Hertzog je napisao:
http://www.rtvbn.com/369732/Vlada-ima-papake-da-se-usvoji-zakon-o-radu
Joj naslova, pa ovi se nikada nece dozvati pameti... Tacno me strah da ovi ne dodju na vlast, onda smo stvarno najebali, pa ovi ne znaju ni penale sadasnjoj vlasti iskoristiti, sta ce raditi kada dodju nego krasti....
Jbt Slagzi koga ti podrzavas i za kim krv pustas, stvarno nisi normalan
ajd,evo tebi cu odgovoriti,posto vidim da me poimenicno prozivas i da si i ti upao u tu elitisticku zamku....i to samo zato sto si hercegovac,i smatram te promacurnim,zato i kafu pijem s tobom
moj Predsjednik je 1995 na pitanje zasto toliko na funkcijama favorizuje Hercegovce,odgovorio u mikrofon radija RS doslovno "nisam ja kriv sto se za svakog sposobnog kasnije ispostavi da je Hercegovac!!
znaci,ovo sto si i ti uletio u zamku za ovo svinjske papke okacene danas....
Inteligentan si,i ne sumnjam da ces shvatiti ovaj moj post koliko je narodu nemoguce ugoditi.....U ogromnoj manjini ste ti i ovo dvoje kojima ti okaceni svinjski papci smetaju...!!!
Od Slobe Vaskovica,do kompletnog Istoka RS,Mladenu Bosicu se danas 28 decembra zamjera upravo suprotno!!!
Da je salonski politicar,mekusac,koji ni danas "nema muda da se stavi na celo ovih protesta"!!!!
Iz te dve krajnosti,nadam se da ces shvatiti koliko ej narodu nemoguce ugoditi,i zasto sam trazio da se ova tema ne politizuje...Jednostavno,ne vrijedi...kako god uradis ne valja....Ako okacis te supacke papke (ni to SDS nije uradio),onda parazitiras na radnickim protestima...Ako se ne stavis na celo svega,onda si mrljav,nesposoban,salonski politicar....
Zato bar ti ne upadaj u te zamke...za ove druge je kasno