banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 242  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premier League
PostPoslato: 30 Okt 2015, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Vuk Mandusic je napisao:
Dobar je posao Van Gal uradio, njegovo obecanje je da sledece godine osvaja titulu.

I ti si vjerovatno obecavao u skoli, pa pogledaj na sta si ispao.

Kakve ti gluposti mozes napisati, to malo ko moze.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
zerocool je napisao:
Jest ti mozes lupati.. Pa United je vece ime od tih sto si nabrojao 5 puta zajedno. Ne treba njima LS da dodje igrac, pogotovo ne kad bacaju ovakve pare, tad svaki igrac zna da ce biti u LS sljedece sezone. Ovo isto bi mogao i Moyes napraviti, kao i bilo koji drugi trener. A najgore kad potrosis pola milijarde i igra ti je go kurac.

A i dalje nemas sistem, nemas nacin ako igras, nemas okosnicu tima vec samo gomilas igrace

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A najgore kad potrosis pola milijarde i igra ti je go kurac.

A Hertz se cudi kako Milan igra... Mihajlovic da je potrosio jos 450 miliona evra na pojacanja sada bi bio u vrhu tabele, a mozda i prvi. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol:
Pravda za Sinisu! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
shakal je napisao:
zerocool je napisao:
Jest ti mozes lupati.. Pa United je vece ime od tih sto si nabrojao 5 puta zajedno. Ne treba njima LS da dodje igrac, pogotovo ne kad bacaju ovakve pare, tad svaki igrac zna da ce biti u LS sljedece sezone. Ovo isto bi mogao i Moyes napraviti, kao i bilo koji drugi trener. A najgore kad potrosis pola milijarde i igra ti je go kurac.

A i dalje nemas sistem, nemas nacin ako igras, nemas okosnicu tima vec samo gomilas igrace

Nema sistema kada Runi nije u formi da ga moze neko istjerati iz igre i ubaciti Cupavog Felainija vidio bi igre, covjek je propao fizicki i svakako, ali sta tebi govoriti kada nisi gledao Manc ove godine vidis jednu dva meca.
LS proce se grupa, prvenstvo u vrhu, i kao los Van Gal.

Mojes svoju cerku i zenu ne moze pratiti kamoli jebeni Mancesterski junajted, jebo vas on.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mojes da je imao ove igrace, isto bi sada bio na 4. mjestu na tabeli. A sada uzmi drvene bojice, list papira i crtaj da bi razumio.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O tom ti i pricamo samo si ti tuta. Nemas sta mijenjati Runija za Felainija. Prvi je napadac, drugi to nikad nije bio. E sad sto n gura Runija nazad pa mislili dobiti svjetskog veznjaka...ahaaa al' zamalo. Prije ce proci k'o nesretni Alan Smith kad su mu to uradili.

U tom je stvar, u Jedinstvu se ne zna ko sta igra i zato bi Mojes ili vecina sadasnjih PL trenera isto mogla uci u top 4 sa onim igracima i nista vise.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Al ga iskopa,Alan Smith. Iz Leedsa došao ako se dobro sjećam? Kakav napadač,a ovamo zadnji vezni lagano. Izgleda da mu je narav bila za tu poziciju :-)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Njega su tamo unistili, nema veze sa Van Galom, al' on upravo to sad radi drugom cistom napadacu

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 19:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2013, 11:48
Krsten trener da je dosao u Junajted ove sezone bi se prosetali kroz ligu gledajuci konkurenciju. Van Gal je veliki teoreticar i filozof dve godine o sistemima svojim prica a UTD nije vise od 5 lijepih utakmica odigrao. Najdosadniji fudbal u ligi igramo i uz to potrosena gomila $. Martial spoji par dobrih utakmica ovaj ga prebaci sad na krilo...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Ekstra je Van Gal, nek ostane jos 10 godina...

Čovjek prvo otjera DiMariju, sad će i Depaya, a Marsijala prebaci sad na krilo, taman kad je čovjek dao par golova. Govoriti da Runi nije u formi je glupost, pa kako čovjek da daje golove kad mu saigrači nisu stvorili ni jednu jedinu šansu... Šta treba, uzeti loptu na 30 metara, prevodati 5cu i dati gol?

Previše oni svi jedu govna, više vole ne izgubiti nego pobjediti, jer kad ne izgube mogu srati da nisu imali sreće itd... Čovjek kaže da je ponosan na tim, a nije imao ni jednog pokušaja na gol za 45min. Znači niko od igrača nije se okrenuo prema golu i šutnuo loptu, makar ona otišla 20 metara preko gola... Super je to filozofija i sistem, nema šta... uradio je odličan posao VanGal.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Kako je nadrkan ovaj forum iz posta u post to potvrdjujete.

Kad je Fergi otisao gotov Mancester nece se nikad vratiti, kad je dosao Mojzi slavlje nece se nikad pojaviti, i dodje VanGa i krene preporod i pocnu srati puno se trosi losa igra, i kada se dogodine uzme titula onda ce biti losa igra.

Van Gal je referisao kada je uzeo klub pod svoje kako ce se odvijati i za sada lik se drzi toga.

Celzi, City, Barsa, Real, Bajern, PSG mogu bancito i kupovati, a mocni Manc treba uzmati iz pogona igrace i parirati im, ajde ne serite.

Gledajte Klopa i Murinja.

@Barsa
Ni jedan mec nisi gledao Runija idi se poklopi spekulantu, covjece nedokazni Runi ne zna nista, lopta se osbija od njega, primiti ne zna loptu, masu pogresni pasova, mrtve sanse masi, prazan go masi, penale masi, lik je fizicki i spihicki aut, pao je u svim aspektima, to zna svaki fan Manca, a spekulant kap ti, sere.

Poslednji put menjao Vuk Mandusic dana 30 Okt 2015, 22:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
[video]http://www.youtube.com/watch?v=GJXKYUD-drk[/video]

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Baš je VanGal preporodio Junajted. :lol:

A šta ako se dogodine ne uzme titula, pa ode VanGal. Oće i novi trener preporođivati Junajted?

Vuče, kao što ja vidim da se Chelsea raspada, ne mora mi niko to govoriti, a razloga za to ima milion, a najmanje su fudbalske prirode. Tako bi i ti trebao vidjeti da je Junajted go kurac, da nemaju ni kvalitet, ni igru, ni trenera, dok god je Van Gal u klubu tako će i biti. Pobjeđivat će ove slabije ekipe na silu, gubit će od jačih i to je to. Nema tu previše filozofiranja.

I niko nije osporio to ni sekunde da ne treba kupovati, nek kupe čitav tim ako hoće. Sa svojim parama nek rade šta im je volja, isto tako je glupo pričati o trošenju City-a, PSG-a, Chelsea. Ionako znamo da kraljevski klub ne pita za cijenu, kad zafali traže od Angele Merkel. Takav je fudbal danas, nek se roka pa dokle bude išlo, bude...

Ali samo da uporedimo: City: Sterling, DeBruyne, Otamendi, Delph - United: Depay, Martial, Schiderlin, Bastian, Darmian.

Umjesto DiMarije dovedeš nedokazanog klinca, isto tako kockaš se sa 50mil funti tinejdžerom, koji je doduše pokazao se zasad dobrim, dovodiš istrošenog Švajnija koji je zasad pokazao:NIŠTA!
Darmian i Schinderlin su dobra pojačanja, pogotovo ovaj drugi, ali to nije world class. Sa njima ne možeš osvojiti prvenstvo, a LŠ da ne govorim.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koji trener ne bi "preporodio" ekipu sa pola milijarde? A i preporodio u kom smislu? Igraju uzasno, PL nikad slabija i opet taj preporodjeni United nije na prvom mjestu, a sa ovom igrom nece ni biti. Protiv Citya nisu imali ni jednu sansu, na svom terenu? U LS gube od PSV, muce se sa CSKA, Ako je to preporodjena ekipa, onda svaka cast.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Stvarno Vuce pretjerujes.
Simpatisem i ja Utd ali igra je go qrac.

Ima Utd odlicne igrace da igra odlican fudbal, ali ocigledno da ih Gal sputava.
To je tako bilo i prosle sezone a iugleda da ce i ove biti.
Niko na ovom svijetu nije SAF pa da moze raditi ono sto je on radio.
Stavi Kerika na stopera ovaj odigra odlicno.
Pa izvede protiv arsenala 6-7 defanzivaca i uzme ih itd itd.
Jedostavno nemaju treneri tu magiju koju je imao on i to je tacka.

Van gal je imao sve pare ovog svijetanda sebi dovede sta mu treba.
Doveo je napadaca trebao mu je i sad ga salje na krilo. A malo je prespreman u spicu.
Doveo krilo sjedi mu na klupi a njegovo mjesto krpi napadac. Salje cupavog u napad.
Kupio defanzivnog veznog i nije mozda dvije utakmice tu odigrao. Ili igra l.beka ili je na stoperu. Mislim sta koji qrac izmislja.

Mislim da se van gal pogubio i da ce poslije ove sezone sam otici ako ima obraza.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Koji trener ne bi "preporodio" ekipu sa pola milijarde? A i preporodio u kom smislu? Igraju uzasno, PL nikad slabija i opet taj preporodjeni United nije na prvom mjestu, a sa ovom igrom nece ni biti. Protiv Citya nisu imali ni jednu sansu, na svom terenu? U LS gube od PSV, muce se sa CSKA, Ako je to preporodjena ekipa, onda svaka cast.

Kad mi napišeš nikad slabija razbio bi te. :D To što sporije započnu sezonu i odigraju koju lošu utakmicu u LŠ ne znači da je nikad slabija. Sve 4 ekipe će proći grupe, a onda šta bude biće... Te sve ekipe su u top10 timova evrope, ne može biti nikad slabija da ga jebeš... Uglavnom je i dalje najjača liga na svijetu, i najteža.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najjaca nije, eto kad ja koji mrzim Spanske cigane, moram reci da su oni. :D Engleska jeste najzanimljivija i tu manje vise svako moze uzeti svakoga, ali da je najjaca, nije. A nikad slabija mislim u proteklih recimo 7-8 godina, realno iz godine u godinu PL jeste sve slabija, to pokazuju i rezultati u Evropi.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
A koji je kriterijum za ocjenjnjivanje najjače lige, sem subjektivnog stava?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako ne znas kako ces, uvijek mozes uzeti u obzir rezultate u Evropi i onu listu od UEFE (koja i lici na nesto za razliku od FIFE). A tamo Spanija ima toliku bodovnu prednost, da im mozes odbiti jednu sezonu i opet ce biti prvi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 242  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]