banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1263 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Windows 10
PostPoslato: 12 Avg 2015, 07:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
meni nije trazio key, a i kad sam pogledao pisalo je da je aktiviran
probaj prvo win7 prebaciti na win8.1 pa onda na win10, kontam da ce prelaz biti laksi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 07:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ni meni nije tražio nikakav ključ. Doduše kod mene je Home verzija, možda je i do toga....Btw, pojavio se jedan problem...Imam neki lijevi miš, kupljen na brzinu, Gigatech neki...Fol gejmerski, meni odgovara jer ne volim male miševe. Ima on neki light show koji bi trebao da prestane kada isključim komp al' od kako sam instalirao desetku svijetli non-stop....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
U power opcijama uredi profil (balanced,min max power) tako da usb uređaji ne mogu dobivati napajanje po gašenju...možda ima i u UEFI to podesiti, samo malo gugla...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Windows 10 prati svaki vaš korak?

edit:
pitanje za ove što su uradili upgrade, da li ste to uradili pomoću ovoga ili ste dobili obavještenje kroz sistem da možete to uraditi?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 08:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja sam odradio pomocu tog toola sa stranice MS-a

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 09:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.24sata.rs/imamo-upozorenje-z ... s-10/16446

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
@despot777

Ja sam skinuo iso preko toola, ekstraktovao ga i pokrenuo setup.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 09:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Kod mene razlicito iskustvo. Na svom laptopu imao krekovan win7 i nisam imao onu ikonicu u donjem desnom dijelu da rezervisem win10 vec sam kad je izasao skinuo iso file sa njihovog sajta i odradio update na taj nacin. Sve proslo ok i kada se upalio prvi put nakon update-a bio je uzasno spor onda resetovao kompjuter i odjednom sve proradilo kako treba i sad pici kao lud :), bas je brz i super radi, malo mi je slabiji kompjuter i win7 je bas spor bio. Drugi slucaj je laptop od starog, koji je imao win7 originalni koji je bio instaliran na kompjuteru prilikom kupovine. On je imao onu ikonicu i pojavila se notifikacija da je stigao win10, skinuo instalirao medjutim na tom kompjuteru totalno drugacija situacija. Sporo se dize, kao sto neko ranije napisa prilikom paljenja u jednom momentu ekran samo pocrni i stoji tako nekad i preko minut i tek onda nastavi sa paljenjem. Radi dosta sporije nego na mom kompjuteru. Ima dosta suvisnih stvari na njemu pa vjerovatno je i do same masine, i mislio da odradim clean install medjutim explorer ne radi. Otvorim ga uredno medjutim svaki sledeci klik se ili ustopa pa moram otvoriti task manager i zatvoriti ga ili se sam odjednom zatvori. Ima nekih file-va na C disku koje moram presnimiti ako bi radio clean install medjutim ne mogu jer explorer ne radi. Cackao po netu, nasao par mogucih rijesenja radio medjutim nista. Cak sam upalio support i spoji se sa microsoft-ovim programerima i on se ulogovao na kompjuter i dva sata pokusavao da popravi explorer medjutim nije uspio nista napraviti. Na kraju kaze ima opsija u settings-u da se vratim na win7 ako zelim jer je na njemu prije update-a radilo sve kako treba. Ne znam sta uraditi sad, vidio sam tu u settings-u gdje je opcija za vracanje na win7 ima opcija pise Reset PC i ispod pise da ce mi ponuditi da li da sacuvam ili obririsem licne podatke i da ce onda instalirati win ponovo. Ima li iko slican problem, sta uraditi. Da li ce ova opcija ponuditi da sacuvam te file-ove sto su na C disku?

Poslednji put menjao PFC1970 dana 12 Avg 2015, 09:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 09:54 
Administrator
Korisnikov avatar

despot777 je napisao:

edit:
pitanje za ove što su uradili upgrade, da li ste to uradili pomoću ovoga ?

Da.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 10:02 
Administrator
Korisnikov avatar

munja.alex je napisao:
U power opcijama uredi profil (balanced,min max power) tako da usb uređaji ne mogu dobivati napajanje po gašenju...možda ima i u UEFI to podesiti, samo malo gugla...

Prikačeni fajlovi:
usb.jpg
usb.jpg [ 247.11 KiB | Pogledano 2959 puta ]

PostPoslato: 12 Avg 2015, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Tooo lutko, možeš u servisere zajedno sa Enterom :-)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2015, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
BSE je napisao:
meni nije trazio key, a i kad sam pogledao pisalo je da je aktiviran
probaj prvo win7 prebaciti na win8.1 pa onda na win10, kontam da ce prelaz biti laksi

Hmm... Aj sibni loader za win7 ako imas? Mozda mi taj dio sa keyom pravi problem... Crackovan mi je win, ali mozda nije isti crack...

Ako neko zna pouzdan iso za win8.1 (sa crackom, ili da posalje crack), neka mi sibne, pa da probam njega, pa win10 onda upgrade :)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

za win7 skini DAZ-ov loader sa pirate baya
za win8.1 pogledacu kod kuce sta sam koristio, vise sam i zaboravio

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Koristio si KMS, garant.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Win 8.1 se jedino i moze preko KMS-a aktivirati, a koristio je KMS Pico vjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Sehxor je napisao:
Win 8.1 se jedino i moze preko KMS-a aktivirati, a koristio je KMS Pico vjerovatno.

Tacno.

Poslednji put menjao BOSS66 dana 13 Avg 2015, 16:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
@BOSS66
Skloni taj bezvezni link dok sebi neko nije sredio računar. To nije to.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
dtb_pro je napisao:
@BOSS66
Skloni taj bezvezni link dok sebi neko nije sredio računar. To nije to.

Sto,nekontam KMSpico 10.0.9?

Prikačeni fajlovi:
Skjermbilde (1).png
Skjermbilde (1).png [ 14.77 KiB | Pogledano 2834 puta ]
Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pogledah, jeste KMS pico

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
PFC1970 je napisao:
Spoiler:
Kod mene razlicito iskustvo. Na svom laptopu imao krekovan win7 i nisam imao onu ikonicu u donjem desnom dijelu da rezervisem win10 vec sam kad je izasao skinuo iso file sa njihovog sajta i odradio update na taj nacin. Sve proslo ok i kada se upalio prvi put nakon update-a bio je uzasno spor onda resetovao kompjuter i odjednom sve proradilo kako treba i sad pici kao lud :), bas je brz i super radi, malo mi je slabiji kompjuter i win7 je bas spor bio. Drugi slucaj je laptop od starog, koji je imao win7 originalni koji je bio instaliran na kompjuteru prilikom kupovine. On je imao onu ikonicu i pojavila se notifikacija da je stigao win10, skinuo instalirao medjutim na tom kompjuteru totalno drugacija situacija. Sporo se dize, kao sto neko ranije napisa prilikom paljenja u jednom momentu ekran samo pocrni i stoji tako nekad i preko minut i tek onda nastavi sa paljenjem. Radi dosta sporije nego na mom kompjuteru. Ima dosta suvisnih stvari na njemu pa vjerovatno je i do same masine, i mislio da odradim clean install medjutim explorer ne radi. Otvorim ga uredno medjutim svaki sledeci klik se ili ustopa pa moram otvoriti task manager i zatvoriti ga ili se sam odjednom zatvori. Ima nekih file-va na C disku koje moram presnimiti ako bi radio clean install medjutim ne mogu jer explorer ne radi. Cackao po netu, nasao par mogucih rijesenja radio medjutim nista. Cak sam upalio support i spoji se sa microsoft-ovim programerima i on se ulogovao na kompjuter i dva sata pokusavao da popravi explorer medjutim nije uspio nista napraviti. Na kraju kaze ima opsija u settings-u da se vratim na win7 ako zelim jer je na njemu prije update-a radilo sve kako treba. Ne znam sta uraditi sad, vidio sam tu u settings-u gdje je opcija za vracanje na win7 ima opcija pise Reset PC i ispod pise da ce mi ponuditi da li da sacuvam ili obririsem licne podatke i da ce onda instalirati win ponovo. Ima li iko slican problem, sta uraditi. Da li ce ova opcija ponuditi da sacuvam te file-ove sto su na C disku?

Napravi backup iz cmd-a?
http://www.wikihow.com/Copy-Files-in-Command-Prompt

Slika
:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1263 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]