anonima je napisao:
E micelijus pravi si komunista cak su ti i gljivice crvene
nego de ti nama reci sad kad su rusi igrali sa partizanom za koga si navijao?

ЖИЛ ТАВАРИШ
Komunista jesam, a fudbal ne pratim.
zanica je napisao:
sta s mi se popeo na glavu covjece..
Pa ništa, samo što se onda buniš na one LaShanteove izjave na drugoj temi na LJSE ?
I, mene je samo interesovalo koji je bio cilj tvoje izjave da golišava djevojka na tvom avataru liči tebi?? Stvarno ne mogu to da dokučim. Kao nije dosta što staviš tako nešto kao avatara, nego moraš to i da ističeš, kao, ako neko slučajno nije primjetio, da mu skreneš pažnju, šta li?
To me podsjeti kako klilnci u osnovnoj školi, ma šta ja pričam, kakva osnovna, tamo su to već prerasli, u vrtiću kada klinci imaju neku novu igračku pa onda govore ostaloj djeci ističući svoju važnost: "Vidi šta ja imam, nja nja nja..."
Povrh ovoga svega, zašto misilš da je nekome bitno kako ti izgledaš i na koga ličiš ili ko na tebe liči? Misliš li da je za kvalitetnu diskusiju bitno da muškarac bude atletski razvijen, a da žena ima bujne "atribute" kao djevojka sa tvog avatara, koja, kako ti ističeš, liči na tebe?
Jednom riječju, koji je cilj ove tvoje izjave?
pa sunci ti koliko je tebi godina covjece....ovo jedan jebeni i jako postao dosadan Forum.....a ako si tolika picka i neki mator koji nezna za salu i nemoze da vidi avatar kao sto je moje...e stari moj onda je to tvoj problem....