banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 19:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 313  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Dec 2015, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.mtel.ba/single-article/2999

Citiraj:
Napomena: Open duo paketi: Open duo fiksna + iptv start, Open Duo internet + IPTV start, Open duo fiksna + internet 2 i Open duo fiksna + internet 3 ostaju u ponudi samo za postojeće korisnike. Neograničeni razgovori u Duo net premium i Duo fiksna+internet 3 paketu se odnose na m:tel fiksnu mrežu, bez razgovora prema drugim fiksnim mrežama u BiH. Sve navedene cijene su bez PDV-a.

Koji likovi :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
U svim Open paketima koji u svojoj strukturi imaju neograničene pozive prema m:tel fiksnoj mreži ili neograničene pozive unutar mrežne grupe, uspostava poziva se naplaćuje 0,03 KM (bez PDV-a).

Marš bagro :angry4:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2015, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
U periodu do primjene novih Open paketa, postojeci korisnici imaju mogućnost promjene paketa i raskidanja ugovora, bez nadoknade.

* molim pravnike da objasne :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Moram priznati da im tjeranje korisnika od sebe ide sve bolje. Cekam da mi istekne ugovor i prelazim ma Eltu. Znaci sad kod njih nesto sto kosta 41.77 na Elti kosta 70 KM. Msm na Trio sa 15mb neta i to vjerovatno ako si blizu centrale.
WizzY nea sanse da su dali mogucnost raskida ugovora tek tako. Pretpostavljam da misle na migraciju na druge pakete postojecih korisnika.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 09:35 
Polako sa eltom, prelistaj temu o njoj.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ono sto sam jucer stigao vidjeti..onako pijan..

*meni je poboljsanje na open quadro 1 ....sa mojmix25 ,prebacuju me na novi mojmix standard 29km (bolje su ove nove tarife)...jos da su ubrazli net...al pisaj ga...ocekivati i to tokom godine

**uspostova poziva za fixnu..supacki,ali ne tolilo da se osjeti na mom racunu (1-2km)

*** TREBA SA PRAVNICIMA PROVJERITI OVO ZA POSTOJECI KORISNICI IMAJU PRAVO RASKINUTI UGOVOR --- molim za pomoc

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Kod nas se stvari krecu u suprotnom smjeru. M:tel je bio i inicijator ideje besplatnih poziva unutar fiksne mreze. Ne bi me iznenadilo da i drugi pruzaoci usluga krenu istim stopama.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
Polako sa eltom, prelistaj temu o njoj.

nisam imao net njihov, sa kablovskom sam (uglavnom) zadovoljan, ovo je više bilo čisto poređenje da isti paket usluge (tv, fix, 15mb net) kod jednih sad košta 48 KM sa pdv-om, a kod drugih 82 KM + što naplaćujuju dodatni tv.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
Je li zna neko ista o ovome da se moze raskinuti ugovor bez naknade. Jebali sebe lopovi mrtvi

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

meni to nema logike, zamisli da si prije mjessec dana potpisao ugovor na 2 godine, kupio tv, telefon i štošta i sad kao odjednom možeš raskinuti. Znam da ima ono 3 mjeseca prije u Open-u kao kod mobilnih da možeš, ali da baš SVAKO može raskinuti ne znam ko bi im ostao :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Citiraj:
Postojeći Open Trio paketi: Open Trio Start, Open Trio, Open Trio max, Open Trio plus biće dostupni samo za postojeće korisnike.

Ovo mi nije jasno, da li ovo znači da će oni koji već imaju ove pakete moći zaključiti novi ugovor na isti paket po isteku tekućeg ugovora, ili samo mogu nastaviti koristiti taj paket i kad im istekne ugovor bez zaključivanja novog ugovora... Starci imaju ovaj Open Trio Start, i ugovor ističe za neki pola godine, pa sam mislio tad da produžim ugovor na isti paket i uzmem im TV, jer im ne treba više od toga a i cijena je OK 40KM+PDV... ili će morati birati neki drugi paket da bi mogli uzeti TV...

edit:
šikno sam im email da mi ovo razjasne...

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 12:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Sjajno, na moj paket dobijam popust od 10 pfeninga, tačnije 11.7. Da li je bilo promjena u max paketima što se tiče tehničkih uslova? Do sada je max paket bio dostupan u radijusu 500m od stanice što nisam ispunjavao.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 17:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
Un_fuckin_believeable kupis za 1km plus pdv super net 24h onda ti nakon nekog vremena kaze specificno:
Potrosili ste Vas data paket sa protokom po maximalnoj brzini.Sada koristite data usluge sa brzinom do 128 kb/s do isteka vazenja vaseg data paketa ili mozete kupiti novi biranjem koda *101#
Pa da sam htjeo jeftini internet uzeo bi ono 15 dana 5km,brzi internet koristim 10_ak dana i nikad mi nisu ogranicavali brzinu,inace ne bi ga ni kupio
Znaci ja jos trebam biti zahvalan tipa pa sta `oces imas jos do isteka 24h inace bi ti mi rado ukinuli i taj internet u kontekstu 1gb ili 24 sata sta prvo istekne
I cuj to k`o lafo nude neke pakete 4gb mjesecno :lol: pa ja 4gb download napravim 2 dana ili manje
Stvarno `i have a dream` jednog dana neki sud ce naloziti m:ser_u da nema ogranicenja brzine interneta a to sto vi zovete supernet je obmana potrosaca
Odaklen im pravo da supernet ogranicavaju? Imal` neki drugi operater koji ima 3g po bl da ima prepaid broj i opciju brzi internet bez ogranicenja?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 17:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Fino piše da si kupio 100 MB... ne znam šta si očekivao.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 17:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
<Enter_name> je napisao:
Fino piše da si kupio 100 MB... ne znam šta si očekivao.

gdje pise da je supernet 100mb bas naprotiv pise NEOGRANICEN
Druga stvar tek sad se sjetili ja vec deset dana vucem oko 1-2gb dnevno
Bi li pomogla promjena broja,mozda opet prodje 10dana dok skontaju?
Ima li neki operater da nudi bas neogranicen net tokom 24h i da nije na pretplatu (ja stvarno ne kontam ko uzima telefon na pretplatu,to automatski znaci da ne zelis ici i raditi na zapad osim ukoliko zelis ici i ionako placati pretplatu bez koristenja iste)

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 18:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja ne vidjeh da igdje piše da je neograničen. Doduše, u svjetu telekomunikacija nikad nisam vidio da je nešto neograničeno, uvijek sitnim slovima napišu šta je fair use.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 18:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Dobra im je ova fora, u trio ekstra dobiješ 2 paketa gratis a cijena paketa veća od običnog trio. Vidim i brzinu neta su smanjili. Pravi klošari.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Moji imaju Trio start. Ističe ugovor u maju, a može se raskinuti 3 mjeseca ranije?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
<Enter_name> je napisao:
Ja ne vidjeh da igdje piše da je neograničen. Doduše, u svjetu telekomunikacija nikad nisam vidio da je nešto neograničeno, uvijek sitnim slovima napišu šta je fair use.

Ovdje pise da je neogranicen: http://www.mtel.ba/single-article/2793

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 20:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mislim da te tarifne opcije više nisu aktivne.

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2016, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Kad vidi covjek ovo tek se tad skonta kakva je otimačina

Poslato sa Alfe 90

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 313  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]