banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 15:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jan 2016, 01:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Mladi muzjaci se uvijek okupljaju u copore, dok se ne spare sa zenkom. :lol:

Navijacke grupe nisu negativna pojava, i ne treba ih osudjivati. Samo kao pripadnik grupe pojedinac moze izgraditi neke bitne osobine, poput odanosti i lojalnosti. Iz mog, zivotnog, iskustva znam da su navijaci najpouzdaniji u kriznim vremenima.
Svakako ne treba opravdavati nasilje, ali to je skoro pa neizbjezno.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
И овако пијан испоштоваћу Шлагера.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=azNr9a1_sRM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 01:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
@republikasrpska92
Stani malo, pa nisam se rodio na Marsu, rodio sam se tu na asfaltu, odrastao tu. Znam ja ponesto...
Kad se pocnes ponositi huliganima, onda znas koliko su standardi niski...
Mozda je to sad in, kao i starlete i sve te gluposti.

Znam i mnoge koji su isli na tu proslavu. Od toga je dosta bilo balavaca, koji su tu jer se masu zastave, pale baklje i srbuje. Koji ne znaju sta je u biti iza toga dana. Koji su eto kao padobranci upali tu, jer je to ovih dana in...

Sa druge strane, mislim da mnogi nisu svjesni sta smo tom bakljadom i proslavom dobili, a sta izgubili. Kakvu smo poruku i sliku poslali.
Razmisljamo premalo, a previse smo emotivni. Zajeban je to spoj...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 01:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3lbRQwxGFl8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 01:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Odjavljujem se sa teme,svašta bih lajao,bolje mi je da šutim i kačim polusmiješne slike.poyy

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 01:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sargas je napisao:
@republikasrpska92
Stani malo, pa nisam se rodio na Marsu, rodio sam se tu na asfaltu, odrastao tu. Znam ja ponesto...
Kad se pocnes ponositi huliganima, onda znas koliko su standardi niski...
Mozda je to sad in, kao i starlete i sve te gluposti.

Znam i mnoge koji su isli na tu proslavu. Od toga je dosta bilo balavaca, koji su tu jer se masu zastave, pale baklje i srbuje. Koji ne znaju sta je u biti iza toga dana. Koji su eto kao padobranci upali tu, jer je to ovih dana in...

Sa druge strane, mislim da mnogi nisu svjesni sta smo tom bakljadom i proslavom dobili, a sta izgubili. Kakvu smo poruku i sliku poslali.
Razmisljamo premalo, a previse smo emotivni. Zajeban je to spoj...

Немаш ти појма, бошњачки сине.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 01:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2016, 20:04
gavranpero je napisao:
Gladan se ne slavi dan Republike. Ovi što veličaju današnji spektakl, sigurno nisu jeli kod Alekse, nego su na državnim jaslama. Što se tiče Dodika, on ne brani RS, nego svoj kriminal. Niko ne vidi (neće da vidi) da čim se nešto pomene protiv njega, odmah je izdajnik.

Ma nije istina.

Da su svi koji su danas slavili Dan RS na tim istim jaslama, ne bi bilo potrebe da se iko sikira za drzavu.

Imate potrebu da kvarite sve, da lijepe trenutke u kojima se ujedine svi Srbi bar na kratko da se proslavi svetinja koju imamo, vi serete nesto i jedete govna, boli me kurac za Dodika i za Bosica, oni ce sutra vecerati zajedno a mi cemo se i dalje baktati ko je od njih kakav

Narod je nezahvalan, ne prema vlasti i prema dansnjoj omladini i svima koji su slavili danas,juce,nego prema stvaraocima, prema palima, sigurno ne bi zeljeli oni da se danas bilo ko dijeli u RS, znam da isto nisu pali za ovakvo stanje u drzavi, ali sad su to duboke price, za koje su krive i SNSD I SDS jos prije njih, pali su za slobodu i za slbodne zivote svojih porodica,bar za to je svako ko se smatra Srbinom u Republici Srpskoj na bilo koji nacin trebao proslaviti ovaj dan i svake sledece godine mora i treba.

Hocu reci da ljudi nisu u stanju da puste politiku na jedan dan, da se ne dijeli i da proslave ovo sto imamo bar taj dan,a samo se nadam da nikad nece doci dan da nemamo ovo sto smo danas slavili, jer tada cete svi i vidjeti i znati zbog cega se slavilo

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 02:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

дринин вук je napisao:

To je to. Sad si mi rekao.
Jesam li domaci izdajnik ili strani placenik? Ili oboje pomalo?

Jako mi je zao sto za tebe nemam ni djelic postovanja kao prema nekim clanovima foruma. Molio bih administraciju da ovo sankcionise...

Evo jedan citat za sve:
Citiraj:
Uroševa kafana - prepuna. Pije se s nogu. Sve plaćaju Uroševići. Oni piju i najglasnije pevaju, oni najviše i psuju i pesmama prete Švabi - nije im teško, oni su oduvek najviše pesama i znali i pevali, a mnoge su i sami sročili; već su i o Apisu i drugima pevali, i o Gavrilu Principu - oni će da pevaju, drugi će da ginu.
Ajde, Milutine, da pijemo i da pevamo, - Pero Urošević, uzo čašu i naliva mi rakiju - zeman je zemlja da se brani.
Ajte vi Uroševići sa mnom da ratujemo. Meni je ovo treći rat, a tebi, Pero, i tvom bratu Jefti nije ni prvi - kažem. Zna to i on dobro, nego neće Uroševići belu torbu da prte. Dva meseca oni pod oružjem paradiraju okićeni značkama ko komite, al neće tamo de se gaće krvave nego pevanjem i dernjavom pokazuju vlastima kako vole kralja i Srbiju. Taki su bili i u prošlim ratovima. Njini su sinovi i sad po komandama u pozadini, a tuđu decu napijaju da se pijana dernjaju kad bi trebalo da plaču.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 02:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Не. Бошњак си.
И то нањушим у секунди. И то није проблем. Али је проблем што се представљаш нечим што ниси. Лицемјерне ставове проваљујем у секунди.
Вечераш ти и живиш далеко боље од оних на које се позиваш. Поштеди нас закључака без основа. И уживај поштујући Сејфудина Токића.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 02:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Rocker je napisao:
BSE je napisao:
ovo posljednje sto si napisao se slazem u potpunosti, valjda nije niko ovdje toliko naivan, ali...ovo sto si nabrojao kao razloge da leMija svrstava u patriote...izvini, ali to je na nivou djecije naivnosti

Nema potrebe da se spustamo na takav nivo, nece doprinijeti raspravi. Ne znam kako ti i tvoja okolina, ali ja sam bio prilicno demoralisan nakon debakla sa PDP/SDS vladom za vrijeme Cavica i davanja mandata Dodiku.
Iskren da budem, stvarno sam se plasio za opstanak Srpske.

Kako su prolazile godine, mijenjao sam raspolozenje iz defetizma u optimizam. Dodik, i njegova surova retorika su mi vratili vjeru u Srpsku. Niko od nasih vidjenijih politicara nije imao snage da se na tom retorickom planu bori protiv konstantne agresije u kompletnom medijskom prostoru. Ni Cavic, ni Sarovic, da ne pominjem Paravca ili Mikerevica. Ivanic pogotovo.

Dakle, ne podrzavam ja Dodika zbog njega samog, nego zbog toga sto zastupa stavove sa kojima se ja mogu identifikovati, u dosta velikom procentu. Da te iste stavove zastupa npr Sarovic, sutra bih se zalagao i za njega, bez obzira sto je u SDS-u. :lol:

izvini ako sam te uvrijedio, to mi nije bila namjera, ali nabrojani razlozi...bah ne vrijedi, sta god napisem zvuci kao uvreda, bolje da preskocim taj dio
ja, vidis, nisam bio demoralisan debaklom PDP/SDS jer od njih nisam ni ocekivao nista, kao sto i dan danas od njih ne ocekujem nista jer za tolike godine njihovog postojanja nisam ni kod jednih vidio krstenog politicara
vecinu te spomenute konstante agresije u medijskom prostoru je leMi sam izazivao svojim ponasanjem i govorom, nije znao kako nekome odbrusiti na intelektualnom nivou (kako narod kaze "u rukavicama") vec samo k`o sirovina (tad mu je jos bio izrazen naglasak k`o sto ga danas ima Mektic)
a o njegovim stavovima da i ne pricamo, mijenjao ih je po potrebi i opet ce - da se ne vracamo toliko unazad, neko je vec kacio njegove izjave prije 20-ak godina, sjetimo se samo sta je unazad 3 ili 4 godine pricao o Nikolicu, Vucicu i SNS-u, a gledaj ga sad; isto tako sta je sve pricao protiv institucije Predsjednika RS, minorizovao ga, ali kad se premijerstvo primaklo kraju, obezbjedio je veca ovlascenja toj istoj instituciji i uvalio svoje dupe

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 02:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

дринин вук je napisao:
Citiraj:

Не. Бошњак си.
И то нањушим у секунди. И то није проблем. Али је проблем што се представљаш нечим што ниси. Лицемјерне ставове проваљујем у секунди.
Вечераш ти и живиш далеко боље од оних на које се позиваш. Поштеди нас закључака без основа. И уживај поштујући Сејфудина Токића.

Malo si bezobrazan Vuce. To vec nije fino...
Necu na tvoj nivo, te molim moderaciju da ovakve osobe sankcionise.

Da, ako bog da, zakljucim svoj doprinos temi i dodam da Dan republike treba slaviti, ali zrelije, takticki i pametnije. Hladne glave i mirnih emocija...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 02:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
дринин вук je napisao:
Citiraj:

Не. Бошњак си.

Šta si nanjušio kod mene ? :lol:

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 03:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pitaju Srbi sa one strane Drine, a što se Slobino ime ne spomenu na proslavi?

Slika
Slika
[video]http://www.youtube.com/watch?v=NqAnonfJMJU[/video]

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 06:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Mozda iz istog razloga sto nisu Karadzica...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ohoho ovdje sa zakuvalo od sinoc. Ima dosta materijala za procitati

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ako pod dosta materijala misliš da Drinin ekstremno sere, da onda ima materijala...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 09:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vucic ima super govore, to mu niko ne moze osporiti ali dok on drzi pomirljive i pomalo uvlakacke govore Kosovo igra kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Rukometu, da isto ono Kosovo gdje NATO vojnici cuvaju Srpske manastire od rusenja i spaljivanja...
To sto su Lesinari napravili vatromet, zapita li se iko od vas od kud im pare za to, od kuda im pare u ova teska vremena, pade li vam na pamet da su to oni odvojili od svog novca, da su skupili tako sto nisu otisli sa curom na sok ili u kino.
Kako to treba obiljeziti dan Republike dostojanstveno, zabiti se u svoja cetri zida i u sebi govoriti danas je dan kada smo se odbranili od klanja i progona i paziti da te neko ne cuje, ako je to dostojanstveno, onda je bolje da ga ne spominjemo uopste...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

РБА један грчки свештеник из Солуна је једанпут рекао, парафразирам "Поштујем навијаче, навијачке групе, апсолутно их не треба стављати на зид срама, то је наш најзначајнији национални елемент, то су најдивнији људи који су у сваком тренутку спремни стати на браник отаџбине, у прве редове, а не бјежати као _________ када дође вода до грла". Велики респект за Лешинаре, али и друге навијачке групе које су обиљежиле Дан Републике.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
дринин вук je napisao:
Citiraj:

Не. Бошњак си.
И то нањушим у секунди. И то није проблем.

Ne seri. Pricas gluposti.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2016, 10:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
дринин вук je napisao:

Stojiš na crti. Još jedan ovakav izlet i završio si za sva vremena sa forumom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]