wizzy_bl,živim ja u Ognjena Price 20, tako da ti je to odmah ogroman minus
Šalu na stranu, naseljem ćeš sigurno biti zadovoljan kada je u pitanju život. Odmah ispred zgrade imaš garaže i dovoljno parkinga (mada je sada naveče već poprilično popunjeno, ali ima i dalje mjesta). U blizini imaš market S i sa druge strane Moj market. Preko puta su "vozići" malo igralište gdje se djeca mogu igrati. Od tog igrališta ide šetalište do "Vel'kog brda gdje imaš klupe, klackalice i fenomenalan pogled na grad. Preko zime to brdo djeca koriste za sankanje. Autobuska stanica je blizu, busevi idu u dva smjera i non stop kruže što je dobra stvar. Do grada imaš nekih 25-35 minuta pješke u zavisnosti koliko brzo ideš. Ima jako puno prostora i zelenila i nema previše saobraćaja. Super za djecu ili ko ima npr. psa. Grijanje je prije bilo loše, ali otkad su odmah pored garaža postavili novu toplanu, sada je ekstra! Ponekad zavrćem radijator koliko bude toplo.
Sa druge strane ima i nekih mana. Kao što već Herz napisa nezgodno ići kući pješke uzbrdo pogotovo kada su vrućine

Naselje je mirno, živim tu čitav svoj život, nikada nije bilo nikakvih većih problema. Na brdu nemaš nijedan sređen kafić, uglavnom su neki lokalni bircovi. Ako hoćeš da piješ kafu u nekom fensi lokalu, moraćeš prošetati 7-8 minuta nizbrdo do onih kafića u Stepe Stepanovića. Nemaš ni neku pijacu i pekaru na brdu. Al' dobro ima u marketima svega.
Što se tiče zgrada i kupovine stana, u svakom ulazu imaš raznih komšija to je već lutrija. Izolacija je slaba, pogotovo u kupatilu. Naveče kada je tiho možeš čuti komšiju kad pere zube. Stolarija je loša, al ito sam riješio ugrađivanjem PVC stolarije. Otkad sam postavio PVC puno je bolja toplotna i zvučna izolacija. Obrati pažnju da li je renoviran stan. Ja sam morao komplet mijenajti pločice u kupatilu bile su u očajnom stanju. Čim pipneš otpadne. Takođe ako nije zamjenjeno obavezno bih preporučio mijenjanje KOMPLET instalacije u kupatilu. Mi to nismo odmah uradili pa smo kasnije morali kopati i mijenjati sve, jer je procurilo komšiji ispod, isto tako je nama procurilo od kmšije iznad pa je i on morao mijenjati.- jednostavno bakarne cijevi ostarile i procure. Sada sam stavio PVC cijevi biće bolje sigurno. Odvodi za kanalizaciju nisu baš najbolji. Ljudi sipaju svašta, meni je jednom kroz sudoper u kuhinji iskočila kanalizacija, to je šukljala crna smjesa po čitavoj kuhinji...
Sve u svemu, veoma lijepo naselje i sigurno se nećeš pokajati. Ako te bude još nešto zanimalo ili ti bude trebalo pokazati nešto u naselju slobodno se javi.