banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Micelijus je napisao:
Mislim da ova tema teško da je i za lude krave a kamoli za "Čovjek i društvo" :-?

Pa, sikni je onda na "Lude krave"... :lol:
Apsolutno se slazem s tobom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
sarah je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
sarah je napisao:
Hajmo malo pjevati, mani politiku...udri brigu na veselje,pa po bosanski ..Sa Gradacca Bijele kule, Zmaja od`Bosne....Ah`meraka u veceri rane.Sastala se druzba aksamlija u sljivike ,pod beharli grane........

Pjevaj u arabiji tuko jedna...pun mi je kurac vise ovakvih "muslimancina"...koji se kurce na forumu...mrs tamo zgadijo jedna...
Postujem mulsimane zaista,ali ovakve komentare ne mogu nikako da svarim...
Pozdrav svim cestitim muslimanima,a i ostalim ljudima naravno...
Tuka ti je mama, a ja cu da pjevam tamo gdje ja hocu.Vidis ja sam rodjena u Banja Luci za razliku od tebe. Znam da ti ove pjesme ne odgovaraju a i zato me bas boli briga. U Arabiji sam bila cisto onako iz radoznalosti ,a ti vjerovatno nisi stigao ni do Beograda jer te tamo smradu niko nece. O postovanju cestitih muslimána ti nemozes pricati. KO postuje muslimane ili pak druge narode,taj postuje svu njihovu kulturu.Ti ne postujes samoga sebe pa nemoj molim te ni mene,nikako mi nije do toga stalo. U Stambolu na Bosforu bolan pasa lezi, dusa mu je na izmaku crnoj zemlji tezi......... nastavak slijedi

Ho ho ho,ko se to meni razestio,a?Ajde prosvijetli me ti "o sarah bozji poslanice" :oops: :roll: .Ti seljancice mala ces meni da kazes da nisam nigdje bio,a?Ti ces meni da kazes da ko je iz banja luke,a?Kao sto kaze I am,BOLESNA SI TUKO,IDI LIJECI SE...koji kurac dolazis na ovaj forum ako mrzis ovaj grad i ove ljude,idi bestraga,tamo odakle se i javljas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ova oblast nije ni Istorija ni Politika. A pogotovo nije oblast na kojoj se može vrijeđati i huškati na mržnju i netoleranciju.

Tema je sad zatvorena a uskoro će biti obrisana...kao i sve slične.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]