banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2005, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
My Precious 300 dinara!
Gospodar prstenaca 3 - Povraćka kralja

Jebote..

Gledao sam Gospodara Prstenaca 3. Karta bila 300 dinara. My precious 300 dinara! Posle filma trebalo mi je neko vreme da dođem sebi, zato sto sam se naglo probudio. I dupe mi utrnulo. Jebote, film se završava satima! Ima osamdeset scena koje su mogle da budu poslednje! Svi seru nenormalno! Veliki deo budžeta filma je potrošen na ogromne količine toalet papira! Naravno da sam zaspao! Kad sam se razbudio i malo popričao sa samim sobom, došao sam do sledećih zaključaka:

Hobiti su pederi
Pored dva vrlo gadna prdeža nekog nesrećnika u kojima sam morao da uživam zajedno sa masom, najviše su me iznervirali Hobiti. To su četiri najveće pizde koje sam ikada video. Većinu filma samo nešto kenjaju i plaču, bore se ko pičkice, prave sranja i ceo film sam bio ubeđen da su oni ustvari pederi. To je izgleda primetio i režiser, pa je na kraju za svaki slučaj oženio Sema, jednog od pešovana sa nekom ribom, i to prilično dobrom.

Frodo, glavni Hobit, je ispao najgori skot. Kada je konačno stigao do pećine u koju je trebao da baci prsten, on se okrenuo i rekao: "Prsten je moj!". Šta bre tvoj? Jebote dao sam 300 dinara! I pička stavi prsten, postane nevidljiva i krene da beži. Srećom, tu se našao Golum koji je skočio na njega. Polomi pičku Golume! Uzmi mu prsten! Krene borba Goluma i skota i na kraju obojica padnu sa litice, zajedno sa prstenom. I taman sam pomislio da ću gledati jednog Plačihobita manje, kad provalim da se skot uhvatio za liticu, normalno u poslednjem trenutku.

Golum je idol!
I Sem, drugi Plačihobit ga ladno uhvati za ruku i izvuče. Jebote koji debil! Pa ja bi mu reko: "Šta je sad pičko? Znači, tvoj je prsten? A sad oćes da ti pomognem? E oćes kurac, jebo ti ja malo mater!" I onda bih ga šutnuo u facu i za uživanjem gledao kako pada u lavu.

I na kraju, posle takve izdaje, Frodu niko ništa nije rekao? To je zato što Sem, koji je očigledno zaljubljen u njega, nikome nije hteo da ispriča pravu istinu sta se desilo u pećini. Ja bih svima ispričao! A Goluma, koji je zaustavio zlog Froda i tako postao najzaslužniji što je prsten uništen, niko ni da pomene! A dao je svoj život! Golum je heroj! Golum je idol!

Svi koji se ne slažu sa mnom nek crknu,
Manjekenj
:D :D :D fascinantno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 15:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
citao sam tog bolesnika na jednom drugom forumu
jadno!

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Jadno jadno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
I to samo zato sto je platio cca 8 KM za kartu... neki ljudi stvarno precenjuju svoj novac...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2003, 22:48
jedno od krajnje legitimnih tumacenja gospodara prstenova je to homoseksualno i od toga ne bi smjeli bjezati oni koji vole te filmove. treci dio pogotovo ima mnogo elemenata koji omogucavaju ovakvu ideju, s obzirom da ona dvojica provode sami mnogo vremena i grle se i padaju jedan drugome u ruku i sve to. sto se mene tice, ja sam zaista prespavao drugi dio filma, dok me nije probudilo ozvucenje. ovi filmovi su mnogo dosadni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Zanimljiva tumacenja filma koji je usao u antologiju.Pa zar se niko od vas nije sjetio da je to snimano po knjizi i da zbog desavanja i radnje u filmu ne treba pljuvat po filmu nego po knjizi.Cinjenica je da je Peter Jackson odlicno odradio adaptaciju sa knjige na film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 09:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Po meni, ni film, a samim tim ni knjiga nikako ne zasluzuju da se pljuje po njima ..

Sto se ovog lika tice, nisu mu sve koze na broju ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nije toliko stvar u knjizi, koliko u filmu. naravno da u knjizi postoje mnogi elementi koji upucuju na sama i frodoa kao par, ali u filmu to postoje mnogo ociglednu u trecem djelu. znate onu scenu oprastanja, posljednju ,,posljednju" scenu u povratku kralja. oni koji su gledali kerel rajnera vernera fazbindera znaju da je ta scena prepisana iz tog filma. a oni koji su gledali kerel, znaju kakav je to film. niti jedno djelo ne bi smjelo biti proglaseno svetom kravom, pa da ga onda niko ne smije dirati ili mu se smijati. to je mnogo lose. i to ne vazi samo za film. zar nisu neocekivana tumacjenja, ukoliko ih mozemo dokazati, uvijek dobrodosla?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kid_a ovo je klasican primjer tjeranja vode na svoj mlin
tako homici izvrcu istoriju gdje, po njihovom misljenju, su svi bili homici pa na kraju ispadne da su se hetero ljudi pojavili prije mozda 50-ak godina
ma daj

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Kid_A je napisao:
jedno od krajnje legitimnih tumacenja gospodara prstenova je to homoseksualno...s obzirom da ona dvojica provode sami mnogo vremena i grle se i padaju jedan drugome u ruku i sve to

Svašta :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa nije samo problem to sto su njih dvojica zajedno, ali i jeste. ljudi su danas mnogo osjetljiviji na odnose izmedju dva muskarca. taku su vam sve interpretacija hoksovih filmova u kojim imate mnogo razrade musko muskog prijateljstva morale biti prepisane. a hoks je tvrdokorni heteroseksualni reziser. zato je uvijek sumnjivo kada se pojavi nesto takvo, pogotovo u holivudu koji je prilicno konzervativan (aleksandar potvrdjuje pravilo). ali nije to najveci problem. najveci problem je ta posljednja scena koja podsjeca na kerel. to je zaista smjesno. dobro situacija, ali kadrovi i zalazak sunca i sve one boje. zaista je mnogo smjesno. fazbinderovi filmovi budu prikazani na televiziji s vremena na vrijeme. kerel svakako nije njegov najbolji film, ali je vazan zato sto je posljednji. ako budete imali priliku, pogledajte ga. u toj sceni vam dolazi do oprastanja... vidjecete sami. naravno, svjestan sam da ovakve tvrdnje mogu nekima da mnogo znace. kada bih pokusavao predstaviti brze i zestoke kao primjer mjuzikla u kome umjesto plesaca imate automobile (a ovo mi je palo na pamet nakon gledanja krimastera III, jednog avangardnog djela koje nema previse veze s brzim i zestokima) niko se ne bi osjecao prozvanim. kada iscitavam gospodara prstenova kao pedersku ljubavnu pricu naravno da ce biti onih koji ce to smatrati groznim. prvo zato sto sam odnos spram homoseksualnosti nije povoljan u nasem drustvu, ali to je manja prepreka od samog nazovi kultnog statusa koji gospodara prstenova prati. previse ljudi uzima taj film previse ozbiljno. i opet, nista ne smije biti sveto, bar ne u umjetnosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pokusao sam u gornjem postu bit fin i korektan i nikoga ne uvrijediti al sad vas ozbiljno pitam jeste li vi ljudi normalni, shvacam ja salu i tako to...al likovi iz tolkinove knjige da budu pederi, pa vi stvarno niste dobri.Vidjao sam vec takve slucajeve da se ljudi boje necega pa ih onda sve podsjeca na to nesto cega se boje, vjerovatno se tako i vi bojite pedera pa ste ih izmislili tamo gdje nema seme da ih bude, al nemate razloga za paniku, postoje uceni ljudi koji se zovu psiholozi i koji vam mogu puno pomoc da se oslobodite tih fobija.Ili ima i druga teorija po kojoj ste vi, koji tako fino pisete da su hobiti pederi, i sami pederi al to necete da priznate pa onda udarate kontru kao u fazonu "ja mrzim pedere".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 07:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Latentni pederluk... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 08:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa ne znam, ali meni su ovakve stvari zabavne. i nisam jedini koji to radi. imate u onom krajnje nevaznom filmu spavaj sa mnom scenu u kojoj kventin tarantino na nekoj zabavi, to je pri kraju filma, objasnjava nekom liku svoju teoriju po kojoj je top gun ljubavna prica izmedju toma kruza i val kilmera. a u trazezci ejmi kevina smita imate na pocetku scenu s onim crncem koji na nekom predavanju objasnjava svoju teoriju po kojoj su ratovi zvjedza propaganda kojojm se zeli dokazati da se unutar svakog crnca krije po jedan ruzicasti bjelac. mislim, te stvari jesu zabavne. a prije neki dan... nekoj curi sam dao gradjanina kejan da ga pogleda. i onda vraca kasetu i pita: a jesu kejn i onaj njegov prijatelj zaljubljeni? boze, ne. tada su zena i muskarac, ako su u isto vrijeme bili u krevetu, morali oboje imati po jednu nogu na zemlji. nema sanse. znaci, ta cura je to pitala za gradjanina kejna koji je kao najslavljeniji film svih vremena. sada, pitanje nije zasto ovakvo iscitavanje, nego zasto se ljudi bune protiv takvog iscitavanja? zato mi je onaj tekst koji je michigenac postavio zanimljiv i interesovalo me je kako ce oni koji valjda misle da je gospodar prstenova dobra trilogija filmova reagovati na takve i slicne izjave. i ne moraju biti samo pederi, mogu proglasiti hobite za sta god hocu, ako to dokazem, to je tu. toga imate dosta u kisi i kartiji vladimira tasica, a on vam je dobio ovogodisnju ninovu nagradu za taj roman. mnogo teorija zavjere i alternativnih iscitavanja nazigled krajnje nevnih filmova. a kao bonus u knjizi dobijate objasnjenje zasto ljudi rade ovakve stvari. mislim, paranoja je veoma zanimljiv hobi. pogotovo sada. a ironija je ono sto definise nase vrijeme. i zato ljudi idu okolo i pricaju kako su hobiti pederi i kako su teletabisi nacin na koji nas vanzemaljci uce o poretku izvan nase planete. zato sto je zabavno. ja se necu saliti sa smrcu, ali mogu s gospodarom prstenova. ako se ne mogu saliti s tim, s cim mogu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Kao što sam inače primjetio na forumima, ima ljudi kojima je "zabavno" ispljuvati neki film koje je komercijalno dosta dobro prošao i koji je stekao veliki broj ljubitelja (ovo drugo je bitnije), i onda ne kritikuju dotični film kao što bi kritikovali neki drugi film koji im se jednako ne sviđa, ne kritikuju ga objektivno, već ih uhvati kao neki revolt i, čak bijes, pa krenu masovno pljuvati po nekom uspješnom i mnogima dragom filmu, i po onima kojime se dotični film sviđa. Po mom nekom mišljenju to je (bar kod nekih od pljuvača) iz razloga što žele biti primjećeni i uočeni, a nema im bolje prilike za to nego da žučno iznose mišljenje koje je dijametralno suprotno od mišljenja većine. Jer ako za dobar film kažu da je dobar onda je njihov komentar "stopljen" sa komentarima ostalih, niko ih ne registruje. Ali kad npr. Matrix ili LOTR ispljuju maksimalno, i sa vidnim uživanjem i žarom, onda je jasno vidjeti da tu nisu čista posla, i da tu nije u pitanju samo to što im se dotični film ne sviđa, jer se to može lijepo, kulturno i objektivno izreći kao što oni i znaju uraditi za neki drugi film. Onda to urade ili zato da bi bili primjećeni i registrovani, ili se nekakvog dubljeg bijesa što se mnogima svidio film koji se njima nije svidio, pa se možda počnu (i podsvjesno) plašiti šta to sa njima možda ne valja kad u tom filmu ne vide ono što vidi većina.
A ovaj strah je bezrazložan jer je sasvim nebitno kako je nešto iz područja umjetnosti sjelo većini, bitno je koliko ispuni nas, samo je to bitno.

A što se tiče "pederluka" u Gospodaru Prstenova reći ću ovo. Mnogo mlađih djevojaka prolazi gradom držeći se za ruku sa prijateljicom, često se grle međusobno, često se poljube kad se sretnu. I svima je to normalno. A kad bi muškarci uradili nešto slično odmah bi bili proglašeni za pedere. A Frodo i Sem niti su se držali za ruke, niti su se često grlili, nisi su se nešto ljubili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 20:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Vader je napisao:
A što se tiče "pederluka" u Gospodaru Prstenova reći ću ovo. Mnogo mlađih djevojaka prolazi gradom držeći se za ruku sa prijateljicom, često se grle međusobno, često se poljube kad se sretnu. I svima je to normalno. A kad bi muškarci uradili nešto slično odmah bi bili proglašeni za pedere. A Frodo i Sem niti su se držali za ruke, niti su se često grlili, nisi su se nešto ljubili.

Da...
Zenske-cmok cmok=OK
Muski-"cmok cmok" :) = :2gunfire: :snipersmile:
Heh...
I onda kazu da su samo zene u 'losem' polozaju nad muskarcima... :roll: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

homoseksualno iscitavanje gospodara prstenova nije pljuvanje po gospodaru prstenova. to je iscitavanje gospodara prstenova. da li iko osim mene ne misli da bi se frodo i sem trebali poljubiti da bismo ovakvo iscitavanje proglasili vazecim? ili nam je dovoljno izmastavanje? i jos jednom, koga birga kako kako se ja sprdam sa brzim i zestokim ili, posljednji slucaj, hicom - ljubavnim terapeutom. uvijek treba stati iza svog ukusa, ma koliko on bio los ili drugaciji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja ipak mislim da ako vec kritikujes neki film trebao da to radis sa nekim argumentima a ne samo da lupis glupost i kazes kako je to tako zato sto je tako...Tu se slazem sa Vaderom da ne bi trebalo pljuvat neki film zato sto si cuo da ispadas jako pametan ako za film kazes da je glup.

A ovo sto si govorio o iscitavanju je potpuno tacno al opet bi isto tako mogli da nadjemo milion nekih teorija za milion razlicitih filmova (npr Losi momci bi isto mogli da okarakterisemo kao pederluk i sl).Fazon je samo da uvrtimo sebi u glavu da hocemo da nadjemo to i to u tom i tom filmu i mi cemo to nac na ovaj ili onaj nacin tako da onda sve to i nema bas puno smisla...

Za ono sa teletabisima ti svaka cast, ne znam jel to iz tvoje glave ili si negdje pokupio al ja sam se smijao pola sata...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]