malo iscitavam forum,pa mi,citajuci temu o Totalu,i ostalim provajderima,pogotovo Elti,pade nesto napamet kako se covjek na dobro lako navikne
kad je televizija u pitanju,ja nikad srecniji u zivotu nisam bio nego kad sam juna 1994 uspio na svom crno-bijelom portablu pogledati polufinala sp u USA,gdje su igrali brazil-svedska i bugarska-italija
bio na odmoru,danima nema struje,dodje mozda na koji sat sedmicno....i ja iskoristim taj dolazak da napunim neki ogromni akumulator koji sam negdje nabavio,ni dan danas ne znam da li tenkovski ili traktorski.....i cekam to vece polufinala da spojim portabl da vidim hoce li proraditi!!
ta sreca i to ushicenje kad se televizor upali,a u ponoc,uz komentar dragise cporsovica, na teren istrcavaju romario,tafarel,dunga,dallin,kennet andersson,bebeto,a poslije njih stoickov,leckov,kostadinov,baggio,massaro,baresi,maldini.....to je nesto sto je tesko opisati...citav grad u mraku,sankcije,vise niko ni one agregate ne koristi ejr je i nafta i benzin ko suvo zlato,a ja i kolega kod mene na balkonu gledamo polufinala uz pivo!!
jebo te zivot!!!
pa ona drama,kad pred kraj utakmice slika pocne da se suzava sa jedne ili druge strane...hoce li akumulator izdrazati do kraja.......
a sad struje ima stalno,od 140 kanala ispadne jedan pa ih ostane samo 139...drama...histerija...psovke...ljudi vrijedjaju jedni druge,ujedaju....zlo....
u sta smo se pretvorili
sad nam ne valja slika na ovom kanalu,na onom je bolja,glup nam je ovaj komentator,onaj je mnogo bolji....
nije ovo samo post namjenjem za temu elta,i ja se u svom poslu svakodnevno susrecem sa slicnim pitanjima....
vise neko moje filozofiranje o zivotu,a pogotovo tacnosti one misli "nije bogat onaj ko mnogo ima,vec onaj kome malo treba"