banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Okt 2015, 10:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
shakal je napisao:
Prvenstvo nesvratanih

Pa vise drzava igra na EP, nego sto ne igram...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Па кад из рачунице избациш десетак ових аматерских екипа попут Сан Марина и Андоре који су ту само да попуне број, буквално му тако дође.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Doživjeće ovo EP fijasko, žaliće se igrači na puno utakmice i opet od 2020 po 16 ekipa.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
I sada nema nas na ovom prvenstvu i odmah pocinju pljuvanja po istom. Vjerovatno je tako i u Holandiji. A to sto smo sami sebi krivi, a ne neko drugi..

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Aman šta vam je, i da je Srbija tamo isto bi pisao, ne vidim kako ovo može popraviti kvalitet takmičenja.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Barsa je napisao:
I sada nema nas na ovom prvenstvu i odmah pocinju pljuvanja po istom. Vjerovatno je tako i u Holandiji. A to sto smo sami sebi krivi, a ne neko drugi..

Ja sam pisao i prije pocetka kvalfikacija da je ovo sa 24 ekipe sranje. Ebo ih Platini.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I sta se tu ne moze promijeniti? Nista. Vecina jacih reprezentacija je igrala odlicno i otisla na prvenstvo. Nisu gledali i nije im bitno da li je 20 ili 24 mjesta. Vjerovatno ce 15-20 godina prosiriti na 32 i sta tu mozes. Ako sada, sa vecim brojem ekipa, nismo mogli proci i bolje da ne igramo na prvenstvu. Da nam tamo Madjarska ili Poljska daju 3-4 gola.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma nema to nikakve veze sa nama, i da smo otisli isto bih pisao. 16 i to je to, ako se kvalifikujes extra, ako ne ko te ebe. Najbolje jos da budu 32 ekipe, pa da na prvenstvu igraju i Farska Ostrva. A mi ne bi ni u tom slucaju. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sto je najgore i tada bi igrali oni, a nama bi nedostajao bod ili dva da odemo i mi.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Evo sad citam izjavu Vlade Jagodica da mu je dosao u ruke tajni spisak Sinisi Mihajlovica oko 20 mladih koji bi trebali zaigrati za Srbiju,a na njemu je bilo i ime Milana Djurica i daje on reagovao veoma brzo.Mozda steta za vas,a sreca za nas,vrijeme ce pokazati.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 13:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Sto se tice ove price oko Bogdanova, znamo svi za Djenovu, ali i u ovim kvalifikacijama je da svoj "doprinos". Prvo, jedna od glavnih primjedbi kad su UEFA mafiozi odlucivali o kazni je bila prisustvo Bogdanova. Ali jos vaznije, Balista Morina (budala s dronom) je rekao u intervju, da se odlucio osvetiti kad je bio u Italiji (radio tamo) i na dnevniku vidio vijesti iz Djenove gdje su prikazali kako Bogdanov i ekipa pale albansku zastavu. Otuda zastava na dronu.

A kao sto neko rece, kako niko od organa reda nije pozvan na odgovornost, redari, osiguranje, svi su propustili ljude da ulaze na teren i tuku siptare. Nikad se mi necemo nauciti.

Vidim da i Hrvati pokusavaju istu taktiku protiv Mamica i Sukera, pravi nerede ne bi li ovi otisli. Koliko vidim, Karadzic je jos tu.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
ono sto je najbjednije jest da se zadnjih 20-ak godina nikad nije lakse bilo plasirati na neko takmicenje(bilo SP, bilo EP), posto ima masa malih govnjavih drzavica, otkine se neki bod tu i tamo, uveden je i baraz....to samo govori koju si kriminalci u FSS.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 15:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
BOSS66 je napisao:
Evo sad citam izjavu Vlade Jagodica da mu je dosao u ruke tajni spisak Sinisi Mihajlovica oko 20 mladih koji bi trebali zaigrati za Srbiju,a na njemu je bilo i ime Milana Djurica i daje on reagovao veoma brzo.Mozda steta za vas,a sreca za nas,vrijeme ce pokazati.

Ma ebo vas vise Djuric k'o neki igrac. Dao slucajno dva gola i sada mi je on k'o Messi. Neka igra za pih repku, nama ne treba.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 15:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Skoro sam razgovarao sa jednim covjekom koji je upucen u organizaciju utakmica u Zenici, covjek kaze da je na utakmici protiv Izraela na stadionu BP instalirana opema za ometanje mobilnih telefona tako da na stadionu ni oko stadiona u nekom razumnom krugu nisu radili mobilni telefoni, te daljinski upravljaci, na taj nacin je spreceno da eventualno i u Zenici poleti neki dron...
Nevjerovatno je da u Srbiji nisu tako postupili kad je dolazila Albanija, ali to opet ne mijenja misljenje da mi nismo zasluzili da igramo na EP taman da se igra i u formatu od 40 ekipa...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ti u vecini slucajeva imas razmisljanja toliko naivna, kao da su te juce iz podruma pustili i do tada ti prikazivali zivot kao idealnu bajku...

Prvo, SVE utakmice na kojima igra Izrael prate ogromne mere obezbedjenja tako da ne cudi i to blokiranje signala, pod uslovom da ti je taj jedan covek koji je upucen govorio istinu, s obzirom da su kod nas svi upuceni i svi sve znaju...

Nasa utakmica protiv siptara je odigrana skoro pa godinu dana ranije, do tada je dron bio misaona imenica i nikome nije ni palo na pamet da tako nesto moze da se uradi, te prema tome zasto bi neko blokirao signale telefona, dronova i slicnih stvari, kada nije znao za tu mogucnost.

Da je organizacija bila ocajna, jeste, cim je Bogdanov bio na utakmici, pa na to jos i na terenu, ali ti general nakon bitke fazonu su smesni

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
markonato je napisao:
BOSS66 je napisao:

Ma ebo vas vise Djuric k'o neki igrac. Dao slucajno dva gola i sada mi je on k'o Messi. Neka igra za pih repku, nama ne treba.

Mislim da BOSS66, nije to zelio reci, vec nesto drugo. Nebitan je taj Milan i kao igrac i kao covjek ali nesto drugo tu se vuce godinama....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ma neobracam paznju na te komentare,nismo na istom sportskom lavelu.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Hertzog je napisao:
Ti u vecini slucajeva imas razmisljanja toliko naivna, kao da su te juce iz podruma pustili i do tada ti prikazivali zivot kao idealnu bajku...

Prvo, SVE utakmice na kojima igra Izrael prate ogromne mere obezbedjenja tako da ne cudi i to blokiranje signala, pod uslovom da ti je taj jedan covek koji je upucen govorio istinu, s obzirom da su kod nas svi upuceni i svi sve znaju...

Nasa utakmica protiv siptara je odigrana skoro pa godinu dana ranije, do tada je dron bio misaona imenica i nikome nije ni palo na pamet da tako nesto moze da se uradi, te prema tome zasto bi neko blokirao signale telefona, dronova i slicnih stvari, kada nije znao za tu mogucnost.

Da je organizacija bila ocajna, jeste, cim je Bogdanov bio na utakmici, pa na to jos i na terenu, ali ti general nakon bitke fazonu su smesni

Mozda i nisu letjeli dronovi jer pametni gase signal radi predostroznosti, budale cekaju da im se desi dron.
A kad je jedan obicni dilercic jaci od drzave bolje nismo ni zasluzili.
Pa i puno bolji bi propali i prije nas, da imaju Bogdanova, menadzere, selektore amatere u vecini slucajeva, itd....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma gase malo sutra, to ovaj pokusao proveriti tiket na poluvremenu pa nije bilo neta, a on pomislio da su mu blokirali mobilnu mrezu, a ne da je mnogo ljudi na jednom mestu pa saobracaj opterecen

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Danchi je napisao:
Sto se tice ove price oko Bogdanova, znamo svi za Djenovu, ali i u ovim kvalifikacijama je da svoj "doprinos". Prvo, jedna od glavnih primjedbi kad su UEFA mafiozi odlucivali o kazni je bila prisustvo Bogdanova. Ali jos vaznije, Balista Morina (budala s dronom) je rekao u intervju, da se odlucio osvetiti kad je bio u Italiji (radio tamo) i na dnevniku vidio vijesti iz Djenove gdje su prikazali kako Bogdanov i ekipa pale albansku zastavu. Otuda zastava na dronu.

A kao sto neko rece, kako niko od organa reda nije pozvan na odgovornost, redari, osiguranje, svi su propustili ljude da ulaze na teren i tuku siptare. Nikad se mi necemo nauciti.

Vidim da i Hrvati pokusavaju istu taktiku protiv Mamica i Sukera, pravi nerede ne bi li ovi otisli. Koliko vidim, Karadzic je jos tu.

Nebitan je Bogdanov....sto puta me vise interesuje dusmanin koji je poslao Bogdanova...i to je ono sto onom Karadzicu najvise zamjeram...odmah u Djenovi je rekao da sve znaju i da ce reci i....nista

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]