banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Avg 2015, 19:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
budala je napisao:
Radnik prekinuo neugodan niz nerjesenih na Grbavici

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2015, 19:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
jos su zelji "malo" navlacili al dzaba :)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2015, 19:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
poslije viteza, zeljo putuje put sirokog brijega!
jbga Oda...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2015, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Siroki se opasno zaletio,imam osjecaj da ce ovu sezonu odigrati bez kalkulacija,proslu su se izgleda preracunali,krenuli su opasno....

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2015, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
pendula je napisao:
Siroki se opasno zaletio,imam osjecaj da ce ovu sezonu odigrati bez kalkulacija,proslu su se izgleda preracunali,krenuli su opasno....

To i meni nije jasno.Prosle godine su bili igracki jaci al nista a ove evo ubise. Mada koliko vidim vagner im je i dalje glavni motor i snaga iako ima 37 god. Vidicemo kakvi ce biti kad njega neko zaustavi a hoce vrlo brzo.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2015, 21:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
To i meni nije jasno.Prosle godine su bili igracki jaci al nista a ove evo ubise. Mada koliko vidim vagner im je i dalje glavni motor i snaga iako ima 37 god. Vidicemo kakvi ce biti kad njega neko zaustavi a hoce vrlo brzo.

Ma mene niko ne moze ubjediti da oni vec 10 godine ne igraju za kladionice,namjestaju,prodaju,suruju..Do prosle godine su imali uvjek ubjedljivo najjaci igracki kadar a svake 3,4 su bili prvaci,redovno su izlazili u evropu i to im je bio cilj.Nemaju neku bazu navijaca da se vrsi pritisak da moraju biti sampioni i ovaj sistem im je funkcionisao vec dugi niz godina.E prosle su se izgleda malo preracunali pa izvisise za Evropu,evo vidis iako im je to bio dobar finansiski udar da se dobro pojacali i da su krenuli gaziti.Vjerovatno ce u drugom djelu krenuti i prodaje ali vjerujem puno manje nego prosle sezone....

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2015, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
TRavnik - Sarajevo 1-0, dao onaj crnjo gol što je na pozajmici iz Sarajeva.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2015, 00:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Znak da je liga regularna. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2015, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
http://www.telegraf.rs/sport/1688825-bo ... jaca-video

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Malo trač partija, Tan, navodno zavrnuo slavinu u Sarajevu, kasne stipendije, navodno, zbog malverzacija oko ugovora.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 15:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma ostaje im Turkis, a nije zavrnuo, mozda ne jos dok ne prepise na sebe zemlju u Butmiru...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 21:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2015, 06:12
Нова Варош je napisao:
Malo trač partija, Tan, navodno zavrnuo slavinu u Sarajevu, kasne stipendije, navodno, zbog malverzacija oko ugovora.

samo cu reci ti da ovo nije tacno...Tan je ustvari i mao plan da gradi akademiju ovdje i pravi igrace na kojima ce uzimt pare u buducnosti, a da ne ulaze toliko u prvi sastav
..Tacno je da je zaustavio prodaju Gojka i Stojceva jer mu je bilo milion i 200 eura malo za dvojicu... ALi da je zavrno slavinu nije tacno. A i da jest tu su jos dva jaka sponzora i pored Tana tako da...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 22:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Slavija i Drina vec sada istakli kandidaturu za ispadanje.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne boj se za Slaviju, prodace, kupice, izmadjijace al' nece ispasti.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 23:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Vjerovatno ce biti tako, samo ove sezone ce morati vise da se potrude.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 08:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uz Borac, ja očekujem da od predstavnika agresora i genocidaša još Radnik ostane.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SlaNger spomenu juce na nekoj temi FK Mladost Doboj Kakanj :D pa sam iskopao zanimljivu pricu o klubu.

http://www.nogometplus.net/nogometplusn ... ch1NPmqpIE

Procitajte tekst. Ako jedan ovakav mali klub moze da nadje sebi solidne sponzore i obezbjedi kes, kako klub velicine Borca nema cestitog sponzora godinama i kuburi da prezivi?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 18:42 
Početnik
Početnik

shakal je napisao:
SlaNger spomenu juce na nekoj temi FK Mladost Doboj Kakanj :D pa sam iskopao zanimljivu pricu o klubu.

http://www.nogometplus.net/nogometplusn ... ch1NPmqpIE

Procitajte tekst. Ako jedan ovakav mali klub moze da nadje sebi solidne sponzore i obezbjedi kes, kako klub velicine Borca nema cestitog sponzora godinama i kuburi da prezivi?

tu sam u blizini Kaknja nekih 30 km pratio sam ih malo ok su bili jos u drugoj federalnoj.. Uglavnom tu su dva kluba onaj malo "jaci" Rudar i Mladost. Mladost je iz sela kod Kaknja i tesko da imaju i 500 stanovnika ali ono sto je bitno kad su se tek plasirali u drugu federalnu prije dvije sezone usao im je neki covjek sa parama u klub omogucio im je teren i uslove za to takmicenje onako kako nema sad trenutno pa malo je rec pola premijer ligasa. Uslov je bio da izbore prvu federalnu, pa kasnije sta bude. Medzutim kad je vidio da idu rezultati doveo je "odpadke" iz Celika, Sarajeva, Viteza... i gurao lagano.. Kakanj je inace jedan od jacih gradova u BiH sto se tice industrije... U toj ligi im je dao uslov da udzu u PL. i da ce im objezbjedit sve sto se moze. Prosirio travnjak, nadogradio tribine prije godinu..Evo sad ide nova nadogradnja i novi travnjak (zato i igraju ova 2-3 kola u Zenici). Naravno nije bio sam u tom poslu, doveo je, da ne kazem ukrao od Rudara sponzore.. Tu je Cementara, Elektrana, Rudnik, Betonara... i na desetine manjih privrednika iz Kaknja, u sustini svi sto su bili sponzori Rudaru sad u u Mladosti. Dokle ce tako ici ne znam al su jedn zdrava sredina, oni i Vitez su me iznenadili dosta.. E sto se tice Borca, zaista bi mi bilo drago da uleti Gasprom sa parama pa da i Vi krenete vise onako kako treba i kako Bog zapovjeda. U sustini Banja Luka kao grad vjerujem nema ono sto ima Kakanj e u tome je razlika.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 19:37 
Početnik
Početnik

ŠIROKI BRIJEG – Vjerovali smo da je prošla sezona, u kojoj smo teškim sudačkim previdima ili bolje reći krađama, ostali bez plasmana u Europu, izuzetak, odnosno možda splet nes(p)retnih okolnosti, ali već na startu nove pokazalo se, na žalost, kako nije bilo riječ o nikakvoj slučajnosti, nego ciljanoj eliminaciji našeg kluba iz borbe za titulu i plasmana u euro-natjecanja. Potvrda orkestrirane kampanje protiv NK Široki Brijeg stigla je, na žalost, na nedjeljnom derbiju 3. kola Premier lige BiH igranom u nedjelju na stadionu Koševo, koji je okončan pobjedom Sarajeva 2:1.

Ovime ne želimo umanjiti zasluženu pobjedu domaćina, ali želimo skrenuti pozornost javnosti na nekoliko detalja, odnosno na činjenicu da smo još jednom smišljeno onemogućeni da u sportskom nadmetanju, u ravnopravnim uvjetima, odigramo utakmicu. Prije svega moramo napomenuti kako je, na žalost, već na početku punom parom proradila „kuhinja“ u režiju tročlanoga Povjerenstva za suce i tajnika Salema Prolića pa je za derbi određen sudac Petrović koji, zorno je to pokazala utakmica, apsolutno nije dorastao dijeljenju pravde na jednome ovakvom susretu.

Petrovićevo suđenje bilo je, prije svega, antinogometno, pri čemu je teško oštetio NK Široki Brijeg, a nije nedostajalo ni pogrešnih odluka na štetu FK Sarajevo. Možda bi bilo bolje da je Petrović u završnici prvog poluvremena dosudio kazneni udarac za domaćina, onda bi se valjda barem donekle drukčije ponašao u drugom poluvremenu. O Benkinom, pak, udaranju bez lopte našeg igrača Brekala, kao i nekim drugim detaljima na štetu NK Široki Brijeg dakako da ćemo dostaviti detaljne dokaze nadležnim tijelima Saveza.

No, odmah svakako možemo reći kako je Petrović u drugom poluvremenu u potpunosti promijenio kriterij suđenja, i to grubo na našu štetu. Bilo je to vidljivo „iz aviona“. Drsko i bezobrazno, cijelo drugo poluvrijeme navlačio je u korist momčadi Sarajeva, dosuđujući „mali milijun“ nepostojećih prekršaja u zoni oko šesnaesterca, dok je, s druge strane, „zažmirio“ na prekršaje nad našim igračima u sličnim situacijama.

Moramo, nažalost, spomenuti i kako smo na Koševu dočekani izrazito neprijateljski od publike i u svečanoj loži, uz salve uvreda i izljeve mržnje na nacionalnoj osnovi. Zanimljivo, na takvo gnjusno ponašanje poticao je nogometaš Sarajeva Džemal Berberović. Za razliku od njega i njegova „potpirivanja vatre“, policija je ipak reagirala na vrijeme, a uime Uprave FK Sarajevo Dino Selimović nam se ispričao na, ne prvi puta u Sarajevu, doživljenim neugodnos.

kao prvo nikgo se nije vrijedzalo osim ono standradno je i be Listico, isto kao sto se pjeva za Zenicu ili Tuzlu ili Banja Luku i na kraju utakmice zasto nisu doli Skripari. Ovi vec godinama kmece gdje god izgube bodove. Kao drugo ko je pokraden na jucerasnjoj utakmci govori i to da nam je ponisten cist gol slikao kao dokaz http://pokit.org/get/img/51e72369f86370 ... 04b9d9.jpg sviran je ofsajd mada kako se da viddjet na istoj, plus penal cist kao sunce nije dosudzen...Mogu da kmece koliko hoce, a isti su kao i zeljeznicmar gdje god ne dobiju na lijepe okice utakmicu ide kmecanje, plac...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2015, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SlaNgeru, matori, molim te da potvrdis ovo :lol: :lol:

Citiraj:
Za njega se pričalo da je predriblao pet igrača, ostavio loptu na gol liniji, okrenuo se prema klupi gde je sedeo trener koji ga nije voleo, jer previše dribla, poslao loptu u polje i rekao: “E, aj ga sad ti daj!”.

http://www.6yka.com/novost/87070/svi-u- ... n-je-hase-

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]