banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 05:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2005, 19:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
zadnjih dana, i ono malo cs-a sto se igralo, vise se neigra. i sta je ovo sa gradiskom dva puta u zadnji minut otkazuje turnir . . . i ocel iko organizovati koji tur znam da je skola al tu su subote i nedjelje znaci moze se . sta je sa banjaluckim igraonicama : swordfish, arena, titans, renesansa, (ako imaju jos neke i njih ovamo ubrajam ) onda tu je i prijedor sta je sa vama momci daj neki turnir i kod vas je znalo biti sad nista, o bijeljini da nepricam ajd oni su zadnji i napravili turnir . . .

sad, ovo sam napisao zato sto barem neki ovdasnji banjalucani planiraju ici u bg na turnire i tako dalje . . . jel mislite da cete se skupiti ko za lan i otici tamo ??? mislim nekontam
et tolko od mene pokusacu da ovako "probudim neke likove" ne tebe medo :P (carrefour)

Vrh

Tema posta: /:{)
PostPoslato: 18 Feb 2005, 20:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2005, 19:55
POTPUNO SE SLAZEM SA TOBOM SAL3 !!! :angel:
U PRAVU SI !!! :angel: :angel:
ZAO MI JE STO JE OVAAKO ISPALO ALI BICE BOLJE I DA VAS NAPOMENEM U VEZI SA TURNIROM U GRADISCI , MORAM PRIZNATI DA SE NISMO DOBRO ORGANIZOVALI ALI BICE BOLJE SAD CE TE IMATI SVE O TURNIRU I TURNIR JE POMJEREN ZA NEDELJU TJ. 20.02.2005
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
J*BIGA SAD ZNAMO STA TREBA ZA TURNIR I NADAM SE DA CEMO U BUDUCE MOCI DA IH ORGANIZUJEMO BEZ ICIJE POMOCI ALI IPAK SE NADAM SE DA CETE DOCI SAD U NEDELJU NAPOMINJEM 20.02.2005
DA IGRAMO I RAZMJENIMO RAZNA ISKUSTVA I RAZMJENIMO STARA BEZEZE !!! NEZNAM I JA STA SVE ALI MISLIM DA BI TREBALI DA DODJETE BEZ OBZIRA NA SVE P.S RACUNAMO NA VAS TTK I NA SVE VAS KOJI MISLITE DA DODJETE !!!! J*BIGA MISLIM DA SAM BIO JASAN ALI STA JA ZNAM JA SAM SAMO POCETNIK AJ VIDIMO SE LJUDI NADAM SE DA CETE DOCI J*BIGA MI SMO BILI NA TURNIRU U TRNU PA MISLIMO DA MAKAR ORGANIZATOR TOG TURNIRA TJ. LOCCO (CARREF0UR) | KKA MOZE DA DODJE IZ NEKOG KAKO BI SE REKLO J*BIGA KAO VRACANJA USLUGE AL BEZEZE AL JA S*REM NA OVOM FORUMU J*BIGA LJUDI TO JE TO SVE JE NA VAMA A NAS KO J*BE HAHAHA SALA !!! SAMO MOGU RECI PLAY HARD GO PRO !!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2005, 12:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 19:00
ufff , zar nekontate da u nedelju nece niko doci jer se sutradan ide u skolu, a dobro znamo koliko traju turniri pogotvo jos ako ej organizacija na nivou :(
pomjerite to za sledecu subotu i pokusajte sve napraviti kako valja il se ostavite turnira :-?

Vrh

Tema posta: Re: /:{)
PostPoslato: 19 Feb 2005, 13:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
Serviticium je napisao:
J*BIGA MI SMO BILI NA TURNIRU U TRNU PA MISLIMO DA MAKAR ORGANIZATOR TOG TURNIRA TJ. LOCCO (CARREF0UR)

heheheheh 8) 8) 8) :)))
aj ok ako tako mislite :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2005, 14:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
alooooooooooooo staaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii malooooooooooooooooooooooo
ko kaze da je cs u bl zamro (sem mene) ???? DA NEBUDE ZABUNE JA SAM NA TURNIRU U TRNU BIO SAMO KAO IGRAC !!!!!!!!!!!!!!!!! ORGANIZATORI SU
BILI VLASNICI IGRAONE (fury, i njegov burazer X)
to je bilo offtopic ali ok sad .....

Zasto zamire cs u bl ?????? zbog para ..... da .... to je jedan od glavnih razloga ... zasto bi neko igrao cs-a po xx sati dnevno kad od toga nema NISTA, ipak je poznato da pare (p)okrecu sve! Zasto bi neko (uzecu sebe za primjer) igrao cs u igraoni po 10 sati dnevno? Zato sto mu se igra ? tesko....
proslo je vreme kada nam je cs bio glavna "zabava" ostarilo se brateeee
neidemo mi vise u osnovne skole pa da cim izadjemo iz iste nemislimo na nju do sutra(cast izuzetcima), neki od nas imaju i real life(ja ne!) Nasem csu nedostaju sponzori(ali vise nam nedostaju turniri) Da vidimo koliko sam u zadnjih nekoliko meseci potrosio para na cs
Oprema - ~200 km
Turniri - ~500km (bjeljina, beograd, arena)
mecevi - ~100 km (to je oko 50 meceva)
sve ukupno ~700 km !!!!! ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 a koliko sam dobio ?
100 (arena+trn) ?WTF? zasto i dalje igram cs ??? Volim nadmetanja .....
druzenje i sve sto ide uz to ? da li se to isplati ??? NE
Jos ne racunam trosak na racunar (koji sam kupio najvise zbog cs-a i na internet(a trosim min 100km mjesecno) ?
Zasto ja (mi) nebi imali u igraonama neke popuste (pa makar i samo u odredjeno vreme?) Zasto nebi imali dovoljno turnira u mjesecu da mozemo da bar pokrijemo troskove meceva i odlazaka na turnire?(jos je gore onim "slabijim" ekipama posto nemaju nikakvu dobit?, zasto idalje igraju cs? iskreno pojma nemam? Zasto nam igraci sve vise prestaju igrati??? a sta oni imaju od cs-a ? blah ..... stvarno neznam sta bi vise rekao .... sem da planiram da prestanem sa cs-om u skorije vreme (ako se nesto NE PROMJENI i to iz korjena)
Sto se gradiske tice ... momci nemaju iskustva tako da im se sve greske MORAJU oprostiti .... ipak se momci trude!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2005, 23:56 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
ma nije samo sa kanterom, evo i warcraft pro igrači bivaju slabo plaćeni.
tako recimo, ja sam uzeo sword_regional_wcl_2004 i šta sam dobio?
kaže organizator, evo uzmi zirija, za prvo mjesto ... o bože ... ništa, odbio sam nagradu. :)

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 20 Feb 2005, 01:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Meni se cini da je cs pamalo zamro od kada je extreme zatvoren, on mi je nekako imao najbolje uslove za meceve, sada su to arena i renesansa, sf mi nikako nije za igranje meceva od kada je brane ubacio one stolove pa je guzva... i naravno da titans ima dobro atmosferu za igranje u lan-u... I drugi razlog je stalno raspadanje i sastavljenje klanova... jedini klanovi koji su u zadnju godinu dana u istom sastavu(e sad me ispravite ako grijesim,nisam siguran) su kka, c.team i section 8(ili moja ekipa)... jest da smo mi mjenjali petog,tj. sestog igraca dosta puta... ttk se raspada pa stastavlja, ima tu sigurno jos ekipica, od averela i klinaca, pa swordfish, shotoki(vrlo kratko trajao), reflex, postoji vec duze vrijeme, ali se stalno mjenjaju clanovi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2005, 15:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
polako napredujete! Uslovi za igru vam se poboljsavaju! Prije ste kukali na racunare a sad imate dobre racunare! Morate (probati) naci kojeg sponzora, jer su oni presudni a sumnjam da cete moci dobiti kojeg zbog ove nashe drzave! Uglavnom prije ili kasnije cete morati prestati a to nije do vas vec do situacije kakva je ovdje i morat cete se posvetiti necemu "ozbiljnijem" jer od CS-a (barem ovdje) nema vajde!

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2005, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa trebala bi svaka igraonica da sponzorise makar po jednu ekipu, c.team je imao arenu, neznam da li je jos tako, swordfish je do skoro imao svoju ekipu, a renesansa je sponzorisala moju ekipu(jos uvjek je sponzor) i mladju, koja se raspala...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 11:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 19:00
a imate *ebeno sponzorstvo od strane renesanse Gimli, sto se tice arene ni nase nije neko, tj nikakvo je .....a sto se tice uslova za igranje ti kazes u swordu nevalja zbog guzve, to se moze sredit a racunari su bolji nego igdje u bl i nemoj mi sad opet reci kako je u rns bolje ...plz !

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2005, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cuj "opet reci", nisam nikad ni rekao da je kod nas bolja konfiguracija, samo mi je atmosfera bolja... Sto se tice sponzorstva igranje nam je besplatno, tj. treninzi, mecevi takodje, a kad gostujemo gazda isto placa, kao i turnire(pero legenda)... I sve to a lik ima najmanju zaradu od tri pomenute igraonice... Da sad ne reklamiram bezveze igraonicu, imas sav info na site-u i forumu, ako te sta zanima... Nadam se da igramo u subotu :) Ja sam otkazao ovo za cetvrtak, jer smo ja i jos jedan lik bolesni...

Vrh

Tema posta: Re: :)
PostPoslato: 24 Feb 2005, 23:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
Gimli je napisao:
1(pero legenda)...
2I sve to a lik ima najmanju zaradu od tri pomenute igraonice... Da sad ne reklamiram bezveze igraonicu, imas sav info na site-u i forumu, ako te sta zanima... Nadam se da igramo u subotu :) Ja sam otkazao ovo za cetvrtak, jer smo ja i jos jedan lik bolesni...

pod jedan se slazem :P mada jebe ga stomak :))) heheheh
pod dva tu si se zajebo :(

ajd uzdravlje :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2005, 00:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2005, 11:18
Pod 2 si se zajebo..lolll!
E Gimli pusti Karu smrada,nezna sta prica!!!Nikad nije bio u rns i sad nesto prica...bio je pre 6 mjeseci kad su racunari bili "nenapucani" a to je vezze s vezz...om sa ovim DANAS!!!
Kara ne jedni govna:)))

P.S. e karanovicu ocemo sutra na blic:D.
oce li biti nesto od one sale??!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2005, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Napisao sam od tri pomenute, mislio sam na renesansu, swordfish i arenu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2005, 12:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 12:58
e gilmli ocete li mec u subotu u areni ili u swordu??? 8) :) :( :o

pa kaze pises krupnija slova

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2005, 13:31