banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2015, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
JSD Partizan

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Kako ti Danijele mozes srati i pisati nebuloze to je nesto nerealno, sad generalno govorim, duze vremena me vuces za jezik. Nevezano previse za ovaj post.

Partizan je kroz svoju istoriju imao brojne nesrbe koji su znacajno ucestvovali u uspjehu sportskog drustva i to normalnom mozgu moze biti samo za ponos.

Ono JSD se ne treba mijenjati nikad.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
дринин вук je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Radonjic je jos od 1997 sljedbenik Mila Djukanovica, i poznato je da je zagovarao razdvajanje Srbije i Crne Gore( što je sa moje tačke gledišta čisto antisrpstvo), e sad što na ovim prostorima nema nimalo morala i što nije gadljiv na pare, da vodi Zvezdu i da dođe u Beograd, to je već druga priča, inače ja sam navijač Zvezde i stvarno mi je muka pričati o ovome jer istini za volju dobro vodi ekipu , mada nije neki genijalac.Naravno da ga sad pitaju za nešto iz 2005 ili 2006 vjerovatno bi se pravio lud.To je u nivou mogućeg gostovanja Tupsona u Beogradu.

Додао бих само, Деки Савићевић је био један од главних Милиних пулена у борби за независност 2006-те. Чисто кад већ говоримо о бастиону српства, вриједи напоменути и ову чињеницу. :D

naravno, Dejo je seruckao pred referendum 2006 kako oni za sve moraju ići u Beograd, kako se Beograd za sve pita i još neke gluposti ( tu je pao u mojim očima), da bi ubrzo nakon toga počeo pričati ( kad je vidio da je zasr'o)da je njima pravoslavnim Crnogorcima Beograd uvijek bio najbliži , bla, bla, jer gdje će ganjati jeftine sojke po splavovima nego u Beogradu..... e Dejo , Dejo... ispao je izrazito neinteligentan i čovjek bez integriteta, koliko love ima mogao je komotno reći svima odjebite.kao da on zavisi od Đukanovića ili bilo koga :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 19:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kod Deje uvijek jezik bio brzi od pameti ( ne mozes se na njega naljuti nakon onog u ZG), bio je u kampanji i za to je nagradjen kao prešjednik :) FS CG.
Radonjic je uvijek pretjerano politicki korektan i kao covjek i kao trener tako da ne vjerujem da je ikad laprdao nesto, jer on jednostavno nije lik koji se busa u prsa bilo cim a najmanje crnogorstvom

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UaFS5WCTIOE[/youtube]

Taman nisam odavno pogledao. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2016, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Citiraj:
DR NELE KARAJLIĆ: Umesto na Marakani i stadionu JNA, Zvezdu i Partizan gledaćemo na Histori čenelu

Srpski fudbal se, po prirodi stvari, pretvorio u hrkljuš, Zvezda i Partizan su dva dinosaurusa u mravinjaku koja nemaju šansu da prežive, „Grobarski treš romantizam“ je najinteresantniji umetnički pravac posle „novog primitivizma“, kaže dr Nele Karajlić.

Nenad Janković iliti dr Nele, koji je posle samo dva meseca napustio mesto u Upravnom odboru FK "Partizan" zbog neslaganja sa politikom kluba, kaže da je stanje u srpskom fudbalu zabrinjavajuće, pre svega jer su najveći klubovi osnovani u doba samoupravljanja, a kako je trenutno surovi kapitalizam, bez reorganizacije upravljanja Zvezda i Partizan su "kao dva dinosaurusa u mravinjaku — oni nemaju šansu da prežive."

Pretposlednje tvoje proročanstvo koje se ostvarilo, prepoznato je u najpopularnijem skeču „Nadrealista“ — „Hrkljušu“. Da li se srpski fudbal pretvorio u hrkljuš i kako si to predvideo u vreme kad je jugoslovenski fudbal bio na vrhuncu?

"Srpski fudbal je, po prirodi stvari, postao hrkljuš. Osnovi razlog te kataklizme je disparitet između načina organizovanja klubova i vremena u kome živimo. Svi naši klubovi, posebno dva najveća, Zvezda i Partizan, oformljeni su na principima od pre socijalističkog samoupravljanja, na osnovu direktiva određenih komunističkih lidera i na osnovu kojih oni manje-više i danas funkcionišu. Danas se svi okreću vlasti sa pitanjem može li se uvaliti neki dinar u posrnule gigante našeg sporta. Dok svi klubovi ne krenu u restrukturiranje njihovih sistema, naročito lokalnih statuta, nema šanse da išta bude bolje, jer je više nismo okruženi centralnim komitetima i jakim firmama koje su spremne, na osnovu direktive, da daju 20 ili 30 odsto svog dohotka za razvoj sporta i fizičke kulture. Mi danas živimo u vremenu koje je surovo kapitalističko i u kojem ako nemaš načina da se organizuješ — ti uglavnom odumireš. Zamislite Zvezdu i Partizan kao dva dinosaurusa u mravinjaku — oni nemaju šansu da prežive. To je kao da sa traktorom izađeš na pistu Formule 1. S druge strane, ta dva kluba moraju promeniti sistem svoje unutrašnje organizacije i uspostaviti subordinaciju, koordinaciju, odgovornost, čak i krivičnu, jer vi sad nemate koga goniti. To su grupe građana, i ako je neko nekog prodao, a nije prijavio — nije ni u obavezi da to uradi. Dakle, ukoliko to sve ne naprave nećemo ih više gledati na „Marakani“ ili na „JNA“, već isključivo na „Histori čenelu“.

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/dr-nel ... ak-2081977

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Члан управе Партизана у тужилаштву за организовани криминал, признао да је подмићивао фудбалске судије да суде за Партизан.

http://www.redstarbelgrade.info/rsb/fel ... udije.html

:D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A kad smo mi ovdje polemisali o namjestanju ni tuziulastvo nije znalo 8) . Idemo ispred vremena

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uvijek smo bili napredan forum. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 00:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sve bi im jos proslo da nije njihov clan uprave FK upravo najozbiljniji za zatvor

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To zakljucujes po jucerasnjem i danasnjem sportu? Pa i optuznica protiv Covica je dostavljena sudu... mada, kriminalaca je na obe strane, smijesno je opravdavati ili kritikovati samo jednu stranu...

Citiraj:
Razmena dobara ispred crkve Svetog Djordja u Prizrenu.

i mali darovi nakon obavljenog posla.

Slika

Slika

Džikić, novi progonitelj sponzora, davitelj igrača i ''svinja debela'' nedvosmisleno poručila: Car je go!
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pudlica na bubnju :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel realan ovoliki nedostatak smisla za humor? Jel istina ovo?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije bate ovo humor, tj nije im u cilju da prvo izazove tu reakciju kod covjeka kad gleda ove slike.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Objasni sta treba da izazove, jer je superglupo

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Treba da izazove prezir prema krimi projektu.
A biti na suprotnoj strani od kriminala je valjda ono cemu svaki covjek tezi.

Meni su gotivni.. jos 30 000 ljudi koji ih prate su gotivni, logicno ako navijas za neki drugi klub da tebi nece biti gotivni.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
OKi

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 19:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Krimi rad sto bi rekla JK.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 20:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Navijam ja Bečka za Partizan, pa su mi te slike koje si postavio moronske.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]