banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 16:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 16:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Kako 5 000 kad je zvanicno receno 2800.

Dove mlatis samo da se nesto napise :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 17:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Evo ti tipican primjer: rekla - kazala, cula, citala. Drago mi je da si se ti prvi upecao na 'teoriju'.

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Dove je napisao:
Leona je napisao:
A sta mene cudi je cinjenica da tokom napada 11. sep. na WTC, u obe zgrade nije bilo toliko naroda kao sto inace zna biti oko 9:00! Bilo ih je "samo" 3.000!
Ja sam citala da inace u to doba bude oko 50.000 ljudi u to vrijeme u zgradama. Sta je onda sa onih 49.000..... Da li su oni znali sta ih ceka, mozda posto su bili obavijesteni na vrijeme....

Malo si contradictorna ovdje, spominjes cinjenice pa onda kazes - ja sam citala.... Tako se i stavraju ovakve price i teorije: ja cuo, ja citala, gledao na TV. Micelijus rece: 'evo dokaz je i ovaj film'. Kakv je to dokaz??? I 'cnijenica' je da ih je bilo vise o od 'samo 3000' jer ih je poginulo preko 5000.

a kako ti sve znas te cinjenice??? Bila na mjestu dogadjaja ?? ili..???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 17:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dove je napisao:
Evo ti tipican primjer: rekla - kazala, cula, citala. Drago mi je da si se ti prvi upecao na 'teoriju'.

Pozdrav!

Stvarno sam mislio da se sa tobom moze iole normalno razgovarati.Al jebiga -zajeba se
Pozdrav :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 17:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL-Angel je napisao:

a kako ti sve znas te cinjenice??? Bila na mjestu dogadjaja ?? ili..???

Vidis da su 'cinjenice' pod '', i ti se upecala k'o Merhaba.

Nothing personal, samo sam htjela da ukazem na ove 'teorije - rekla - kazala'. Zar ovo nije 'iole normalno'????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo ti za primjer tvoje rijeci

Citiraj:
Koje teorije, ne mogu da vjeruejm da ste ozbiljni. Neko rece da ni WTC nije srusen avionima!!!!!! A gdje su nestala 4 aviona tog dana koji su poletjeli u to i to vrijeme, gdje nesatdose ti putnici..... Pentagon se sam pogodio, come on ljudi budite ozbiljni. Svasta!!!!

vidjela si 4 aviona?? procitala za iste ili vidjela "samo" na TV-u???

ko se u shta upecao nemam pojma..samo pitam...kad je vec sve rekla -kazala...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 18:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nikad nisam rekla da je sve rekla- kazala, pogotovu kad se radi o 9/11. Ne znam kako dodje do tog zakljucka? A zar ne postoji mogucnost da sam vidjela 2 aviona u zivo a ne na TV?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

naravno da postoji..ako nisi primjetila moje recenice su pitanja imaju ?? na kraju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Dove je napisao:
Leona je napisao:
A sta mene cudi je cinjenica da tokom napada 11. sep. na WTC, u obe zgrade nije bilo toliko naroda kao sto inace zna biti oko 9:00! Bilo ih je "samo" 3.000!
Ja sam citala da inace u to doba bude oko 50.000 ljudi u to vrijeme u zgradama. Sta je onda sa onih 49.000..... Da li su oni znali sta ih ceka, mozda posto su bili obavijesteni na vrijeme....

Malo si contradictorna ovdje, spominjes cinjenice pa onda kazes - ja sam citala.... Tako se i stavraju ovakve price i teorije: ja cuo, ja citala, gledao na TV. Micelijus rece: 'evo dokaz je i ovaj film'. Kakv je to dokaz??? I 'cnijenica' je da ih je bilo vise o od 'samo 3000' jer ih je poginulo preko 5000.

Naravno da samo mogu reci sto sam "cula", i "vidjela" preko TV-a! Posto nisam bila live tamo, kao ti (kako nam rece)!
Bar se nepravim pametna kao ostali koji sve znaju, sve su dozivjeli, sve je onako kako oni kazu i samo je to istina sto oni kazu.... Ima takvih dosta ovde na forumu. A vidis da nisam jedna od njih.....

A primjetila sam da ovde na forumu ljudi kad ne znaju sta ce odgovoriti na neka postavljena pitanja i kad nemaju sta da kazu na neku temu, odma skrecu s teme, tako sto napomenu kako si nesto pogresno napisao, kako se ne znas izraziti, kako se ne zna sta se pise, kako si djetinjast, kako imas ruzan avatar... itd... a ne primjete da su oni sami takvi..

Ajd dobro, mozda sam pretjerala sa ono "cinjenica", al nemora se svaka rijec analizirati... To je ne bitno... Pametni ce razumjeti sta sam mislila stim, a ostali ce traziti analize ko corava kokoska zrno kukuruza.. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 22:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
*Skrenuste vi sa teme od Vadera i Micelijusa (i Digresije i jos nekih...).
Stvarno zanimljivo. Dokle oni mogu da idu?
Ovako, kad kazemo 'Ameri', ja pomislim na cijeli narod, a ustvari vjerovatno tu glavnu ulogu igra vlada i predsjednistvo, vojska i 'velika sila', a ne obicni ljudi, kojih je pod pojmom 'Ameri' 90%... Samo da ukazem na tu 'cinjenicu' :) .
Nadam se da se taj "zapoceti" 3. svijetski rat nikada nece dogoditi, iako je mala vjerovatnoca. Naprijed KGB, nazad CIA! :D [salim se... A mozda i ne.]

Ja bas ne svatam, zasto Amerika hoce da pokori cijeli svijet! Zasto, kada imaju sve sto hoce, imaju para koliko hoce, zive kako hoce i sl. Dobro, znam da hoce da vladaju sa svima, ali zasto? Da bi rekli da su Ameri face, glavni u svemu? Da je sva njihova nafta? Da su oni vodeci u svemu? Dobro, i sta ona? Nista... Velika zavjera svijeta je bila samo zato da bi 'mi' [mislim na Amere, govorim u njihovo ime] bili glavni u svemu, da bi nase ime svuda pisalo, da bi mi imali 'publiku cijeloga ovoga svijeta'? :roll: Sta onda??? :-? Sta sada kada smo glavni u svemu? Koji je sljedeci cilj? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nemaju oni bas toliko koliko ti mislis.Amerika je najveci duznik u svijetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Merhaba je napisao:

c,c,c...merhi :-$ da te ko ne cuje...
jesi li razmislio ikada o RUSIJI mozda??? :roll: :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 23:47 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
dove, zasto ne bi vjerovala da su nastimali samo da bi imali potvrdu od kongresa za napad na irak. evo sad ce slati robote da se bore protiv terorista jer nemaju osjecanja pa mogu da skidaju ljude bez imalo savjesti. naravno kongres je odobrio. cemu nas to vodi. kad bi rusi napravili takvu vojsku mislim da bi se dobra prasina podigla, ali SAD moze da radi sta oce. vjerujem 100% da su zrtvovali svoj narod, radi buducih planova, postati "svjetski policajac".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 00:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Merhaba je napisao:

c,c,c...merhi :-$ da te ko ne cuje...
jesi li razmislio ikada o RUSIJI mozda??? :roll: :oops:

Nemoj biti bukva :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Drago mi je da ste se vratuili na temu, skretanja sa teme neću tolerisati.

FLASH je napisao:
Ja bas ne svatam, zasto Amerika hoce da pokori cijeli svijet! Zasto, kada imaju sve sto hoce, imaju para koliko hoce, zive kako hoce i sl.

Kao čovjek, biznismen, koji zaradi prvi milion (o čemu je na početku karijere samo sanjao) pa mu nije dosta već sad želi imati dva miliona, pa onda kad i to ostvari kaže "pa što nebih imao i tri ili četiri miliona". Itd. Takva je ljudska priroda, tj. većina ljudi je takva.

(na pitanje šta bi Bog kao roditelj želio da njegova djeca nauče između ostalog Bog odgovara)
Da nauče kako nije bogat onaj čovek koji najviše ima, nego onaj kojem najmanje treba.

(iz knjige "Razgovori sa Bogom")

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pozdravljam povratak na temu i izvinjavam se sto smo malo mojim udjelom otisli u OT.

Flash, svaka cast na razmisljanju (mislim da si 100% u pravu). A to sto oni hoce da budu glavni u svemu ti je Vader dobro rekao - jednostavno: ljudska priroda da ne kazem prokletinja. I da nisu Amerikanci bio bi neko drugi, tako je uvijke bilo i uvijek ce biti svidjelo se to nama ili ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2005, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Nakon 11/9, pojavilo se cijelo jedno brdo dokaza kako je Buš, u najmanju ruku, znao o pripremi napada na STC i nije ništa poduzeo u vezi njegovog sprečavanja, da ne kažemo da je u stvari cijela operacija bila i organizovana od strane američkih i izraelskih elemenata iz tzv. “tajne vlade”.

a opsirnije podatke pogledajte ovde:

http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 17:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jos ce na kraju ispasti da 9/11 se nije ni desio! Sigurna sam da se moze naci i info da su cijeli 9/11 prouzrokovali Srbi :roll: . To je izgleda ono sto neko rece (ne mogu se sjetiti koji je topic na ovom Forumu ili na Religiji), vjerovacemo u ono sto sami izaberemo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dove, pogledaj film Wag the DOg
Tagline: A Hollywood producer. A Washington spin-doctor. When they get together, they can make you believe anything.
Plot Outline: Before elections, a spin-doctor and a Hollywood producer join efforts to "fabricate" a war in order to cover-up a presidential sex scandal.
(ne obracaj pazhnju ko i kako glumi - obrati pazhnju na radnju filma)

btw. Amerikanci su jedan tupav narod. Oni kad bi chuli u 3 popodne na CNN da je ponoc - oni bi vjerovali slijepo CNN-u. Necemo reci da se 9/11 nije desio...ali ko i zasto..to je vec druga pricha...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gledala sam taj film kad je bio activan (kad je bilo Kosovo). Ali to je samo film, isto kad bih ja tebi rekla - pogledaj Day after tomorrow, moguce je zar ne? Ne kazem da Bush i co nisu znali da se 9/11 sprema ali da su ga oni sami izveli to je van svake pameti. Zna se ko ga je izveo, za to postoje dokazi i to se ne moze oboriti.
Citiraj:
btw. Amerikanci su jedan tupav narod. Oni kad bi chuli u 3 popodne na CNN da je ponoc - oni bi vjerovali slijepo CNN-u.

Neka smo mi pametni a oni tupavi. Ne zna samo kako ljudi izvode ovako generalne zakljucke, na osnovu ovog gore filma, drugih TV programa....? Ne znam gdje ti zivis, ali da zivis u USA ne bi tako govorila sigurno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]