DeadOne je napisao:
Mr.X je napisao:
Imajuci u vidu da si amerikanac nisam ni ocekivao da ga razumijes.
jer vjerovatno bi ti bilo smjesnije da sam rekao -kisa pada trava raste.
To je cista uvrjeda, i to velika, jer se ja ponosim svojim smislom za humor. Zuti karton, iz razumijevanja.
Mr.X je napisao:
Tvoje skracenice mozda znace meni a to nisam ni rekao da ne znace ali sta znace NAMA, hey citaj moje rjeci pravilno. Ja ukljucujem druga ljudska bica koja nisu imala priliku da ikada vide fakultet ne zato sto su gluplji ili debilniji vec zato sto nisu mogli, kako financijski tako fizicki.
Kako mislis da oni razumiju tvoje skracenice.???
I eto.
Ja jos uvjek umalo ne slomih nogu u mom tunelu od silnog mraka.
A njemu do hrane?
Google vazi i za druge, da ne lutaju u mraku. Znam ja i to dobro da mnogi ne mogu ono sto se meni moze jednostavno. Do prije 3 godine i meni je buducnost bila takva, a onda sam ludom srecom (na neki nacin mozda i zaradjenom) dobio sansu. Tu sansu sam iskoristio, i sad sam gdje jesam. Zao mi je ako si ti i dalje u mraku, al' pitaj me konkretno pitanje pa da vidim mogu li da odgovorim.
Sam si zakljucio uvredu?/

Vidis, kod nas je sto vi smatrate uvredom mi salom, ozbiljno, zato vecina ljudi ne razumiju ovaj humor dok ne upoznaju Britansku kulturu a sa obzirom da je veoma stara drzava i IMA istoriju i na neki nacin je sve povezano, sad se ti vjerovatno pitas o cemu ja pricam i kakve to ima veze sa tobom , ali vjeruj mi bilo je vrjeme kad sam se i ja upitao da li je to uvreda ili sala? Ako recimo ja kazem da Bosanci nose trenerke suskave i kazem made in Germany worn in Bosnia , ti nemas pojma o cemu govorim( a mozda i imas) , ovo je sala, I to velika, jedina ralika sto u ovoj sali ne moras reci SALIM se da bi se podrazumjelo "saljivim dokumentom" nego je ostavljeno na tebi da pronadjes saljivu stranu u svemu tome.
U bosni kod nasih ljudi, svi se sale i i niko se ne smije dok neko ne kaze salim se?? E pa ovo je smjesno ne mislis li.
Zakomplikova ja ovdje?!
Da sumiram Svako ima svoj nacin za humor, ti eto kazes volis svoj humor, to je do granica u kojima imas spoznaju o humoru.A da zadubis u istrazivanja i topike za koje ne znas onda shvatis da postoje vise nacina da se nasmijes. Elem koji je meni, i objasnjavanje o humoru, mora da sam lud.
Zao mi je ako si se uvrjedio, nisi trebao, jer bar te razumjevanje - kisa pada trava raste,- fraze stavi na nivo razumjevanja kao normalno ljudsko bice ni vise ni manje.Sto je opet odlicno.
Pricaj nam malo o sebi.
Pozdrav