banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 12:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
aj dobro...nisi shvatila poentu koju sam htjela reci..whatever...i dalje mislim da su tupavi...btw.
Citiraj:
Zna se ko ga je izveo, za to postoje dokazi i to se ne moze oboriti
...a njih si vidjela na TV-u?..sto nas dovodi do
Citiraj:
Ne zna samo kako ljudi izvode ovako generalne zakljucke, na osnovu ovog gore filma, drugih TV programa....?

kao shto rekoh....whatever...film sam navela kao primjer "nije sve onako kako vidish na TV-u" i o tome shta je televizija kojoj mnogi slijepo vjeruju...nije dzaba oznachen kao "polotichka satira"....a sad kako si ti to shvatila..to vec nije moja stvar...Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Dove je napisao:
..Ne kazem da Bush i co nisu znali da se 9/11 sprema ali da su ga oni sami izveli to je van svake pameti. Zna se ko ga je izveo, za to postoje dokazi i to se ne moze oboriti.

A i ti ipak vjerujes u dokaze... Ko kaze da su bas "TI" dokazi tacni?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 19:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
O zena ljudi moji. Pa ko kaze da sam ja to sve vidjela na TV????? (Procitala na internetu :)). TI dokazi su dokazi policije, sudstva, svjedoka (moj dobar drug radi nekoliko blocks od WTC, covjek vidio neke stavri svojim rodjenim ocima koje ste vi vidjeli na TV)...eh ako necemo vjerovati tim izvorima, onda cemo sigurno CNN-u ili nekim link-ovima na internetu.

Citiraj:
"nije sve onako kako vidish na TV-u" i o tome shta je televizija kojoj mnogi slijepo vjeruju...nije dzaba oznachen kao "polotichka satira"....a sad kako si ti to shvatila..to vec nije moja stvar...

BINGO Helena, pa o tome pricam cijelo vrijeme. Bas o tome!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
chuj curo...nemoj da se "uzbudjavash"..nije dobro za ten...Slika

malo si mi bila kontradiktorna svim silnim rijechima na relaciji..ja vidjela - ja chula, on vidio - mi prochitali....nishta lichno..samo diskutujemo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 19:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ne uzbudjujem se, pogotovu sada kad to utice na ten :). Nego ne mogu da ostanem ravnodusna kad ljudi parave spekulacije o cemu tako ociglednom a sve na bazi: rekla, kazala, TV i to. Nisam ja bila kontradictorna, nego si me ti tako procitala. Moja cijela poenta je bila u onom tvom zadnjem paragrafu u prethodnom postu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Dove je napisao:
O zena ljudi moji. Pa ko kaze da sam ja to sve vidjela na TV????? (Procitala na internetu :)). TI dokazi su dokazi policije, sudstva, svjedoka (moj dobar drug radi nekoliko blocks od WTC, covjek vidio neke stavri svojim rodjenim ocima koje ste vi vidjeli na TV)...eh ako necemo vjerovati tim izvorima, onda cemo sigurno CNN-u ili nekim link-ovima na internetu.

A zar internet nije isto tako nesto kao i TV?!
TI tvoji dokazi kazes dosli od policije, suda, svjedoka..... A sta mislis kako su oni to prenijeli narodu?!... I oni su to morali RECI, KAZATI.... I to se svrstava na nivo REKLA-KAZALA... Jedino ako nisu to ekstra crtali za nekog, ko nevjeruje u REKLA-KAZALA...
Taj tvoj kolega( j*bote, jes ti popularna,imas kolegu koji je to dozivo :) ), sta je on mogao da vidi u onolikoj prasini sto ja nisam mogla da vidim na TV-u? Vise sam ja vidjela na TV-u. A i ako je nesto vidio , vidio je ono sto i ja. Ili je on mozda i vidio neke "dokaze" koji dokazuju ko je to uradio?!!!Da nije bio on taj koji je nasao onaj popularni pasos, koji nije izgorio u onolikoj vatri! :oops:

Ja nevjerujem ni CNN-u, jer su oni upleteni u sve to kao i americka vlada... (A svi mi znamo kakva je Amerika)! A i u internetu pisu misljenja drugih ljudi, i to nisu cvrsti dokazi....
Tako da..... mi sami odlucujemo u sta cemo vjerovati......... I za sta se god odlucimo da vjerujemo, sve je REKLA-KAZALA....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 21:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Leona, pa zar ne vidis :) kod ovog Internet???? Napisa ovoliki text da bi na kraju rekla ono sto ja govorim cijelo vrijeme.

Citiraj:
Vise sam ja vidjela na TV-u

To sto si ti vidjela na TV su ti Americanci izrezirali te tako to nije bio WTC u NYC nego WTC u LA niti Pentagon u WA nego neka vojna baza u AZ. 8)

Problem je u tome sto mi svi MISLIMO da znamo kakva je Amerika.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]