pa sta, postoje drugi kvaliteti koji taj covjek ima i sposobnosti koje ti nemas, nemozes ocekivati od drugih da budu kao i ti, i nesto naj /istinski je odvratnije vidjeti , kad neko ispravlja jekavicu i ijekavicu il ekavicu, svi znaju sta znaci rjeci pobijeda , kako god da je napisano dal kao pobjeda il pobeda,il kiss my ass.! :lol:
Uostalom ljudi su odrastli u razlicitim krajevima jedne davno postojece Jugoslavije drzave otuda razliciti naglasi i akcenti?! Kako samo neko moze biti mozdano nerazvijen da o tome ne razmisli prije nego sto ispravlja verbalno drugog covjeka, ja se pitam, ko jos?
ps.To bi bilo isto kao da ja odem sad u sjeverni dio engleske i ispravljam covjeka koji prica sjevernim akcentom i kazem da je nepismen samo zato sto ja pricam zapadno-istocnim engleskim akcentom, a on ne jer tu je gdje sam ucio ga,pih marvelous. Ovaj slucaj samo vidis u Bosni .
Sta ono rece opet, da mrzis? Covjeka koji prica drugim akcentom. :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Mr.X dana 20 Mar 2005, 14:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2005, 14:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ja mrzim lance sreće - ono što dobijate putem elektronske pošte i treba da proslijedite na n adresa.
Zato.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2005, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
nikog ne mrzim...samo neke volim vishe, a neke manje. nikom ne zelim zlo, pa ne vidim zasto bi i meni neko. u potpunoj harmoniji sam sa okolinom...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2005, 13:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sarah je napisao:

kako se ono kaze? prazne rijeci plitkog uma
kako svjetlo ne postoji bez tame, dobro bez loseg, plus bez minusa tako ne moze postojati samo ljubav a da nema mrznje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Mr.X je napisao:
Ja ne mrzim, vec obicno pokusam objasniti il donjeti racionalno objasnjenje u necemu mizernom i nepotrebnim kao ovo iznad.
Nepismen nije covjek koji speluje jednu ili vise rjeci pogresno, niti je nepismen covjek koji nije prirodno dobar u izrazavanju misljenja,i isto tako nepismen nije covjek koji pokusava reci sve u jednoj kratkoj recenici , nepismen je onaj ko sve ovo smatra da je nepismenost.
Mozda jedan covjek nije dobar u izrazavanju svog misljenja a ti jesi pa sta, postoje drugi kvaliteti koji taj covjek ima i sposobnosti koje ti nemas, nemozes ocekivati od drugih da budu kao i ti, i nesto naj /istinski je odvratnije vidjeti , kad neko ispravlja jekavicu i ijekavicu il ekavicu, svi znaju sta znaci rjeci pobijeda , kako god da je napisano dal kao pobjeda il pobeda,il kiss my ass.! :lol:
Uostalom ljudi su odrastli u razlicitim krajevima jedne davno postojece Jugoslavije drzave otuda razliciti naglasi i akcenti?! Kako samo neko moze biti mozdano nerazvijen da o tome ne razmisli prije nego sto ispravlja verbalno drugog covjeka, ja se pitam, ko jos?
ps.To bi bilo isto kao da ja odem sad u sjeverni dio engleske i ispravljam covjeka koji prica sjevernim akcentom i kazem da je nepismen samo zato sto ja pricam zapadno-istocnim engleskim akcentom, a on ne jer tu je gdje sam ucio ga,pih marvelous. Ovaj slucaj samo vidis u Bosni .
Sta ono rece opet, da mrzis? Covjeka koji prica drugim akcentom. :lol: :lol: :lol:

Decko, nigdje nisam pomenuo da mrzim ljude koji govore i pisu drugacije no ja! Zao mi je sto ne "pises" :D istim akcentom kao i ja :)
i zaista mi je drago, ako se slazes sa Sarah-inom (uuups, mozda sam i ja sad pogrijesio :D) komentarom! Pogadjas sta je to on-ona htio-htjela da kaze... Slika
Slika

vodimo ljubav...Slika
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 15:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

yah right, i love u 2.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 15:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hahahhahaha ova je dobra

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 19:53 
Pripravnik
Pripravnik

Michigenac je napisao:
Mr.X je napisao:

Decko, nigdje nisam pomenuo da mrzim ljude koji govore i pisu drugacije no ja! Zao mi je sto ne "pises" :D istim akcentom kao i ja :)
i zaista mi je drago, ako se slazes sa Sarah-inom (uuups, mozda sam i ja sad pogrijesio :D) komentarom! Pogadjas sta je to on-ona htio-htjela da kaze... Slika
Slika

vodimo ljubav...Slika
:D
Ono sto sam htjela reci ti vjerovatno nisi shvatio jer si jako ogranicen. Ti uopste nisi adekvatna osoba da raspravljas o mojim greskama u pravopisu . Ma idi lijeci se.

Vrh

Tema posta: Re: mrznja
PostPoslato: 22 Mar 2005, 00:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Kid_A je napisao:
koga i zasto mrzite?

Zatucane primitivce!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2005, 00:26 
Pripravnik
Pripravnik

BSE je napisao:
sarah je napisao:

kako se ono kaze? prazne rijeci plitkog uma
kako svjetlo ne postoji bez tame, dobro bez loseg, plus bez minusa tako ne moze postojati samo ljubav a da nema mrznje
Ma hajde,nisam to znala....neka si mi rekao bas ti hvala. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 15:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:36
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2005, 19:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
pilot babo je napisao:
nikog ne mrzim...samo neke volim vishe, a neke manje. nikom ne zelim zlo, pa ne vidim zasto bi i meni neko. u potpunoj harmoniji sam sa okolinom...

=D>

A sto se tice mrznje: nemam ja vremena za to. :D I za ljubav i za mrznju su potrebni i vrijeme i energija, a mene ljubav mnogo vise zanima. ;) Sto bih mrzio ljude, stvari i ostale budalestine koje su mozda vrijedne mrznje i vremena potrebnog da bi se nesto mrzilo ako mogu to isto vrijeme i tu istu energiju da potrosim na voljenje ljudi i stvari koji su vrijedni toga?! Svi ovi gore sto (manje ili vise direktno) napisase da mrze one koji postavljaju ovakve teme il' glupe komentare il' tako nesto samo trose svoje vrijeme (i energiju) na gluposti.

Ljudi, hajde da se volimo! Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2005, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Prije par minuta sad skontah sta najvise mrzim, kad ubijem se pisajuci vazan dokumenat(Hm, kazem dokumenat mislim dokumentiiii ) i onda zaboravim save it, pa slucajno prikljucim se u prokleti skaner, koji mi onda blankira laptop i izgubim sve,................... i sve to zato sto sam zaboravio da restartiram skaner, i zaboravio da se ubijem,,,onda samo pogledam nebo i cekam pljusak, mirno i spokojno a ,mrzim to dovoljno da razmisljam prema kom mostu da krenem.
A primjetno je da obicno mrzim sebe zbog svoje tupave glupe zaboravne prirode.Therefore I have to suffer.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]