banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jul 2015, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A i dobro kaze, nema igraca TRENUTNO za Maribor, a to je ekipa koja ce opet igrati kvalifikacije za LS i cilj im je da opet udju. Vjerujem da zna i on da ima talentovanih klinaca koji ce biti dobri igraca, ali njemu ne treba to sad. Koga bi oni mogli dovesti iz Bosne da ce im pomoci da udju u LS? A treba racunati da je u Mariboru najveca plata 120k eura (ako se dobro sjecam iz onog clanka).

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ako vi tako kazete onda uredu i nije ni cudu sto se u evropi necjene fubaleri sa ovi prostora kad ih mi i sami necjenimo,a samo pogledajte sastav Maribora i vidite porjeklo igraca.Ja sam i dalje siguran da kvaliteta u nasoj ligi ima ali jebiga mi smo navikli daje uspjeh ako igraca prodamo za 50000 km.E kad budemo sami znali cijeniti nase igrace i kad ih nebudemo davali u bescjenje tada ce i nji vise cjeniti u drugim klubovima.Nemoze mi niko reci da Grahovac nezna i da nije zasluzio vise sanse da se pokaze ali eto ko ce dati nekom jeftinom igracu vecu minutaza,a sigurno ima kvalitet.Ima nji jos ali nemamo mi Mamica i drustvo da nedaju igrace dzabe.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 09:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Taj maribor sa tim istim igracima kad god moze ugasi klubove iz bh pogotovo zeljeznicar.i ne samo maribor vec bilo koji drugi iole ozbiljniji klub iz evrope.sjeti se sta je borusija uradila sarajevu,partizan zrinjskom...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ovdje sigurno ima talentovanih igrača, ali slabo se radi sa njima tako da uspije samo onaj ko se progura ili ga neko progura. Baš je teško isplivati pojedincu iz ovog sranja.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Pravo pitanje bi bilo kako je Slovenija za 20-tak godina uspjela da nam pobjegne svjetlosnu godinu.
A prije toga bili k..ac obični.
Nasta smo spali kad nam Zahovic drži predavanje o fodbalu. O jebem ti ženo majku.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:10 
Bič božji
Bič božji

Kako nam je pobjegla u svemu tako i u fudbalu. Kada nema para i uslova ne može se raditi kako treba.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
Taj maribor sa tim istim igracima kad god moze ugasi klubove iz bh pogotovo zeljeznicar.i ne samo maribor vec bilo koji drugi iole ozbiljniji klub iz evrope.sjeti se sta je borusija uradila sarajevu,partizan zrinjskom...

Da nema kvalitet,a Borac zamalo da izbaci Makabi,Sarajevo izbaci norvezane(nemogu se sjetiti jos koji utakmnica njihovi ali nije ni vazno).Pa nije taj Maribor bas toliko jaci od Makabija i generalno je izraelski fudbal jaci od slovenackog moje je misljenje.Nevolim ja te pederske izjave.Daje to neko rekao iz evropski jaci klubova pa da i povjerujem al brate neki tamo Maribor mislim to je bas provokacija.Drugi je padez sto mi nemamo ljude koje zanima sport i sto nam je tako uredzenje drzave,to bi postovao daje rekao ali reci da nema kvaliteta i da su oni na vecem nivou :mad:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Erazmo Roterdamski je napisao:
Kako nam je pobjegla u svemu tako i u fudbalu. Kada nema para i uslova ne može se raditi kako treba.

Pogrešno rezonujes.
Negdje pročitan da nemaju ugovor veći od 120 000 € a evo uzmi Zvezdu. Onaj raspali Ibanjez dobio doplo. A ima ih još takvih tamo. Vjerovatno.
A SAD usporedi rezultate zadnjih 10 god i samo ce ti se reci.
Slovenija je nama uvijek bježala u svemu i. u onoj državi. Nije ona pobjegla juce ali su u fudbalu bili kurac. SAD su daleko ispred. Ali njima klubove ne vode fondovi menadžeri i krimosi kao nama.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:

Pametan rad, ovi nasi su trosili 5 puta vise para, pa nisu nista napravili.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:31 
Bič božji
Bič božji

Mislio sam na klubove iz BiH. Znamo šta se radi u Zvezdi i Partizanu. Terza, Đurić i kompanija

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne radi se samo o trošenju para, i imaju istih. Slažem se da su najbitniji novci za jak klub, ali se može izvršiti skauting po cijeloj jugoslaviji, ima igrača koji bi za malo novaca igrali, a znaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aha, dobro onda. Ovdje nema ni para (Sarajevo sad ima), a pogotovo ne pametnog rada. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mislim da je na to erazmo i ukazivao.
Istina za volju, ne vjerujem Zahoviiču da se tamo igra za najviše 120k NETO, kako je on rekao.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2015, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Нова Варош je napisao:
Ne radi se samo o trošenju para, i imaju istih. Slažem se da su najbitniji novci za jak klub, ali se može izvršiti skauting po cijeloj jugoslaviji, ima igrača koji bi za malo novaca igrali, a znaju.

Dobrog skauta treba platiti i obezbediti mu mogucnost da putuje i trazi igrace... Klub nema para i logicno je da se ogranici na lokalne klubove u trazenju igraca

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2015, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lopte Adidas Conext15

N/FSBiH premijerligaše častio loptama za novu sezonu

Na današnjem je žrijebu parova za narednu sezonu Premijer lige BiH N/FSBiH predstavio i donirao klubovima lopte marke Adidas kojom će se igrati utakmice u narednoj sezoni domaćeg šampionata. Kriteriji igranja u Premijer ligi iz godine u godinu postaju sve rigorozniji, tako da sve veći broj klubova ima problema da ispuni iste, pa je ideja saveza da klubovi oslobodi onog dijela troškova koji i sam može pokriti. Selectova "bubamara" bila je prva zvanična lopta PL BiH prije par sezona, a potom ju je naslijedila Nikeova, koju je smijenila Adidasova Brazuca nakon što je N/FSBiH potpisao tehničko sponzorstvo sa njemačkom kompanijom u čijim dresovima je reprezentacija BiH debitovala na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Ovim potezom saveza, klubovi će biti oslobođeni jednog dijela troškova za novu sezonu, a zvanična lopta BH Telecom Premijer lige jedan je od najnovijih Adidasovih proizvoda zanimljivog imena Adidas Conext15.

Prikačeni fajlovi:
adidas.jpg
adidas.jpg [ 8.51 KiB | Pogledano 455 puta ]
Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Хоће ли нам преживити колеге форумаши из сарајева :lol:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
"Eno naši bježe"

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 03:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2015, 06:12
Braneee je napisao:
"Eno naši bježe"

po klipovima se i ne moze bas zakljucit sta se zapravo desavalo, jel'te!? Odma da se zna nisam bio tu niti sam kompententan ali ukratko. Nije bas sve crno i bijelo kako se pokusava predstavit. povlacenja i bjezanije je bilo sa obje strane, nasih 20-30 u jednom trenutku su drzali crtu dok nisu "pukli". Povrjedenih ima na obje strane tako da o nekoj "pobjedi" ma sta god to znacilo i ne moze se bas pricati. Poljaci uzeli jeftino poen nadasve mudro, nisu ni naivni bas toliko. Nakon svega povlacenje u hotel i zovu ambasadu kao ugrozeni su te se ne osjecaju sigurno. U samom gradu zna se kako su se stvari odvijale. Policiji veliki minus za organizaciju svega pa i njihovog osiguranja u samom hotelu. Danima se pricalo o "opasnim" huliganima koji dolaze "rusit" "palit" da bi oni ovako na kraju reagovali tj. da im je trebalo vise od pola sata da stignu iz grada do vogosce, za sto ti treba jedno 10 minuta do 15.
PS. drug mi je zaglavio na CUM-U zvao sam ga kaze leze zajeddno sa njihovim tu, stvar je sasvim normalna pricaju zezaju se, opustajuca neka varijanta nakon svega.
Bilo je price da bi vec veceras mogli biti deportovani nazad za Poljsku, policija im je nakon sat vremena od dogadzaja upala u hotel al izgleda nista od toga. Sta ce sutra biti samo Bog zna, a ako policija bude ovako reagovala kao danas da se naslutit tok desavanja.
Zao mi je samo sto je utakmica otisla u drugi plan nakon ovoga, al eto..

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 03:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ko je branio cast grada? HZ klinci iz Vogosce i manji broj starije ekipe Manijaka iz Vogosce?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2015, 04:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2015, 06:12
BeckaSkola je napisao:
Ko je branio cast grada? HZ klinci iz Vogosce i manji broj starije ekipe Manijaka iz Vogosce?
nisam siguran za manijake iz Vogosce pa ne mogu bas reci za njih.. Par momaka iz Ilijasa, jedan dio iz Sarajeva koji se uspio ranije probit do Vogosce i uglavnom Vogoscani.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]