banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: WarCraft III Fenomen
PostPoslato: 24 Feb 2005, 19:32 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Fenomenalna igra... kad bih nešto kupovao orginal, evo kupio bih warcraft 3 i ništa više. Ostale igre jednostavno puše warcraftu. Apsolutno. Da li i vi (znate da) mislite isto kao i ja? Čisto da podijelimo mišljenja. :D

Predlažem da ovdje postujemo taktike (replaye), dogovore za mečeve i slično. Čisto, ko voli ovu igru, da može ovdje da se produva malo.

Koga interesuje ova igra, predlažem mu da posjeti stranice
http://www.wcreplays.com
http://www.replays.net
i skine koji rep čisto da vidi kako se igra. Trenutno aktuelna verzija je 1.17, download je preko 20 MB pa kome se ne skida neka me kontaktira preko private messagea. Toliko. GG

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Meni je to najbolja strategija koju sam ikad igrao, mada rijetko igram strategije.Jedina mana,ali to je zbog Warcrafta 2 , je to sto nema brodova i podmornica, a u 2 ima :cry:
Inace genijalna igra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Najveca mana joj je sto nema Rusa !!! :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

* Squall * je napisao:
Najveca mana joj je sto nema Rusa !!! :D :D

:lol: :lol: :lol: legendo.Uzmo CoD pa ces imati

ajd da bar neko posjeti sajt iz mog potpisa, forum bar radi, mozda bude i nesto od tog klana, ako neko hoce u nj moze, samo da igra na netu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
E jeli mi mozes dati ip servera koja nezahtjevaju COD pravi cd-key ,posto ovi likovi iz igraonice traze ,inace ako toliko volis COD dodji u Arena igraonu navece negde posle 8 ,petkom i subotom pogotovo stalno se igra COD .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 14:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne znam sta je to fenomenalno u WC3 ?
meni se nakon WC2 jednostavno trojka nije dopala

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
I meni je Warcraft 2 ostao u boljem sjećanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 20:44 
Urednik
Urednik

BSE je napisao:
ne znam sta je to fenomenalno u WC3 ?
meni se nakon WC2 jednostavno trojka nije dopala

Sve je fenomenalno... Oćeš objašnjenje ??? EVO:

Grafika - grafika je fenomenalna, super 3d na udaljenosti sa koje gledate igru, grafika NE MOŽE biti ljepša. igrao sam i ground control2, i nove settlerse i age of myth itd - ALI nema igre koja ima tako - za oči - finu grafiku. NEMA. A pogotovo warcraft2. I da, za pokretanje nisu potrebni pixel niti vertex shaderi etc, dakle 800 MHz, GF MX400 32 MB, 256 SDRAM je i više nego dovoljno...

Zvuk - pa što se tiče zvuka - warcraft3 je NAJBOLJA IGRA NA SVIJETU. Tu joj nema premca. Zvuk je urađen - što se tiče specifikacija - veoma dobro, imate onaj eax, 3d i ta čuda koja vam omogućavaju da po zvuku odredite ODAKLE, SČIM I KOGA naprada vaš neprijatelj / prijatelj. A što se tiče kvaliteta zvučnog zapisa ... odličan. E sad, ONO NAJBOLJE. Kad klikate na neku jedinicu više od 10 puta, jedinice počnu da prosipaju provale... primjeri
*Shade - shade je duh, kod undeadova - "Iiiiiiiii Got no Boooooody" :lol:
*Peasant - radnik kod humana - "We found a witch, may we burn her?" - citat iz filma "The Quest For The Holy Grail" - Monty Pajtonovaca
*Knight - vitez kod ljudi - "My favourite color is blue... no ! Yellooooooow..." - takođe iz gorepomenutog filma... ko je gledao film okrenuo se naopačke kad je ovo čuo ...
*Dreadlord - heroj kod undeadova - "Agh! For the last time! I am a dreadlord, NOT a DRUGlord!!!" :D
*Sorceress - mađioničar kod humana, inače, elf - "For the end of the world spell, press Control-Alt-Delete" -- JOOOJ KOJI LOL BOŽE DRAGI
*Bloodmage - "The crisis for my peoples blodd, can only be rapaid with at least twice as much blood, or at least 3 times as much blood, or maybe 4 times much blood, - or maybe it is not enough blood..." - jes, lik je baš isfur
*Rifleman - ludi, imba patuljak sa maksimom u ruci - "Guns don't kill people! I dooo! Haaaahaahaa!" - o bože
*TaurenChieftain - heroj kod orkova - "Only two things come from Texas, and i have got horns!" - Polu citat iz filma "Oficir i Džetlmen" - ovo je STVARNO lol
i tako dalje

Muzika - muzika je odlična. uopšte nije monotona. svaka rasa ima svoju muziku. gotiva. kad pređete igru, nakon filma prikazuje se credits ekran. na njemu se pojavljuje glavni negativac sa električnom gitarom u ruci i dva komada leda (zvučnici) i onda svira rock-metal tako nešto, i svi likovi iz igre se skupe na party-ju :)

Igrivost - warcraft je najigranija strategija na svijetu. U svakom trenutku na evropi igra oko 5000 igrača. Kako kad. Veoma igriva igra, sa bezbroj mogućih strategija i sa mnogo različitih pristupa igri. Možete se poboljšavati vremenom igrajući tako što poboljšavate svoja znanja o jedinicama, gradnji, counter-ovanju, gradnji, taktikama, kontriranju taktika, upravljanje vojskom - popularno nazvano mikranje etc Stvarno, postoji jedan odličan gradijent igrača.

Ostalo - šta da vam kažem. grafika, zvuk, muzika battle.net, zajebancije, i ... i ... i [n]WorldEditor[/b] DEFINITIVNO najbolji editor mapa KOJI POSTOJI NA SVIJETU. Kao i kod zvuka, ovdje warcraft probija 100%. Zašto? Zato jer Zmagov super pucko uvijek opali, tj. ovaj editor omogućava fanovima da besprijekorno i bez ikakvih muka prvo dizajniraju mapu, a onda iskoriste NAJBOLJU skripting podršku koju jedna igra može da poudi --- trigger editor... za razliku od drugih igara gdje je za pravljenje dodataka potrebno programiranje DLL-ova ili korištenje nerazumljivih programskih jezika i sličnog - WARCRAFT ima cool, jednostavan, brz .. ma SVEMOĆAN editor mapa. KAO rezultat ovoga na internetu se može naći
* Šah za warcraft
* Tetris
* Fudbal
* BoulderDash
* FootMan Frenzy
* Yu-Gi-Oh!
* Pokemon
* dodatne kampanje
I još negdje oko 10 000 mapa raznih tipova.

Pa ti sad pomeni warcraft2. To što vam se on sviđa, to je il zato što imate krš od kompjutera ili vam je ostalo u sijećanju kao najzanimljivija igra u svoje vrijeme. I meni se isto tako ponekad starcraft vrati u glavu pa mi se warcraft učini nekako manje vrijedan , međutim, racionalno gledajući WARCRAFT RULEZ !!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kako je Warcraft 2 dobra igra, to je bruka. Koje je to bilo uživanje igrati. Mnogo sam se više zabavljao nego uz Warcraft 3.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 22:07 
Urednik
Urednik

Vader je napisao:
Kako je Warcraft 2 dobra igra, to je bruka. Koje je to bilo uživanje igrati. Mnogo sam se više zabavljao nego uz Warcraft 3.

E jesi *cigo*. "Moja mama najljepša žena na svijetu"

Pa warcraft2 je dobar, čak ga imam i na linuxu kao port, eto toliko ga gotivim, ali warcraft3 je bolji :)

hej sve su to hitovi ali da se razumijemo :

wacraft2<starcraft<warcraft3<starcraft2_?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2005, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

* Squall * je napisao:
E jeli mi mozes dati ip servera koja nezahtjevaju COD pravi cd-key ,posto ovi likovi iz igraonice traze ,inace ako toliko volis COD dodji u Arena igraonu navece negde posle 8 ,petkom i subotom pogotovo stalno se igra COD .

Pa skines All-Seing Eye, nadjes BiH,Cro,Hun<Slo servere i za vecni 95% ti ne treba original CD ket, sve su kracakani.Inace , igram od kuce na netu pa mi se ne ide u Arenu.Odem nekad s drustvom, al sve rjedje jel tukcima se ne ide.Evo sad sam zavrsio igrao sam od pola 6 na netu. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2005, 20:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ma Warcraft 3 je meni najbolja strategija uopste!
Kad kog igram na LAN-u, stalno to picim...
Zakon igra! Posebno ako se jos doda Frozen Throne (zbog novih mapa i sl.). :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2005, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Iako vise volim SC dodacu ..

*Grunt - Me so horny, me hurt you long time - parafrazirano iz FMJ :))

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2005, 15:53 
Urednik
Urednik

V@nja je napisao:
*Grunt - Me so horny, me hurt you long time - parafrazirano iz FMJ :))

LOL . :) Ma nema šta, igra je KOMEDIJA.

*Pitlord - heroj burning legion-a "Agh! I think somebody has stuck into my teeth!" - 8)

*Pitlord - "Welcome to Jaina In the Morning. We are here with lord Malvanderon and his girlfriend Kim. Now, Kim, you think you are here because of a makeover, right? KIM: Well, yea!? VODITELJ: Now, Malvanderon, why don't you tell us why we are actualy here... MALV: Well, Kim cake, agh, i have something to tell you... I'm a deamon. Actualy, more, pit lord. PUBLIKA: What!? He is a deamon!!! KIM: But how, I thought you are working in a post office! MALV: Well, i ..." - na fazon svih ovih glupih američkih emisija - Džeri Springer primjera radi

*Ilidan - Demon Hunter - "Deamon Blood is bigger, than ..., regular ... blood.." - kako reći nešto glupo :)

*Tauren Chieftain - "Raindrops keep falling on my heeeead." - čuvena yenki pjesma

*Opet TC - "Bup bap bup pam bu pam mini bam - it is a universal greeting!" - univerzalan orkovsko-taurenski pozdrav :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2005, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma w3 rulz ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2005, 20:30 
Urednik
Urednik

Evo, vidite, kako razmišlja zdrav mozak! w3 rulz. Čovjek je rekao sve u 7 znakova :)

*ShadowHunter - ludi orkovski-trol heroj - "Look at meeee, I'm so happy :)"
*ShadowHunter - "We be jammin ..." - lol - BobMarley ???
*LichKing - ud heroj, poznat po tome što može non stop da baca jednu od najjačih magija - frost novu, zahvaljujući svojoj IMBA magiji za punjenje magije, on kaže slijedeće - "I always wanted to start my own legion... So I Did :)" - al način na koji on to kaže je pravo uvrnut :) Audio fajl govori 100 riječi :)
*Wisp - ovaj glupan ne kaže ništa, samo cvrči
*DruidOfTheTalon - mali čiča kod elfova koji može da se pretvori u vrapca - on se predstavlja na slijedeći način : "Talon, Druid Of The Talon" :) WC3 James Bond :)
*Wind Rider - leteći jahač kod orkova - "Look! Up in the sky, it's a bird, it's a plane, it's meee :)" - modifikovan Supermen :) "Pogledajte u nebo, to je ptica, to je avion, to je supermeeeeen !"
*Acolyte - vijerni poklonik undeadovske kuhinje - "My life for aiur, I mean, Ner Zul" - ovo prvo je oglašavanje Zealota iz starcrafta :)))))))) :D :D :D :D :D Lik je malo pobrkao jelo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2005, 13:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hmmm che bez uvrede ali ako ti je wc3 najbolja strategija onda moram da zakljucim da ih nisi puno ni igrao
grafika mi se uopste nije svidjela, zvuk .... hajd` i nekako
slozio bih se da su wc2 i starcraft dosta bolji proizvodi od wc3

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2005, 18:26 
Urednik
Urednik

ma daj, ne zezaj... šta pričaš tu ... "moram da zaključim" e pa ne moraš.
tj možeš, ali mislim da ti je zaključak glup svejedno.

ok, znaš šta je rekao sal3 kad je pročitao tvoju poruku? kaže, "o ukusima ne treba raspravljati". dobro i kaže. ali ti opet zezaš malo... ako ti se warcraft ne sviđa, mogu da zaključim da ti se warcraft ne sviđa :)

ok, tebi se ne sviđa, ali ja opet kažem wc je najbolji... brojke tako kažu.

a ja bih sada htio da postavim dva replaya između trenutno dva najbolja igrača warcrafta u republici srpskoj. naime, radi se o čuvenom i nedodirljivom žiriju koji meč igra pod svojim GOSU imenom -_- , a on je u susretu sa vjerovatno naj naj naj naj naj nikakvim igračem, tj. samnom :)

replay 1 - must download!
replay 2

Oba su u verziji 1.17

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2005, 14:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

a koje brojke to govore ?
meni se wc3 svidja ali mi nije najbolja igra ni strategija svih vremena a ti si prvi lik koji je od wc3 napravio fenomen (nepostojeci)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2005, 17:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Hm che samo dve partije :P ? ziri human ?
Hm trebao bi biti orc/elf ;)
... strange

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]