banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: vrli svijet
PostPoslato: 23 Sep 2015, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Kompjuterski ekspert konta da prepakuje par komponenti i poslije uživa u ostatku nove konfiguracije. Samo ko mu garantuje da će sve biti kompatibilno i bez puno bagova? :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
I zamisli prespoji par žica pogrešno? :tard:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2015, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Mislim da bi im lakše bilo da presade čitavo tijelo bez glave, a ne samo glavu :)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2015, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako neko hoće moju glavu, dajem besplatno. Poželjno da budem donator za neko žensko. Ništa pervezno, nego samo u naučne svrhe.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2015, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Whotanoob je napisao:
Mislim da bi im lakše bilo da presade čitavo tijelo bez glave, a ne samo glavu :)

Pogledaj Self/less

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2015, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ReZan1ab-7Q[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2015, 14:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/17 ... dine-video
Elitna droga.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2015, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Citiraj:
Last week, Tony Harris, a 50-year-old electronics repairman, uploaded a photo to his Facebook page - something different from his standard fare of videos and memes and images of his three children.

This one showed his wife, Amber Crane, grinning up at the camera, clutching thick stacks of cash in both hands. More money sat piled in her lap.

"I misplaced $60,000.00. I hope my wife didn't go shopping with it," the caption joked.

"Stop playing," a friend wrote back.

Precisely a week later about 11:30 at night, police said, three young men walked into his home on the 1100 block of South Ruby Street in Kingsessing, where he has lived for decades. Where he always kept his door unlocked.

Two confronted Harris in the living room, where his two youngest children were sitting on the couch Monday night.

One held a gun to his wife's head in the kitchen.

"Where's the money?" they demanded, over and over.

As the intruders ransacked the house, Harris insisted he didn't have any money, family members said Tuesday.

Then one of the three shot Harris in the head.

He clung to life for just over eight hours at the Hospital of the University of Pennsylvania. He was pronounced dead early Tuesday morning.

On Tuesday, Harris' family gathered at his home - where his blood still stained the front steps. And they puzzled over that Facebook post, which they said they believed had cost him his life.

Homicide Capt. James Clark said police were aware of the post, and said it was "possible" it was connected to the case. But he cautioned that detectives were "still very early in the investigation."

Harris' family said they believe someone must have seen that photo, with those stacks of cash, and figured he had come into money. Someone must have figured they could take it from him, they said.

But Harris' nephew Anthony Fleming said the post was a joke. The stacks of cash were simply piles of $1 bills, with $20s on top to make them seem far more valuable than they were, Fleming said.

Clark described the intruders as three masked men between 17 and 19 years old. He asked for the public's help in solving the murder, and encouraged anyone with information on the crime to call the Homicide Unit, at 215-686-3334.

Clark said the entire encounter inside Harris' house took only minutes.

Neighbors described Harris as a beloved figure in the neighborhood. They would see him outside, sitting on the porch with his three children, ages 5, 2 and 10 months. They would come to him when their phones or printers broke - he was a whiz with electronics and repaired computers out of his home.

On Monday, they showed up at the birthday party he threw for his oldest daughter, who had just turned 5.

Hours later, they watched in horror as police officers carried Harris' limp form down his front steps and into a waiting patrol car.

"Tony didn't deserve that," said Brenda Sills, who lives across the street.

She said he had helped care for the neighborhood's children - teaching them how to use computers and buying treats when ice cream trucks rolled down the block. When he had children of his own, Sills said, Harris sold his computer store on Lancaster Avenue to be closer to them and work from home.

On Tuesday, confetti from his daughter's birthday party still dotted the street.

Fleming said his uncle wanted better things for himself and his family. He had started a new business, selling cellphone plans online, and had hoped to make enough to pay off back taxes, fix his aging house up, and send his children to a good school.

"He was a really genuine guy. He really wanted the best for his family," Fleming said. "And those young kids killed him. They had no remorse, and they killed him."

Read more at http://www.philly.com/philly/news/20151 ... CQY5R3E.99

cccccc

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
Citiraj:
Na dan svog vjenčanja mladi bračni par iz Prozora Marija i Danijel prošetali su gradom do matičara u općini iako su ulice zbog radova bile potpuno razrovane.

Naime, u Prozoru su ulice u potpunom haosu zbog radova na rekonstrukciji grada što uveliko otežava svakodnevni život građana.

Ljudi prolaze samo po potrebi jer su ogromne mašine i bageri zauzeli ulice.

Međutim, Marija i Danijel su se odlučili na šetnju, bili sretni, a fotografija je naprosto osvojila društvene mreže.

Autor: N. K.

Tako je to kad u grad ima samo jednu ulicu. :badgrin:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/600931/JEZIVO-Provalio-je-bracnom-paru-u-kucu-skinuo-se-go-i-legao-u-krevet-sa-njima

Sta li se njemu motalo po glavi da se na nesto ovakvo odluci :lol:.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Neki forumas 100%

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Овај је све дигао на још већи ниво, али буклвално. :)

A pilot was forced to make an emergency landing after a drunk Irishman reportedly took off his clothes, swung his penis around and even demanded sex with a flight attendant.

The Sun Express flight from Dublin to Turkey was forced to land in Belgrade, Serbia due to altercations between the man and flight staff.

Fellow passengers reported that the man's friends cheered him throughout the incident.

A Serbian Interior Ministry spokesman said the 'Irish citizen... was visibly intoxicated, aggressive and very rude.

He insulted the crew and resisted the security guards. He even tried to physically attack our officers.

'He was quickly overcome and detained until he sobered up.'

While waiting at Nikola Tesla airport in the Serbian capital, witnesses said the Irishman's friends wearing beach clothes proceeded to drink 250 pints between them - allegedly delaying the flight 10 hours.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... mailonline

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2015, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Hertzog je napisao:
Neki forumas 100%

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2015, 13:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2015, 10:10
filozof sa vrbasa je napisao:

A kaj je očekivo, da će mu se ljudi diviti i doći mu čestitat? Ku*či se, a živi di živi.

PS Ne opravdavam, već samo kažem da me uopče ne čudi što je do toga došlo.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 04:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/novosti/svijet ... zja/333066

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
U RS 2010. - 517 razvoda, 2014 - 1106.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 03:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To oko razvoda, svašta tu ima, nekada je bio, tabu biti razvedena, danas emancipacija žena čini svoje.

Citiraj:
Časopis “Forbes” napravio je još jednu celebrity listu, ali ovog puta malo drugačiju. Iz razloga što se radi o zaradi poznatih ličnosti koje su preminule.

Na listi se nalaze poznate ličnosti koje više nisu sa nama, ali i dalje zarađuju pozamašne svote novca. Obračunata je zarada za prethodnih 12 mjeseci.

Na prvom mjestu je Majkl Džekson sa zaradom od 115 miliona dolara. Na drugom Elvis Prisli sa 55 miliona dolara.

Novo ime na listi je Pol Voker koji je zaradio 10,5 miliona dolara.

Cjelokupna lista preminulih zvijezda sa najvećom zaradom izgleda ovako:

1. Majkl Džekson: $115m

2. Elvis Prisli: $55m

3. Čarls Šulc: $40m

4. Bob Marli: $21m

5. Elizabet Tejlor: $20m

6. Merilin Monro: $17m

7. Džon Lenon: $12m

8. Albert Ajnštajn: $11m

9. Pol Voker: $10.5m

10. Beti Pejdž: $10m

11. Teodor Gejzel (Dr Seuss): $9.5m

12. Stiv Mekvin: $9m

13. Džejms Din: $8.5m

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2015, 00:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
SKANDAL NA AERODROMU Bahati Francuz se skinuo go i vređao vladiku Jovana

Blic | 30. 10. 2015. - 23:51h | Foto: O. Bunić, Ilustracija | Komentara: 3
Francuski državljanin Mišel Žan Luis, uhapšen je danas oko 13.30sati na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“ i predat nadležnom tužiocu, jer se u čekaonici, pred poletanje aviona za Podgoricu skinuo pred episkopom slavonskim Jovanom Ćulibrkom i pokazivao mu intimne delove tela.

Slika
Obratio se obezbeđenju aerodroma: Vladika Jovan
Kako za "Blic" prenose očevici događaja, francuski državljanin star oko 55 godina na kontroli je bio zamoljen da skine metalne predmete sa sebe, odnosno kaiš. Međutim, on je skidajući kaiš povukao i svoje pantalone, a potom je skinuo i donji veš.

- Jedno vreme se tako, na opšte zaprepašćenje pedesetak putnika koji su stajali na gejtu, vrteo u krug pokazujući svima svoje intimne delove. A onda je u jednom trenutku među putnicima ugledao vladiku i počeo histerično da se smeje, viče "pop, pop" i govori nešto na francuskom. Potom se uz smeh i prekrstio - priča za "Blic" jedan od putnika.

Kako "Blic" saznaje, vladika Jovan se obratio obezbeđenju aerodroma i zatražio da se pozove policija, koja je ubrzo i reagovala. Francuz je priveden i on nije nastavio putovanje.

- Izgledalo je kao da je pun prezira prema svima nama koji smo tu stajali. Kao da se iz njemu znanog razloga na taj način ruga svima nama - kaže sagovornik "Blica".

Kako prenosi crnogorski portal "IN4S.net", nakon ovog skandala, ambasador Crne Gore u Beogradu Branislav Mićunović, u čijem je društvu bio uhapšeni Francuz, intervenisao je zbog hapšenja, tražeći da se Francuzu omogući da uđe u avion i nastavi put ka Podgorici.

Međutim, nadležni tužilac doneo je odluku o zadržavanju.

Imaju đipove, a Podgorica nije na kraju svijeta.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2015, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
BUKUREŠT - Premijer Rumunije Viktor Ponta podnio je danas ostavku poslije velikih protesta u Bukureštu protiv vlade. Direktan povod za izlazak ljudi na ulice je bio požar u klubu u kome je stradalo najmanje 32 ljudi.

"Premijeru su oduzete nekretnne, a pokrenuta je i istraga protiv njega, a Ponta nije ni otišao na zakazan sastanak NATO u Bukureštu", kaže izvor iz vlade Rumunije

Više od 10.000 ljudi prošetalo se sinoć glavnim ulicama Bukurešta, a zatim se okupilo ispred zgrade Vlade tražeći ostavku premijera Ponte, ministra unutrašnjih poslova Gabrijela Opree i gradonačelnika kvarta gdje se nalazio klub.

Već neko vrijeme raste bes protiv rumunske vlade, koju mnogi smatraju korumpiranom, a požar u klubu u petak samo je dodao tom nezadovoljstvu.

Demonstranti, koji su se na kratko sukobili sa policijom, traže od vlasti da kazne ljude odgovorne za požar, najteži u istoriji zemlje.

Očevici su rekli da je požar izbio za vrijeme hevi metal koncerta u podrumskom klubu kada je iskra zapalila dekor od stiropora zbog čega su ljudi u panici nagrnuli na jedina vrata za izlaz. Oko 130 osoba nalazi se u bolnici, a desetine su u teškom ili kritičnom stanju.

[video]http://www.youtube.com/watch?&v=6oy-y454iHE[/video]

Navukao se narod na demokratiju, pa to ti je.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2015, 21:04 
Dečiji sirup za kašalj postao je novi bizaran način za drogiranje kod tinejdžera. I to nije sve. Naime, klinci se "rade" tako što sipaju jedni drugima sirup za kašalj u rektalni otvor. :lol:

http://www.espreso.rs/svet/bizar/13836- ... ampaign=ig

Spoiler:
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]