banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 12:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1253 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Avg 2015, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa mogli su i prije, ali budi faca i pobjedi jaceg (kao vi Newcastle).

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Znaci ako se trudim ne treba me nagraditi... Nisu male ekipe krive sto su zvucna imena vec ispala... Velike lige imaju dovoljno predstavnika, a samim tim i vece sanse da konkurisu ponovo za LS... Ova boranija naleti jednom u 4-5 godina i sada im to treba oduzeti

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Stvori tim, stisni i pobijedi koga god dobijes pa se plasiraj. Ovako se igraju kvalifikacije i dobijes situaciju da ce u LS uci Skenderbeu, Bate, Astana ili tako neki levat a fazon je sto sa pola ekipa uopste ne mogu igrati u kvalifikacijama.

Na kraju imas situaciju da je LS manje zanimljiva sve do proljeca jer kad ovi levati udju u grupu onda redovno zavrse sa dvocifrenom gol razlikom u minusu, sluze za nabijanje.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma gdje jednom u 4-5 godina, pogledaj ko je sve igrao u grupama LS u posljednjih 4-5 sezona. To je sad uobicajno, prije je bilo jednom u 4-5 godina.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 00:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Нова Варош je napisao:
Mančester će na rapid...da oće dobiti monaka da ostanu đe jesu

Daj tog Monaka jebem ti sunce. Kao Monako je ekipa.
Sakal, ok je to sto govoris, ali nije ni fer da igraju samo ovi iz najjacih liga. Da je pravde u Ligi sampiona bi igrali samo sampioni ko prije. Pare su promijenile dosta toga. Ja sam za da ima ekipa iz dosta drzava jer samo tako mogu napredovati.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 06:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Niste svjesni koliko je ljudi iz RS bilo na utakmici, haos zakrceni prelazi, svi sviraju, pjevaju... Komplet Bijeljina se popela na jug bez ijedne placene karte, jedan postavi nogu drugi te hvata odozgo... Stadion skoro cijeli popunjen, bilo manjih rupa na sjeveru. Atmosfera vrhunska.

Jedan dobar tim koji ce sad rastereceno jer je najvaznije obezbjedio. A i u PO su se poklopili vecina rivala sa kojima se moze igrati.

Bas gomila ljudi ulazi preko veze, mita onima sto cijepaju karte... Istok i zapad, pogotovo centralni covjek na covjeku bio..

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 09:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
shakal je napisao:

Koristim i ovu priliku da se najebem majke Platiniju i njegovim idiotskim idejama.

Sjebao je kvalifikacije. Dolazis u situaaciju da se u jednom dijelu ukrste Valencia i Lazio i neko ispada a ovamo par Bate-Astana.

Pusi kurac Platini, jebo te Slager!

Koliko gluposti u samo nekoliko rečenica :roll:

Svaka čast Platiniju što je omogućio da i mali igraju najjače svjetsko takmičenje. To mu je vjerovatno jedini dobar potez od kako je na čelu UEFA.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 09:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bravo Partizan!!!

Nisam odavno imao bolju predikciju neke utakmice,pa da se malo pohvalim :D

Citiraj:
1-1 u gostima,u modernom fudbalu nije nikakva prednost :( ...daće Rumuni gol sigurno,od igre na 0-0 nema ništa...

Ali postoji još milion drugih opcija za prolaz...Od pobjeda Partizana 2-1,3-1,3-2...ili čak i 1-1 pa na produžetke ili penale...nebitno....

8)

Hvala vam što sam nakon 5 godina doživio nešto lijepo od srpskog seniorskog fudbala u međunarodnim utakmicama :( ...stvarno,te 2010 je Lane pobjedio švabe,Partizan u Briselu napravio čudo i otada samo razočarenje za razočarenjem doživljavam :( ...Konačno i nešto lijepo na međunarodnoj sceni...

Ovaj Šakal neće da me pohvali što ja pričam godinama da je Partizan prava ekipa (dvije godine je držao Ludogorec za jaja,i sad se sve vratilo) već priča neku liberalno kapitalističku priču...Nek ti Platini osnuje Ligu od ovih 18 šeičko-oligarho-multimilionerskih klubova,bez ikakvog ispadanja i ičega,nek ne igraju ni nacionalna prvenstva,pa ćeš onda valjda biti zadovoljan...
Umjesto da ti bude drago da i ova sirotinja uzme po 11 miliona evra i koliko toliko smanjuje ovaj bolesni jaz između pijanih milionera i ostalih koji igraju fudbal,ti veličaš ovo zlo što je zadesilo fudbal zadnjih desetak godina :( :(

A od protivnika,naravno-SAMO DINAMO!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 09:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pih...sad kad vidim da i drugi galame na Šakala,krivo mi što ga izružih :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
To da igraju samo najjaci klubovi je stvarno idiotska ideja koja bi unistila car fudbala.
Zar ima veceg veselja nego kad neka tamo Petrzalka dobije Porto u Portugalu, ili evo neki dan Birkirkara dobi jedan Vest Hem...
Ako je vec Liga Sampiona, nek bude Liga Sampiona, a ne da tamo neki 3. klub engleske lige ima direktan plasman, a prvaci malih drzava da moraju oderati guzove cijelo ljeto ne bi li se plasirali. Neka se vrati da igraju samo prvaci, iz svih drzava evrope, s tim sto bi sve sto je istocno od Crnog Mora trebalo sutnuti kakvi Kazahstani Azerbejdzani u Evropi picke materine, i vratiti kup sistem, to je fudbal.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 09:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To bi bilo savršeno sa sportskog aspekta,ali nažalost,točak fudbalske istorije je otišao na drugu stranu,i znamo i ti i ja dobro da se to nikad više neće vratiti (nažalost)....ali kukati za tim što će možda priliku da među 32 ekipe uđe,i nešto zaradi dobiti pet ekipa iz ovog kostura (celtik,basel,bate,partizan,apoel,dinamo,malme),umjesto da engleska ima jedno osam predstavnika,me stvarno nervira,pogotovo kad dolazi od čovjeka s kim kafu pijem :(

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Та ваша носталгија је симпатична и све, али је и смијешна и потпуно нереална ако погледамо у шта се фудбал претворио данас. "Да је правде, само би шампиони играли ЛШ." Буахахаха. Да је правде, пола шампиона не би требало да играју више од квалификација за ЛЕ. Та визија "праведног фудбала у којем свако има шансу" је можда имала смисла до деведесетих, али је сада и више него илузорна. Зашто би се професионалци из Барселоне, Реала, Челсија или Бајерна бактали са аматерима из Андоре, Естоније, Србије или Албаније? Некада је имало смисла да сви шампиони играју, јер је и квалитет био географски боље распоређен. Сада, кад је буквално све што ваља концентрисано у 7-8 лига, причати како им је пуно дати 3 или 4 мјеста у ЛШ је, опет ћу поновити, смијешно. Треба им повећати број мјеста, а овим "шампионима" (шампионима чега, насљедних, намјештених и купљених лига) увести још ригорознији систем него онај прије, да у групе ЛШ уђе само онај ко баш, баш вриједи.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bio je onaj sistem dobar Popo, tad ko god udje u LS si znao da je zasluzio to. Dok danas Bate moze uci preko silnog prvaka Albanije.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Pa onda sje8at nac.prvenstva. napraviti 3-4 regionalne lige i to je to. One sa kavkaza i okoline u jednu, jugoslovene u drugu, bugare, rumune moldavce, grke u trecu, sjevernjake u cetvrtu i juris! Cetvrti sesir je njihov, i to je to.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Bio je onaj sistem dobar Popo, tad ko god udje u LS si znao da je zasluzio to. Dok danas Bate moze uci preko silnog prvaka Albanije.

i šta onda?

šta s tim?

uđu npr celtik,basel,apoel,bate i partizan,i sad će od 32 kluba biti dva ili tri koji ne ispunjavaju tvoje,šakalove i popketove kriterijume pa će vam sjebati svu draž,pošto će ostati samo 29 ili 30 ovih prejakih?

ne razumijem stvarno...doduše,nisam ja ni neki reper...meni više emocija budi gledanje trave kako raste nego utakmica bayern-arsenal :( :(

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Volim i ja kad udje slabija ekipa, ali kad udje na pravi nacin, stisnu zube i prodju jacu ekipu, kao onda kad je Partizan prosao Newcastle. Sad ti reci jel normalno da se lakse kvalifikovati za LS, nego za LE? A to je produkt ovog sistema.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mozda se vi i ne sjecate, ali ovakav sistem je uveden nakon pritiska nekolicine najbogatijih evropskih klubova, cak ta organizacija ima i svoje ime, cini mi se G14 ili tako nesto, to su najbogatiji evropski klubovi, model tzv Lige sampiona je iznudjeno rjesenje pod prijetnjom da ce ovi najbogatiji osnovati svoje takmicenje (nesto slicno ULEB), medjutim vidim da se sada igra nesto slicno, mislim da se zove internacionalna liga sampiona, koja sluzi kao i Liga Sampiona, da bogati postanu jos bogatiji... Fudbal je postao biznis i polako gubi onu svoju pionirsku draz, ali i dalje ima cari da ne pobjedjuju samo najbogatiji, vec najhrabriji, a kada bi bila LS sa nokaut sistemom, bilo bi daleko vise iznenadjenja...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O tom i pricam, zasluzio i usao. Sistem koji je vrijedio do unazad 4-5 godina, kad je vec uveo ovo smrad Platini. Ne pricam ni o kakvoj ligi sa 18 najbogatijih k'o sto Slager stalno potencira, nego o sistemu gdje kvalitetom zasluzis da igras LS.

Ta vasa romantika da igraju prvaci "k'o nekad" odavno je pregazena i mozete prizivati al' to nece nikad vise tako biti. Prvak Moldavije, Bjelorusije, Hrvatske, Srbije...i jos takvih 15-20 zemalja. Dajte molim vas.

Uzmimo opet za primjer taj Partizan iz 2003. Usli su sasvim zasluzeno i odigrali momacki sve utakmice u grupi. Drzali se sa Realom za sve pohvale i pokazali se jako dobro u najtezoj grupi. Porto uzeo, Marseile igrao finale Kupa Uefa, Real... Kad udju timovi na ovaj nacin kao sto se sada igraju kvalifikacije, vecina ih bude vreca za nabijanje sto smo se svi mogli uvjeriti.

Slageru, tebe pogadja los sistem kvalifikacija za Euro i SP i prosirenje grupa na Euru. E, isto ce ti kroz koju godinu doci i situacija da ce i LS biti zanimljiva od februara.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mene su ove promjene za EP isfurale,ne zato što će tamo u završnici biti loših ekipa tipa Island ili Vels,već zato što je Platini jednim udarcem ubio i draž kvalifikacija i grupne faze EP (iće dalje po tri iz 4 grupe :( :( )...

a dok je i iz kvalifikacija išao direktno samo prvak grupe,nije Poljska pobjeđivala Njemačku,Island Holandiju,Slovačka Španiju ili Albanija u Portugalu :( :(

sistem kvalifikacija,a i sama završnica za SP ili Ligu Šampiona su mi savršeni!

I ne znam šta vam toliko smeta da dva (ili najviše tri) kozojeba uđu među ta 32 ostala od kojih nijedan nema godišnji budzet manji od 100 miliona evra :( :(

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh, samo sacekaj jos malo pa ces vidjeti kako ce poceti ubijati i draz LS.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1253 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]