mangia je napisao:
ja sam dosta listova ostampao na 5L i na nasljedniku 6L i kvalitet je odlican ali im primanje papira nikako nije bilo dobro rijeseno. cuo sam kasnije da je HP besplatno slao neke prikljucke za papir koji su sprecavali uvlacenje vise lista odjednom. dakle to im je jedini problem bio. pogotovo kada se malo vise zagrije
Eto si u pravu za papir... znao je da poruca pola odjednom... al' sreca u nesreci je bila sto je tih vise papira najcesce (bar meni) povlacio bez nekog veceg "razmicanja" tako da se prva strana ipak mogla koristiti. I sto kazes, kad se zagreje odma' pocne da "jede"... mada se meni cinilo da mu je i onaj grejac malo prejak, pa su mi listovi koje stampam (nakon duzeg stampanja) izgledali vise k'o gibanica...
Mene je recimo nervirao onaj njegov PCL drajver (ne znam da li su ga kasnije popravili, ni da li je bilo revizija uopste), al' one prve verzije su znale da kasljucaju i kasne... i ako si slabijih zivaca ili ne znas da treba sacekati obicno je pocinjalo pritiskanje po onom jednom tasteru (nekoliko puta), sto je za rezultat imalo stampanje onog njihovog test-page-a... sto me dovodilo do ludila.
Doduse, mogao si ga instalirati i bez tog PCL drajvera (nekako se opcija zvala Direct Printing ili tako nekako - ako ga instaliras sa diskete) al' pod W98 nije uvek bila dostupna... ajd' ga znaj zasto...
I koliko se secam prve verzije (kakva je bila i moja) su kuburile sa onim bi-dir portovima i kablovima (tj. kuburile su bez njih)... ispravite me ako gresim...