banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
idemo redom...

Srbija: ono je strašno šta su crnogorci uradili... "stručni žiri" nije dao NIJEDAN glas onoj jutro curi... totalno podlo. umjesto toga da idu oni jadni boy-brđani (domaća varijanta boy-banda)...
ali opet, jutro je isto kao lane... bolje bi bilo da je pobijedio moj imenjak :D

Hrvatska: to je bila parada loših pjesama i evrovizijskih pokušaja. Mislim, poslušajte samo magazin. Tačno su ljudi bili uvjereni da će im to proći... e pa nije, prošla je još jadnija pjesma od njihove... hrvati nek računaju na zadnji kvartal mjesta

Bosna: Deen - bez komentara. Maja Tatić je bila OK. Ne mogu reći da su toliko loše feminnem (sjećam se Nede sa idola, haha), ali pjesma je očito na ABBA foru. Ja sam glasao za poslednju pjesmu, nešto "everything she'll do..."
ne znam samo zašto ove godine nije Srbin pobijedio... vjerovatno će sledeće, da ne bude previše providno.
uostalom, nije ni bilo dobrih pjesama. Ako je vukojević ono pravio 6 mjeseci onda LOL :lol: :lol: :lol:
a posebno je "divno" što "stručni žiri" ima glavnu riječ... zato su feminnem i pobijedile.
Ma ok, tipična eurovizijska pjesmica, neće proći tako loše...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
..ma nista necu reci sem da je JADNOOOO bas.. :cry:

..a btw, ona pedercina od dina je imala vise sminke na sebi nego sve zenske zajedno...a stash`, babin mali... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Warlock je napisao:

Steta sto je Igor izgubio... propade nam kljuc...

Mislim da ipak nacionalni kljuc postoji. Evo i obrazlozenja !
Na prvom eurosongu gdje smo bili svi zajedno pobjedila je Maja (Srbi),zatim Mia Martina(Hrvati) a zatim Deen (muslimani). Znaci trogodisnji ciklus je zavrsen i krece se od pocetka ali novim redosljedom da ne bude sve bas tako providno. To znaci da slijedece dvije godine pobjedjuju Srbi i muslimani. Zivi bili pa vidjeli :)

P.S. Jadan je ovaj nas Balkan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 13:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2005, 16:05
E pa nema veze sto su Hercegovke,ja ih ne priznajem kao takve! :x Ucestvovale su na hrvatskom Idolu,tamo izdaju album ,a predstavljaju BIH na eurosongu.....Ma ne znam ni ja.....sve je ovo jedna velika smijurija....a one izgledaju ko' da su sad vidjele sta je mikrofon pa se dernjaju "zovi,zovi....." :mad: ....I No Name je namjeravao da napravi nesto slicno Lanetu :evil: ,a cujem i da Boris Novkovic ima text tipa "Dunavom brodovi plove da li se bar jedan zove Sanja,Sanja" Nisam cuo....al' tako kazu ..... boze,samo kopiraju...A Mija Martina sinoc povela se za Ruslanom...... :drinking: :drinking:

Pozdrav :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 13:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2005, 16:05
ah, da umalo da zaboravimo....i kad bude Evrovizija u Kijevu ,susjedi glasaju za susjede!!!! A stvarno nije sinoc bilo prave pjesme ......Mislim da su se i Igor i Tinka Milinovic previse nadali ,pa su se posteno razocarali..... Medjutim najsmjesniji su bili oni likovi sa pjesmom "No more"-onaj Spanac i Bosnjak... :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 13:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Sep 2004, 08:12
Citiraj:
Srbija: ono je strašno šta su crnogorci uradili... "stručni žiri" nije dao NIJEDAN glas onoj jutro curi... totalno podlo. umjesto toga da idu oni jadni boy-brđani (domaća varijanta boy-banda)...

Sta je strashno??Sta fali pesmi koja je pobedila?Da se razumemo,ja sam iz Srbije,nemam veze sa CG,ali ne vidim da su uradili bilo sta sto mi nismo proshle godine,al to vecina zaboravlja!Svi su ishli na isti fazon-ETNO!

Pesme su bile strava i uzas,sve do jedne!A ta pesma "jutro" je skoro na istu foru kao pobednichka pesma!Joksmovic je ove godine profulao i to je takO!

Ovi klinci ne pevaju loshe,ne istichi se nichim,al posle "Lane moje",sve dodje kao smece!Jer je samo jednom jednistveno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja cu samo da kazem da Deen ima vishe shminke nego ja... Ali, najgore od svega je ipak bilo ono na pochetku kada je on plesao i pjevao uz svoju "pobjednichku" pjesmu. Jeste vidjeli onog prsluchica? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 14:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2004, 17:32
Lisa_Simpson je napisao:
Ja cu samo da kazem da Deen ima vishe shminke nego ja...

pa sta ima veze ko koliko sminke ima???????
mislim da je vazno kakva je pjesma *ebes sminku i style...
ako se njemu dopada i ako ima tako uspeha neka se smika koliko hoce...

ali izvinite sada imam jos jedno pitanje jer mi se neda sve ovo gore da citam :D

ko pjeva za scg?
ko za bosnu?

thanks

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 14:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Sinoc sam malo gledao onaj BH Eurosong, (Evropesma, Evropjesma, Europesma, Europjesma :lol: ), ako se tako moze nazvati...

Posto nisam puno gledao, ne mogu bas iznijeti misljenje, ali mogu komentarisati ono sto sam vidio...
-Kad je prikazalo Deen-a iz daljine u onom rozom 'odijelu', sa dugom kosom i sa 5 kg sminke, stvarno mi se ucinilo da je zensko! :lol: :lol: :lol: Sramota ljudskog roda... :D
-Meni nista ondje nije bilo jasno... cas prikazuje neku pjesmu stranu, pa ovaj neki pjeva nesto drugo, pa pola strano, pola "domace"...
Nista niscim!!! :o
-Toliko mi se zgadila ona "nasa" 'Evrovizija', da je prosto nisam mogao gledati. Srbijanska i Hrvatska su se mogle normalno gledati, bile su OK, ali ova... :violent1: :pukeright:
Jos kad ona rece: "Ej djeste BA raja!"... :pukeleft:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pogledao sam sinoc malo taj bheurosong05 i kao sto sam i pretpostavio bilo je debilno
koliko sam uspio da vidim ziri su opet sacinjavale nestrucne osobe (a ima li strucnih uopste u bih?) kao npr. Pile i ona Dijana sto je radila na ATV-u
pjesme su bile uzas a najvise sam se ismijao onoj chobanskoj pjesmi od Martine : oooj ooooooooj oooooj ruzo ruzice oooooj
buhahahahhahaha
na kraju krajeva ove izabrane tri plavusice mislim da su dobile glasove samo radi exponiranja svojih tijela jer im pjesma nije nesto a glasovi pogotovo
za scg ne znam jer nisam pratio poslije Beovizije kad sam vidio sve anonimuse i naravno Dzej bilo je jasno da ni tamo ne znaju sta je uopste festival Eurosong
Hrvati se jadni gube, ove godine su pravili neku "Dorinu skolu" kao u fazonu kome zvoni Dora, buhahahahahha, ne znam kakva im je pjesma ali cuo sam nekoliko stvari i odustao

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
zao mi sto onaj vukojevic ne pobijedi. covjek pjeva li pjeva na bh eurosongu, pa neka pobijedi vec jednom :D !!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
I_am je napisao:
zao mi sto onaj vukojevic ne pobijedi. covjek pjeva li pjeva na bh eurosongu, pa neka pobijedi vec jednom :D !!!!!!!

Ako nista drugo :):) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
jad, tuga i cemer. mislim, ko izabra onaj bh strucni ziri. zar se oni debili mogu nazvati dovoljno kompetentnim osobama da nekome daju glas. smijesno. prava smo kvazi drzava. zato je sve moguce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

raduljuša, lakićka i pile su bili samo u publici. Naravno, "stručni žiri" je stra'obalan :) kao neki dipl. muzikolozi, pa staviše još i onog nazalnog dejana kukrića.... ccc

samo jedna feminemka je iz hercegovine, ali porijeklom, da se razumijemo te cure su iz Hrvatske!

a Mija Martina, jao jadnice, majko mila! još je ta debela krava bila puna sebe i nadala se da će pobijediti, vidjelo joj se u ponašanju!!! hej, hej... ruslana da je ono vidjela, plakala bi jadna, od smijeha...

Tinka je standardno bila dobra, ali ne dovoljno... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 18:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Ima li gdje da se to vidi ili barem cuje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Dust je napisao:
Ima li gdje da se to vidi ili barem cuje?

da, ima li neka stranica na netu???
i mozete li mi malo bolje dina opisati, kakav je bio, sta je radio???
jel pjevao in the disco???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 19:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2004, 17:32
e da i mene zanima ko je sta pjevo i ko ce sada ici
za bosnu na eurovisiju¨....

i ko ide za scg????????
jel no name?????jeste jeste koliko sam cula oni idu sa pjesmoj: zauvjek moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨
a citala sam danas kao da je trebala jelena tomasevic pobjediti i da je sve bilo namjesteno.
sad dal je tako neznam.

:roll: jel bolan ko sad ide za bosnu?????????? :roll:
deen sigurno ne jer on i nebi smjeo i ove godine da ide posto je vec prosle!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pročitaj postove malo iznad... za nas idu hrvatice feminnem, sa pjesmom Zovi. finalistkinje 1. hrvatskog idola. za srbiju no name, a da li je namješteno, nije ni važno, obe pjesme su loše.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Dijana, ajd' ziva bila, nemoj nas maltretirati ovuda... osnovna funkcija foruma je da se CITANJEM POSTOVA (na odredjenu temu) dodje do zeljene informacije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2005, 22:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Citiraj:
E pa nema veze sto su Hercegovke,ja ih ne priznajem kao takve! Ucestvovale su na hrvatskom Idolu,tamo izdaju album ,a predstavljaju BIH na eurosongu

Svasta..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]