banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Dec 2015, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Stati i plakati al ni od toga nikakve koristi. Upališ svijeću,pomoliš se i ajd kući. Jbg....

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Svjestan sam ja kompletne situacije u drzavi,jest da smo u ku*cu,jest i to da trebamo svi kao nacija da podignamo svijest na visi nivo,i znam da nisam ja jedini,ali ne moze me niko ubijediti da ne moze bolje.

Ne govorim vise ono tipa "Bice bolje" nego sam sad u fazonu "nek ostane ovako kako jeste samo da ne bude gore od ovoga"
A sigurno je da moze jos gore.
Jednostavno,lazu nas svi redom a mi ko neke ovce. I sad svejedno kupe bodove istim tim 9. januarom koji treba da nam bude svetinja.

(izvin'te ako sam malo ispao iz okvira teme)

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Ma moze bolje ......i trebalo bi......ali koji god dodje na vlast zaboravi zasto je tamo i gleda samo sebe.......malo smo mi kao narod otisli svi u kurac.......tacnije postali smo bezosjecajni na sve.........pare i trka za zaradom su nas napravile bezosjecajnim gadovima.....nova vrsta kapitalizma........a i nova vrsta naroda

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka

Ovo sam previdjeo i nije upuceno meni ali svejedno da pitam Kristijana.....posto sam bio na Vlasicu.......kad se desilo to nacinjanje prnjavorske brigade desilo.....koje godine i koji rejon -predio na Vlasicu.....da li taj vojnik vrs prezivio i predaju na Vozuci......i o kojoj muslimanskoj formaciji govoris......

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 15:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Citiraj:
I sad svejedno kupe bodove istim tim 9. januarom koji treba da nam bude svetinja.

Е у мојој глави га ниједан од њих не може сакупити. Мој једини предсједник је Радован, а једини генерал Ратко.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 15:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Apr 2013, 13:31
čuj ovog magarca:
http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 99591.html

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Citiraj:
Додик, Бећковић и Кустурица о прослави Дана Републике

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је у Београду са српским академиком Матијом Бећковићем и прослављеним режисером Емиром Кустурицом разговарао о прослави Дана Републике Српске - 9. јануара.

Саговорници су током сусрета истакли значај предстојећег обиљежавања 9. јануара као Дана Републике, посебно након неприхватљиве и политички мотивисане одлуке Уставног суда БиХ када је ријеч о Закону о празницима Републике Српске.
Додик, Бећковић и Кустурица су оцијенили да је управо због тога 9. јануар потребно обиљежити још снажније и свечаније, те на тај начин упутити поруку и домаћој и свјетској јавности да Срби никада неће одустати од обиљежавања датума када су постављени темељи Републике Српске.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=181232

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 22:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
motozeljo je napisao:
Ovo sam previdjeo i nije upuceno meni ali svejedno da pitam Kristijana.....posto sam bio na Vlasicu.......kad se desilo to nacinjanje prnjavorske brigade desilo.....koje godine i koji rejon -predio na Vlasicu.....da li taj vojnik vrs prezivio i predaju na Vozuci......i o kojoj muslimanskoj formaciji govoris......

Ne znam tacno koja jedinica , znam da nije iz 7 muslimanske bio kao da nije ni u krajiskoj koja je djelovala u tr.. lik je iz bugojna pa sad ne znam gdje je bio ,, da ovaj sto je dva puta uhvacen je ostao ziv ,jos da kazem da su mnogi momci ostali na vozucoj zivi koji su se u prave ruke predali , nekoj drugoj jedinici , a ne arapima ili 7 muslimanskoj , govorio mi je da je u olovu bio zatvor za vozucanske zatvorenike i svi su zivi ostali ... cak kad je dosao bus u olovo sa zatvorenicima , narod nije mogao skontat ko su , mislili da su iz armije im nudoli rakiju hehe pa se popilo , ovo mi je stric pricao koji je bio u olovu u zatvoru ..

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2015, 19:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Povodom proslave Dana Republike 10.1. u 12 00 h bice organizovana javna projekcija filma Djeca. Projekcija je dogovorena u sledecim gradovima/opstinama:

Trnovo - Centar za kulturu
Vlasenica - Centar za kulturu
Istočno Novo Sarajevo - Centar za kulturu
Foča - Centar za kulturu i informisanje
Bijeljina - Centar za kulturu
Lopare - Centar za kulturu
Doboj - Centar za kulturu i obrazovanje
Trebinje - Kulturni centar
Prijedor - Prijedorsko pozorište
Mrkonjić Grad - Dom kulture - pozorišna sala
Banja Luka - Multipleks Palas

Za sve koji ne znaju film Djeca Denisa Bojica je dugometrazni dokumentarni film koji dokumentuje jedino i poslednje svjedocenje cetiri prezivjela srpska roditelja koji su u proteklom ratu izgubili po troje djece koja su poginula kao pripadnici VRS.Tri majke koje su izgubile po tri sina i oca koji je izgubio dva sina i kcerku.Dodjite i pogledajte najvecu ljudsku i jednu od najvecih srpskih tragedija ikad.Djeca.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2015, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Očekuje nas najglamuroznija proslava Dana RS

Ovogodišnja proslava Dana Republike Srpske, 9. januara, biće najglamuroznija do sada, posebno zbog neprihvatljive i politički motivisane odluke Ustavnog suda BiH, koja se odnosi na Zakon o praznicima RS, kada su na inicijativu člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, bošnjačke i strane sudije preglasavanjem ovaj dan proglasile neustavnim!

Kako Press saznaje od dobro obaviještenih izvora uključenih u organizaciju, prigodan program počeće još 28. decembra i trajaće narednih 13 dana. Obilježavanje Dana RS pratiće i posebna kampanja, a pri kraju je izrada promotivnih video-spotova, fotografija i letaka koji će biti objavljivani u štampanim i elektronskim medijima, na društvenim mrežama, bilbordima te biti dijeljeni građanima širom Srpske.

Kako nezvanično saznajemo, budžet planiran za niz manifestacija povodom Dana RS znatno prelazi iznos od 110.000 KM, koliko je bio ranijih godina. Centralna manifestacija biće održana 9. januara u banjalučkoj sportskoj dvorani "Borik" gdje se očekuje prisustvo oko 1.200 zvanica iz RS i regije. Svoj dolazak su, prekjuče nakon sastanka premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika RS Milorada Dodika u Beogradu, potvrdili gotovo svi članovi Vlade Srbije.

Bećkovićeva besjeda
U srpskoj prestonici je, kao što je naš list već objavio, prekjuče održan i sastanak Dodika s akademikom Matijom Bećkovićem i režiserom Emirom Kusturicom, a kako saznajemo, dogovoreno je da Bećković održi besjedu u "Boriku", dok je Kusturica zadužen za režiju cijele manifestacije. Značajnu ulogu u umjetničkom dijelu programa imaće i članovi Srpske akademije nauka i umjetnosti (SANU).

- Zvanični program obilježavanja Dana RS počinje 28. decembra, kada će predsjednik Dodik početi da organizuje prijeme za delegacije iz oblasti sporta, kulture, zakonodavne i izvršne vlasti u RS, za saveze nacionalnih manjina, predstavnike vjerskih zajednica, privrednike i brojne druge istaknute ličnosti. U predstojećim danima biće niz uličnih akcija u svim većim gradovima, kako bi bio promovisan ovaj važan dan za Srpsku, a 29. decembra počinje emitovanje promotivne kampanje. Dodjela odlikovanja i sjednica Senata RS zakazana je za 8. januar. Centralna manifestacija, odnosno svečana akademija, biće održana 9. januara u dvorani "Borik". Novina je i koncert Miroslava Ilića, koji će tog dana biti održan u Istočnom Sarajevu - ispričao je sagovornik Pressa koji učestvuje u organizaciji svečanosti.

Veliki trud
On je dodao i da svi ulažu veliki trud i energiju kako bi Dan RS ove godine bio obilježen što svečanije i glamuroznije, kao i da su zadovoljni dosadašnjim tokom priprema.

Bivši predsjednik RS i predsjednik Akademije nauka i umjetnosti RS u Banjaluci, Rajko Kuzmanović, kazao je za Press da se manifestacija ne organizuje u inat odluci Ustavnog suda BiH, ali i da RS nema namjeru da odustane od proslave ovog dana.

- Odluka Ustavnog suda BiH još nije ni stupila na snagu i obilježavanje 9. januara, formalnopravno gledajući, još nije osporeno - istakao je Kuzmanović.

http://pressrs.ba/info/vijesti/ocekuje- ... 23-12-2015

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2015, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Dolazi vam i Vučić na proslavu! Još vam je on nedostajao!

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2015, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Cujem da se kace zastave na prozore i balkone za dan republike.....

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2015, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
_Krol_ je napisao:
Cujem da se kace zastave na prozore i balkone za dan republike.....

Istina. Masovno se poziva raja da 9 og okaci na balkon/pprozor zastavu. Ovaj Dan Republike ce biti bas bas proslavljen, u inat supcima iz pederacije i ustavnog suda. I neka !

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2015, 00:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
g|e@ck je napisao:

Predstavnici vlasti iz Srbije su uvijek dobrodošli u Republici Srpskoj, pogotovo kad su u pitanju ovakve proslave. Tu nema ništa loše.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2015, 01:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kusta mora da do 9. janura spremi svoj najvatreniji govor u životu. Neka ne štedi mastilo i ljude.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2015, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Philby je napisao:
g|e@ck je napisao:

Predstavnici vlasti iz Srbije su uvijek dobrodošli u Republici Srpskoj, pogotovo kad su u pitanju ovakve proslave. Tu nema ništa loše.

Čak i SNS! Ja njih nikada ne bih zvao ni na kakvu proslavu! Da mogu već bi vas sutra prodali za neko od obećanja Evropske Unije. Sadašnja vlada Srbije je najgora računajući od Takovskog ustanka!

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2015, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Није гора од ДОС издајника.

Морамо бити свјесни чињенице да ми зависимо од званичног Београда и да су политички представници Србије гарант Дејтона, самим тиме и најпожељнији гост. Волио бих и ја да нас има 30 милиона у Српској и да никог ни за што не ...., али нашу браћу с оне стране Дрине имамо и ако њих нећемо звати на своја славља и прославе, онда стварно не знам кога ћемо.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2015, 09:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Nema veze ko je na vlasti. Mnogi iz RS bi voljeli da je drugi vojvoda predsjednik i da on dolazi, ali to su predstavnici izabrani na izborima i mi trebamo da ih ugostimo bez obzira na stranku iz koje dolaze. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2015, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka

Ej krol mani se kradje ideja ......ja prvi pisao o kacenju zastave......i izvrsio sve pripreme za isto......trazicu zastitu autorskih prava 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]