banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2015, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Zamjeram selektorskom pederu što nije dao šansu Kataiju, sve je već odavno izgubljeno i ne bi bio nikakav problem da on malo potrči. Jebo ga Tošić više.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
zerocool je napisao:
Mi od tandema Kovacevic/Milosevic nismo imali pravi napad.. Mozda u skoroj buducnosti taj tandem bude Mitrovic/Jovic, mozda. :D Jovic trpa fino u ovim mladjim selekcijama, evo sad je dao tri gola Estoniji, nije neka ekipa, ali nema veze, samo neka trpa.

Не знам, Митровић ми је дјеловао балванасто у ове двије утакмице, треба му милион шанси да би нешто урадио, можда му оваква игра не одговара, не знам. И тај пријем лопте, не могу вјеровати да код професионалаца може бити толико критичан, немали број ситуација се завршавао тако што након лошег пријема лопте или је одмах губимо, или слиједи лош пас. Нормално да онда и споро играмо, не може се играти брзо кад се не зна с лоптом баратати како ваља.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 12:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kažu u FSS da daju povjerenje Ćurčiću. Ne znam, možda se spremamo odmah za kvalifikacije za onaj tamo Evro. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ćurčić je u ovih par utakmica definitivno unaprijedio svoj pristup stvaranja Javora 2.0. Tako ovaj upgradeovani Javor, djeluje tehnički i estetski dotjeranije, tačnije estetski ljepše se brani i ne bunari dugim loptama, već svoje ziheranje svodi na duže držanje lopte u svoj posjedu i ne daj Bože, da se pokuša odigrati sa više od 3 igrača u završnici napada. Zato sam najprije ispsovao sve po spisku Ljajiću kod one prilike, kad je iz teško ugla pokušao da šutira, da bih par sekundi kasnije skontao da on u stvari i nije imao poštenu opciju za povratni pas, osim ako se istom ne smatra Zoran Tošić, uglavljen između dva portugalska štopera...

Elem, Ćurčić je uradio isto što i dosad. Učinio je sve u njegovoj moći da ne izgubi i uzaludno potrošio još jednu šansu da pokaže da nije trener JSL kova. Sa njim dugoročno na klupi, nemamo previše da očekujemo. Sinoć, nit' je izveo najbolje što Srbija ima, nit' je ukazao šansu nekima koji bi mogli u dogledno vrijeme da budu oslonac reprezentacije (Milinković-Savić, Ivanić, zašto ne i Katai) Drugim riječima poslao je na teren alibi reprezentaciju, složiviši hrpu mediokriteta (čast izuzecima) oko Nemanje Matića, očekujući da će on i da zaustavi portugalski vezni red, odigra korektora odbrane i organizuje napade. Ne možeš očekivati ozbiljniji rezultat, nadajući se da je odbrana u sastavu Kolarov, Tošić, Mitrović, Tomović dovoljno kvalitetna da se nosi sa prodornim i pokretljivim tehničarima kao što su Kvarežma i Nani.
Uglavnom prežvakana tema... Nema ozbiljnosti u FSS, nema selektora, ozbiljnog stručnjaka, koji će sastavljati tim prema kvalitetu i imati nezavisnost u odlučivanju, nema rezultata... Laku noć i prijatno...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Maksimovic Matic Milenkovic-Savic sredina dok ne bude nema ljeba, svaki igrac zna stati na loptu i zagraditi se, i moce prenjeti loptu, nama trebaju igraci koji ce prenositi loptu i praviti sanse.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
J**i volio bih da nisam pogodio da ce popusiti ...sta da se radi....igrao gg......rjesenje otjerati sve redom u penziju....od karadzica curkovica pa nadalje i dovesti nekog mladjeg koji nije radio u srpskom fudbalu odavno i koji nije povezan sa kojekakvim menadzerima.....mozda tada bude bolje....dvoumim se da pisem premijeru Vucicu da "UNGIRA" malo......ne bi li konacno svanulo srpskom fudbalu.....sad poslije portugala mislim da ni curcic nije rjesenje....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Erazmo Roterdamski je napisao:
Kažu u FSS da daju povjerenje Ćurčiću. Ne znam, možda se spremamo odmah za kvalifikacije za onaj tamo Evro. :D

Katar je prioritet

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 21:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Na SOS pise da Matic i Kolarov propustaju start kvalifikacija...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
DA zbog crvenih kartona, 1-2 utakmice.

Ako Ćurčić ostane miriše da naćemo na SP.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta, zar mandrak vodi i u sledećem ciklusu?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ако неко зна какву добру молитву, мислим да је сад вријеме за очитавање.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Nitro je napisao:
Ćurčić je u ovih par utakmica definitivno unaprijedio svoj pristup stvaranja Javora 2.0. Tako ovaj upgradeovani Javor, djeluje tehnički i estetski dotjeranije, tačnije estetski ljepše se brani i ne bunari dugim loptama, već svoje ziheranje svodi na duže držanje lopte u svoj posjedu i ne daj Bože, da se pokuša odigrati sa više od 3 igrača u završnici napada. Zato sam najprije ispsovao sve po spisku Ljajiću kod one prilike, kad je iz teško ugla pokušao da šutira, da bih par sekundi kasnije skontao da on u stvari i nije imao poštenu opciju za povratni pas, osim ako se istom ne smatra Zoran Tošić, uglavljen između dva portugalska štopera...

Elem, Ćurčić je uradio isto što i dosad. Učinio je sve u njegovoj moći da ne izgubi i uzaludno potrošio još jednu šansu da pokaže da nije trener JSL kova. Sa njim dugoročno na klupi, nemamo previše da očekujemo. Sinoć, nit' je izveo najbolje što Srbija ima, nit' je ukazao šansu nekima koji bi mogli u dogledno vrijeme da budu oslonac reprezentacije (Milinković-Savić, Ivanić, zašto ne i Katai) Drugim riječima poslao je na teren alibi reprezentaciju, složiviši hrpu mediokriteta (čast izuzecima) oko Nemanje Matića, očekujući da će on i da zaustavi portugalski vezni red, odigra korektora odbrane i organizuje napade. Ne možeš očekivati ozbiljniji rezultat, nadajući se da je odbrana u sastavu Kolarov, Tošić, Mitrović, Tomović dovoljno kvalitetna da se nosi sa prodornim i pokretljivim tehničarima kao što su Kvarežma i Nani.
Uglavnom prežvakana tema... Nema ozbiljnosti u FSS, nema selektora, ozbiljnog stručnjaka, koji će sastavljati tim prema kvalitetu i imati nezavisnost u odlučivanju, nema rezultata... Laku noć i prijatno...

Oduvijek je volio duge sportske postove pisati, ali, uglavnom, njima nema sta da se oduzme. Tako i ovaj put, sustina je ubodena. Ali, iskreno, ne vjerujem da Curcic ostaje, sta god se pisalo. To mi djeluje neozbiljno i za velikoga Toleta.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 23:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Savo tako izjavio, kao imaće podršku, ostaće. Jedino ako ne budu izbori pa se promijeni vlast. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2015, 08:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dajte Paunovića ako veće nećete da pare izdvojite za nekog trenera, mada ko zna koliko su ostali dužni Advokatu, sumnjam da je simbolična cifra.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2015, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Paunović će u Partizan. Mada, možda i bude slobodan do početka kvalifikacija. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2015, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Djukic! Piksi! Gdje su oni uopste? :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2015, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Djukic trenira Kordobu? Valjda...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2015, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne i to odavno.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2015, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/H ... azu/330431

Šta je ovo :lol:

Poslednji put menjao ssaassaa dana 13 Okt 2015, 11:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2015, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naša posla. Tražimo da nam drugi pomogne

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]