banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:45 
Uh, gledao sam par klipova sa tom tematikom na mracnjaku, uzas, ne mogu ni zamisliti kako je to tek uzivo vidjeti ili slicno. Znam da se covjek vremenom navikne na to, ali opet...

Ko zna ko je jos silovao gore pomenutu, ta tri su dijete napravila, a lako moguce da ih jos ima koji su je iskoristili.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Te priče da se ubijaju oko međe i par kvadrata zemlje možete slobodno svezati mačku o rep.Svađa oko međe može biti samo povod da se ljudi uhvate sjekire ali u sto posto slučajeva stvarni razlog nesporazuma je mnogo dublji i vukao se godinama unazad.To je u istoj ravni kad pitaš dijete zašto su mu se roditelji posvađali i razveli.Ono će reći da su se posvađali jer tata nije zatvarao pastu za zube ,jer mu je tako rečeno.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
cuh sada na tv, bolan tenssa kako ces porediti doboj i sipovo, ako se uopste mogu mjesta porediti u ovakvim slucajevima, uzas

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Čiča iz Rogače je napisao:
Te priče da se ubijaju oko međe i par kvadrata zemlje možete slobodno svezati mačku o rep.Svađa oko međe može biti samo povod da se ljudi uhvate sjekire ali u sto posto slučajeva stvarni razlog nesporazuma je mnogo dublji i vukao se godinama unazad.To je u istoj ravni kad pitaš dijete zašto su mu se roditelji posvađali i razveli.Ono će reći da su se posvađali jer tata nije zatvarao pastu za zube ,jer mu je tako rečeno.

Наравно да је коначно хватање сјекире само манифестација наталожене зле крви која се вуче ко зна од кад и ко зна зашто.

Milan je napisao:
Uh, gledao sam par klipova sa tom tematikom na mracnjaku, uzas, ne mogu ni zamisliti kako je to tek uzivo vidjeti ili slicno. Znam da se covjek vremenom navikne na to, ali opet...

Ko zna ko je jos silovao gore pomenutu, ta tri su dijete napravila, a lako moguce da ih jos ima koji su je iskoristili.

Није да то ишта мијења, али ко су ова тројица? Млађи, старији? Ожењени или не? Претпостављам да неће бити осуђени на крају, јер је силовање јако тешко доказиво, посебно што је овдје протекло пуно времена? Треба слике мајмунима полијепити по Добоју.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:56 
Poredim po onome sto vidim i cujem putem medija i privatno... Moji su porijeklom "ozgo" pa cujem kada se nesto tako desi, a u Doboju mi je RJ pa i tamo znam otprilike kako je.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Svega ima na sve strane, al' ovaj Doboj je stvarno nešto posebno.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Na iskidano ljudsko tijelo se covjek nikada ne navikava moze se samo covjek dovesti dotle da ne povraca na licu mjesta ili place a cinjenica da je za takve grozote odgovoran drugi covjek te dovodi do ludila.
oduvjek je toga bilo samo se nije pricalo a razlog je sasvim nebitan, bio on veliki ili nepostojeci..

@shakal
Ma cini vam se, manje sredine su vise izlozene a u velikom gradu se lako sakrije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nicole je napisao:
Ima ovoga puno i u bl samo ne saznaju mediji za sve pa se misli da nema. Svasta se radi po okolnim selima a Borkovici i taj kraj prednjace, Slavicka, Jelicka.. To je mentalni sklop drugaciji, odsjeceni su od civilizacije, neki od njih rijetko i silaze u grad.

Mrš!!! :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:49 
Oho, prozivke na slagerov racun... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slager :lol: ja samo iznosim statistiku, ne porijeklo :lol:
s' obzirom da je teren koji mi pokrivamo od potkozarja do bočca u tim mjestima se najvise narod nabada
kacmo na pivu?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nek si ti ove moje nazvala "divljacima koji imaju jako malo dodira sa civilizacijom,nikad ne silaze u grad,bodu se noževima"...jednom rječju neprilagođenim :angry4: :angry4: :angry4:

a sad kao ajmo na pivu :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Naaaaasiiii ;-) Ja placam :toothy7:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
a kakav ti je Bronzani Majdan?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Klajv_Biksbi je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:

Наравно да је коначно хватање сјекире само манифестација наталожене зле крви која се вуче ко зна од кад и ко зна зашто.

Ovde se prijatelju implicira da je osnovni uzrok hvatanja za sjekire zaostalo shvatanje i stanje divlje histerije

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 26 Jan 2016, 18:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bravo.. Razlog je nebitan nego sam cin.
uhvatili smo se sjekire kao primjera a vjerujte sa ljudi svasta rade :confused1:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
giometar je napisao:
a kakav ti je Bronzani Majdan?

Moja komsinica je prije nekoliko godina radila kao pripravnik kod nekog advokata. Kaze da nema onih iz Bronzanog Majdana ne bi sud imao posla, sta se tamo radi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ima jedna tema na NiD dok nije bilo ovog pdf, brutalno ubistvo iz ljubomore u Bronzanom Majdanu od prije 10 i više godina, zvala je majku na telefon u trenutku kad ju je ubio.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
mRCINa je napisao:
ovo je horor nek ne cita kome se povraca od 3 ubistva

Spoiler:
DOBOJ - U Doboju je uhapšena starija žena koja je navodno ubila troje novorođenčadi koje je rodila njena mentalno zaostala kćerka iz veze sa tri različita muškarca, koji su takođe privedeni.

"Žena koja je ubila tek novorođenu djecu je majka žene koja rodila. trojica muškaraca njenu kćerku su seksualno napastvovala i ona je rodila troje djece", saznaju "Nezavisne".

Kako nezvanično saznaju "Nezavisne" uhapšena je Vojkana Bogojević, baka, Žerko Cvijetić, Vid Janković, Rade Bogojević.

Majka žene koja je rodila djecu, odnosno baka djece, ubila je to troje djece i ona se sumnjiči za teško ubistvo, dok se tri muškarca sumnjiče za obljubu nemoćnog lica.

"Majka žene koja je rađala priznala je da je ubila djecu i pokazala je dje ih je zakopala. Istražioci su trenutno na terenu i vrše ekshumaciju tijela djece", potvrđeno je "Nezavisnim".

Žena koje je rađala trenutno se nalazi u Instituciju za mentalno zaostala lica.

Svi osumnjičeni su u dalju nadležnost predati Okružnom tužilaštvu u Doboju koje će nastaviti sa istragom.

Kako je nakaradno napisan tekst, ne znas ko je koga ubio, kao da je disleksicar pisao

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam mislila da je samo meni bio problem povezati :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... ebe/350050
jebalo majku, pa jel lakše bilo ubijati djecu i svako malo pustiti da ti dijete neko napastvuje nego prijaviti policiji?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]